Jupiter Motsatt Pluto Natal og Transit

 Jupiter overfor Pluto Jupiter overfor Pluto i fødselshoroskopet skaper utrolig dynamikk som kan resultere i store prestasjoner og et navn å huske. Den kraftige energien til dette aspektet kan være vanskelig å håndtere, spesielt når du vokser opp. Enhver motstand mot de store planene dine kan gjøre deg mer fast bestemt på å tvinge viljen din over på andre, ved å bruke enhver taktikk du anser som nødvendig.

Du kan definitivt bruke mye makt med Jupiter overfor Pluto, men de beste resultatene vil komme fra å lytte til råd og temperere din ekstreme filosofi og stil for å overbevise andre. Å ikke rokke ved din noen ganger rettferdige tro, kan forsterke motstanden du har en tendens til å generere, noen ganger fra mektige og innflytelsesrike krefter.

Evnen til å gå på kompromiss, bare litt, vil fremme målene dine og gi deg den støtten som er nødvendig for å se ambisjonene dine oppfylt. Denne evnen til takt og diplomati er virkelig nøkkelen til å utnytte den enorme kraften og innflytelsen dette aspektet gir deg.Jupiter Motsatt Pluto Transit

Jupiter overfor Pluto transitt vil forsterke og forsterke ambisjonene dine om å lykkes i ditt valgte felt eller med et eller annet filosofisk drevet prosjekt. Du har kanskje jobbet mot dette målet i en årrekke, men nå representerer denne transitten crunch time, en kulminasjon av innsats der du enten når toppen og lykkes, eller innser at du må gjennomgå en stor transformasjon i ditt trossystem og mål. .

Du bør føle deg sterkere og har evnen til å gjøre et stort inntrykk på andre, med mer innflytelse over resultatene i livet ditt. Jupiter overfor Pluto transitt vil ha en tendens til å dramatisk øke ditt ego og maktbegjær. For å utnytte det beste av denne transitt, er det nødvendig å begrense din hensynsløshet og fanatisme, i det minste i publikums øyne. Du trenger støtte fra andre for å realisere målene dine, så kompromiss er nødvendig for å få flere allierte og færre fiender.

Fiender er et trekk ved denne transitt fordi din makt og styrke vil forårsake defensive reaksjoner fra andre som føler seg truet av din økende makt og innflytelse. Å få disse menneskene til å føle seg mindre truet vil fremme målene dine. Få dem i det minste til å føle at du lytter til deres synspunkter, du kan til og med finne ut at du tar på deg noen av poengene fra andre hvis du innser at din noen ganger rettferdige tro ikke er de eneste mulighetene.

Jupiter overfor Pluto-kjendiser

Jack Nicholson 01′, Peter Gabriel 03′, Norris McWhirter 08′, Ross Mcwhirter 08′, Colleen McCullough 11′, Margaret Thatcher 15′, Saddam Hussein 17′, Jeff Stryker 22′, Joan Dumas McEvers 23′, Alexandre McEvers 23 Katherine Mansfield 23′, Miriam Stoppard 34′, George Carlin 35′, Jean-Baptiste Carpeaux 43′, Jane Fonda 44′, Mark Spitz 44′, David Gahan 47′, Alyssa Noan 50′ 50′ Nolan 5, Bethan 50 Connery «, Johnny Carson 56′, Amy Dumas 58′, Mata Hari 1°50′.