Finn Ut Antall Engel

Jupiter Quincunx Uranus Natal og transitt

  Jupiter Quincunx Uranus Jupiter quincunx Natal Uranus gir tro og optimisme. Du har sannsynligvis ikke en bestemt plan utarbeidet, men du har tro på at ting vil ordne seg. Du liker å sikte høyt fordi selv om du ikke kommer dit, kommer du i det minste et sted.

Din tro blir ofte belønnet med hell som faller i fanget ditt fra ingensteds. Disse heldige pausene fornyer din selvtillit av og til etter en tørkeperiode. Du vil lære å dra full nytte av kun de beste mulighetene. Du kan ikke tvinge en mulighet til å komme. Du må vente på at dameheldet dukker opp når hun er flink og klar.

Mangel på tålmodighet og oppfølging er mulig med dette aspektet. Mangel på glede eller spenning vil få deg til å føle deg engstelig i påvente av endring. Når spenningen bygger seg over tid, når den et kritisk punkt. På dette tidspunktet kan du miste roen og lage en scene. Et utbrudd av sinne eller galskap ville være pinlig, men du avlaster spenningen.

Et annet alternativ er et lykketreff som bringer positiv endring og fornyet optimisme. Det er et annet alternativ i midten hvor du gjør en liten positiv endring mens du handler med måte.

Du setter pris på livslang studier og læring og kan finne flyreiser utenlands ekstremt givende. Det viktigste du kan lære av dette aspektet er å finne en balanse mellom dine håp for fremtiden og hvor mye endring dine kjære kan håndtere. De kan bli lei av din konstante irriterende og uhengslede oppførsel. Raske endringer kan påvirke ditt formuenivå, juridiske problemer eller reisearrangementer.

Du kan til og med nærme deg høyere utdanning i anfall og start. Du kan svinge mellom perioder med geni og galskap som setter andre på kanten, det får dem til å gjette om deg. Imidlertid kan gnisten av kreativitet på slutten av prosessen føre til fantastiske muligheter og et vellykket, tilfredsstillende liv.

Jupiter passerer Uranus

Jupiter quincunx Uranus transitt kan bringe endringer i trossystemet ditt, rikdom, utdanning, reiser og generell lykke og tilfredshet. I denne konstante tilstanden kan du svinge mellom optimisme og usikkerhet, selvtillit og angst. Oppturene og nedturene og gi og ta kan være veldig stressende, men endringer er nødvendig i livet ditt slik at du kan vokse.

En vekstspurt er mulig nå i den fysiske, materielle og åndelige verden. Du trenger tålmodighet, måtehold og forskning for å velge det beste av mulighetene som kommer. Du bør være beskjeden, takknemlig og sjenerøs når plutselig hell kommer din vei.

Ved å følge rådene ovenfor bør du nyte denne perioden med positiv forandring og spenning. Åpenhet og fleksibilitet vil øke sjansene dine for å lykkes under denne transporten. Du kan for eksempel få et jobbtilbud på siden av landet og da må du raskt veie opp alle fordeler og ulemper.

Hvis du blir grådig, bortkastet eller arrogant, kan en plutselig vending i formuen gjøre deg desperat og engstelig. Men positiv vekst og endring kan også komme fra denne situasjonen. Å gjøre de nødvendige endringene i dine verdier og moral vil forbedre din selvtillit og håp for fremtiden.

Jupiter Quincunx Uranus-kjendiser

Zoë Kravitz 0°00′, Yoko Ono 0°08′, Jennifer & June Gibbons 0°11′, Meryl Streep 0°13′, Brad Pitt 0°14′, K.D. Lang 0°14′, Janet Street-Porter 0°18′, Nina Simone 0°20′, Peter Jackson 0°25′, Erik Satie 0°25′, Julian Lennon 0°35′, Marc Bolan 0°46′, Garry Kasparov 0°51′, Carl Wilson 0°54′, Uri Geller 1°18′, Nicolas Cage 1°32′, Steven Spielberg 1°33′, Heather Locklear 1°33′, Roman Polanski 2°03′, Woody Allen 2°56′, Jeff Bridges 2°56′.

Jupiter Quincunx Uranus-datoer

8. november 2018

10. desember 2029
15. juni 2030
13. september 2030

28. februar 2032
8. juli 2032
2. desember 2032