Finn Ut Antall Engel

Jupiter Retrograde 28. juli 2022 – Selvtillit

  Jupiter retrograd 2022 Jupiter Retrograde 2022 begynner 28. juli ved 8° Væren og slutter 23. november ved 28° Fiskene.

Jupiter retrograd er vanligvis assosiert med å fjerne illusjonene, drømmene og falske virkelighetene som har forvirret synet ditt. Jupiter retrograd 2022 trigon månen gir intuisjonen og selvtilliten til å gjøre drømmene dine til virkelighet. Det er på linje med en stjerne for å gi økonomisk suksess og religiøs entusiasme.

Mer detaljer om Jupiter retrograd 2022 følger noen generell informasjon om Jupiter retrograd i transitt. Informasjon om Jupiter retrograd i fødselshoroskopet finner du på slutten av denne artikkelen.

Jupiter retrograd transitt

Jupiter retrograd er en vanlig syklus med fire måneders varighet, som skjer hver trettende måned. Det er en tid for filosofisk og åndelig introspeksjon og refleksjon. Du kan måtte håndtere spesielle problemer som involverer vekst og utvikling, lykke og suksess.

Jupiter retrograd oppfordrer deg til å se innover for å oppdage hva som gjør deg glad. Det er på tide å tenke på fremtiden din. Fokuset er på din åndelige og materielle vekst; om hvordan du kan være den beste personen du kan være. Du kan bli testet for å sikre at du er klar til å motta lykken, det ideelle forholdet eller den økte rikdommen du søker.

Kanskje en destruktiv atferd som grådighet eller avhengighet er ute av kontroll. I dette tilfellet vil det oppstå muligheter for å gjenkjenne og innrømme problemet. Ting kan komme så ut av kontroll at et inngrep eller en drastisk hendelse må skje for å riste deg ut av selvtilfredsheten eller uvitenheten din. Når Jupiter-stasjonene sender direkte, bør du ha kommet til rette med de relevante problemene og være klar til å gå videre mot suksess og lykke.

Men på grunn av de relative banene til Jupiter og Solen, stasjonerer Jupiter alltid retrograd og direkte trekant Solen innenfor en seks-graders kule. Så den heldigste planeten i astrologi har også den mest heldige retrograde fasen.

Soltrigon Jupiter bringer entusiasme, selvtillit, lykke, sjenerøsitet og lykke. Det vil være muligheter for personlig, åndelig og materiell vekst. Forretninger, studier, reiser, jus, religion og åndelig praksis kan føre til større selvforståelse, kunnskap, rikdom og et bredere syn på livet.

Jupiter retrograd 2022

Jupiter-stasjoner går i retrograd torsdag 28. juli 2022 ved 08°43′ Væren. Soltrigon Jupiter er felles for alle Jupiter-retrograder som nevnt tidligere. Men i år er det nymåne bare to og en halv time før Jupiter-stasjonene retrograder. Så det er en dobbel sjang her. Nymånen er knyttet til Jupiter Retrograde ved sin nærhet i tid og av trigon-aspektet.

Nymånen i Løven sammenfallende med Jupiter retrograd gjør deg fokusert på din fremtidige lykke og velstand. Den er utmerket for å sette mål, starte på nytt, snu et nytt blad og starte nye prosjekter.

"<yoastmark

Intuisjon og selvtillit

Månetreen Jupiter bringer gode følelser, lykke, følelsesmessig vekst og selvforståelse. Det gjør det lettere å dele følelsene dine. Du bør være mer kreativ, fantasifull og intuitiv. Du kan oppleve profetiske drømmer eller 'følelser'. Meditasjon, religion eller åndelig praksis vil bidra til å vokse dine underbevisste evner og gi deg selvtillit og tro på fremtiden din.

Intime relasjoner vil dra nytte av åpenhet og ærlighet. Nye og innflytelsesrike relasjoner er mulige og vil være basert på genuine kvaliteter. Gjensidig respekt og forståelse kan føre til svært vellykkede personlige og forretningsmessige partnerskap.

Økt raushet og moral gjør Jupiter retrograd 2022 ideell for å hjelpe de som er mindre heldige enn deg selv. Du kan også tiltrekke deg sjenerøsitet og rikdom, få bred støtte for din valgte sak, og få hjelp fra innflytelsesrike eller til og med kjente personer.

Konstellasjonene

Jupiter-stasjoner retrograder i Værens tegn. Men som stjernekartet nedenfor viser, er den faktisk i Fiskenes stjernebilde. Dette avviket skyldes presesjonen til jevndøgnene . Det har flyttet solskiltene nesten et helt skilt ut av justering med stjernebildene som de ble navngitt fra for over 2000 år siden. Tegnene ble opprinnelig bare oppfunnet som en måleenhet. Astrologer hadde alltid brukt det synlige stjernebildet og stjernene deres for astrologisk tolkning.

"<yoastmark

Selv om Jupiter retrograd 2022 er i stjernebildet Fiskene, er den nærmest på linje med en stjerne i stjernebildet Pegasus. Fast stjerne Algenib , Gamma Pegasi, ligger på 09°28′ Væren (Jupiter Retrograde er på 08°43′ Væren.)

Den bevingede hesten

Konstellasjonen Pegasus gir ambisjoner, forfengelighet, intuisjon, entusiasme, lunefullhet og dårlig dømmekraft. Seirer mot sykdommer hos hester og bevarer ryttere i kamp. [1] Konstellasjonen varsler hendelser angående skip og hav og også endringer i været. [to]

Fast stjerne Algenib gir beryktethet, vanære, vold og ulykke, og betegner den nakne og fattige profesjonelle tiggeren. [1]

Algenib bringer et gjennomtrengende sinn og en sterk vilje, så vel som besluttsomhet, en imponerende måte å snakke på og en gave til oratorisk. [3]

Jupiter konjunkt Algenib: Hykleri, økonomisk suksess, ekte eller påstått religiøs entusiasme. [1]

Jupiter Direct 2022

Jupiter-stasjoner retter 23. november 2022 til 28°47′ Fiskene. Nok en dobbel sjang! Akkurat som Jupiter retrograd 2022, er Jupiter Direct 2022 trigon en nymåne. Denne gangen er nymånen bare 5 minutter før Jupiter står stille.

  Jupiter Direct 2022

Jupiter Direct 2022 [Solar Fire]

Jupiter Retrograd Datoer

  • 2021, 20. juni til 18. oktober – 2° Fiskene til 22° Vannmannen
  • 2022, 28. juli til 23. november – 8° Væren til 28° Fiskene
  • 2023, 4. september til 30. desember – 14° til 5° Tyren

Natal Jupiter retrograd

Jupiter retrograd natal antyder at det kan ha vært et problem med å være lykkelig og vellykket i et tidligere liv. Det vil være noen leksjoner eller ekstra innsats som kreves i dette livet, slik at du kan bli virkelig glad og fornøyd.

Aspektet til Jupiter og eventuelle faststjernekonjunksjoner vil bidra til å beskrive områdene i livet eller personlighetstrekk og atferd som trenger ekstra utvikling. Den optimale Jupiter-naturen er vidsynt, glad, komfortabel og fornøyd. En sunn Jupiter vokser og utvider seg kontinuerlig i filosofisk og åndelig syn. Målet er å være veldedig, sjenerøs, vennlig og imøtekommende for alle, uavhengig av sosial status, religion, kulturell eller etnisk bakgrunn.

Natal Jupiter retrograd kan forårsake grådighet, egoisme, fråtsing, ekstravaganse, sløsing eller selvrettferdighet. Avhengighet, intoleranse, bigotry, uvitenhet eller å vise seg kan holde deg tilbake. Uansett hva som hindrer din personlige og åndelige vekst er det du må fokusere på. Dette kunne godt ha vært et pågående problem som hindret suksess over mange inkarnasjoner. Hendelser eller relasjoner vil forsterke dette livets problemområde, spesielt når Jupiter går retrograd.

Referanser

  1. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s.56, 122.
  2. Fixed Stars and Judicial Astrology, George Noonan, 1990, s.22.
  3. Faste stjerner og deres tolkning, Elsbeth Ebertin, 1971, s.2.