Finn Ut Antall Engel

Jupiter Motsatt Uranus Natal og Transit

 Jupiter Motsatt Uranus Transit Jupiter overfor Uranus natal gir kreativ glans, men til en pris. Din uortodokse stil og opprørske strek kan snu etablissementet mot deg og gjøre deg til en sosial utstøtt. Imidlertid kan risikoen forbundet med dette aspektet reduseres uten å dempe din entusiasme eller originalitet.

Din kinky sans for humor og selskapelig natur kan lett vinne dine venner og beundrere. Selv om du ville ha lidd mer i det viktorianske England, vil du fortsatt måtte tilpasse deg visse situasjoner. I formelle omgivelser må du moderere overstrømmende og tendensen til å vippe båten. En sterkt plassert Saturn i diagrammet ditt ville gjøre susen.

I det minste moderne vestlige samfunn, pluss Internett (styrt av Uranus), gir deg friheten til å fullt ut uttrykke din egen unike stil. Du kan eksperimentere og flytte grensene for sosiale standarder, filosofi, utdanning, religion og spiritualitet. Spesielt utenlandsreiser ville utvide horisonten din og utvide bevisstheten din.Du har en sterk trang til å endre ting for å skape en bedre fremtid. Du har også et sterkt behov for personlige friheter og frihet til å tenke og uttrykke dine nye ideer. Husk alltid å respektere andres rett til sine egne friheter og ideer. Dette gjelder spesielt dine mange motstandere som finner verdi i tradisjonelle måter å tenke og gjøre ting på.

Heldigvis, i en så raskt skiftende verden, ser du ut til å ha blitt født på den rette siden av historien. Kanskje din oppfinnsomhet kan brukes til å modernisere og oppdatere noen av de gamle måtene, i stedet for å snu dem totalt og forstyrre de som er mindre futuristiske enn deg selv.

Jupiter Motsatt Uranus Transit

Jupiter overfor Uranus-passasjen øker ditt behov for personlig frihet og spenning betydelig. Du vil føle en sterk trang til å reagere, eller gjøre opprør mot alt som hindrer deg i å ha det gøy og gjøre det du vil.

Jupiters ekspansive natur, Uranus sjokkerende natur og motstanderens antagonistiske natur betyr at det sannsynligvis vil være en spesiell plutselig hendelse som frigjør den oppbygde spenningen og fører til store endringer i omstendighetene. Jo mer begrenset du har følt deg, desto mer opprørende er endringen sannsynligvis.

Det er en tendens til å fornye seg totalt og starte på nytt. Men jo mer ekstrem endringen er, desto vanskeligere er det for deg og dine kjære å tilpasse seg de nye forholdene. Dette gjelder spesielt hvis det er et nært forhold som har holdt deg nede. Vurder også de økonomiske konsekvensene av enhver stor endring.

Du kan finne eventyr og personlig vekst gjennom reiser, utdanning og nye relasjoner mens du fortsatt opprettholder visse kjerneoppgaver i livet ditt. Du kan finne kreative og geniale måter å lindre kjedsomhet uten å forårsake totalt kaos og forstyrrelser.

Selv om det er en teknisk utfordrende reise, kan lettelsen fra stress og spenning være veldig tilfredsstillende. En endring i tro eller sosial interaksjon kan være alt som trengs for å fungere som en strømbryter. På det dypere nivået søker du et utbrudd av høyere bevissthet, for å overskride din daglige rutine og få en åndelig vekstspurt.

Jupiter overfor Uranus-kjendiser

Charles, Prince of Wales 0°02′, Leon Gambetta 0°05′, Wolfgang Borchert 0°09′, Charles II av England 0°20′, Alice Cooper 0°27′, Arthur Symons 0°27′, Edward Gein 0 °40′, Peter Ustinov 1°14′, Barry Humphries 1°18′, Laurence Olivier 1°28′, Jodie Foster 1°31′, Rosie O'Donnell 1°52′.

Jupiter overfor Uranus-datoer

30. august 2003

26. desember 2016
2. mars 2017
28. september 2017

20. januar 2031
20. juni 2031
30. oktober 2031

28. februar 2045