Finn Ut Antall Engel

Jupiter Square Pluto Natal og transitt

  Jupiter Square Pluto Transit
Jupiter kvadrat Pluto natal gir en enorm drivkraft for å lykkes i ditt valgte felt eller prosjekt. Pluto-intensitet kombineres med Jupiter-storhet for å drive deg fremover gjennom ethvert hinder. Din vilje til å lykkes er ofte støttet av en sterk tro på deg selv eller en tro på at du er bestemt til å gjøre noe spesielt dette livet.

Du vil holde ut, øve og perfeksjonere dine ferdigheter med nesten religiøs fanatisme, og ignorere enhver kritikk eller ikke-troende. Denne enkeltsinnetheten fører til suksess, makt og innflytelse i livet, men ofte til en pris. Det er mange eksempler nedenfor på kjente personer med Jupiter-plassen Pluto som har nådd toppen av feltene sine. I mange tilfeller går dette imidlertid hånd i hånd med et urolig privatliv og en rekke ødelagte forhold.

Du vil møte mange tester og utfordringer i din søken etter suksess, men dette er naturen til det kvadratiske aspektet. Det er gjennom disse utfordrende livsbegivenhetene du får den nødvendige erfaringen for å perfeksjonere talentet ditt. Noen tester vil være svært smertefulle på grunn av Plutos ekstreme og mørke natur. Dette kan dreie seg om kriminalitet, vold, prostitusjon eller generell trøbbel med politi og rettssystem.

Med Jupiter som styrer rikdommen kan du møte noen opp- og nedturer med økonomien din, alt fra konkurs til svært store uventede vindusfall. Ytterligheter kan også oppleves angående ditt trossystem eller selvtillit. Å lære å moderere din oppførsel og tro er svært viktig for å unngå slike feller som avhengighet av narkotika, sex eller gambling. Du føler kanskje så sterkt for en bestemt tro du har perfeksjonert at du prøver å omvende venner og familie.

Et ekspansivt syn på verden, toleranse og bred kunnskap vil også hjelpe deg å unngå noen andre fallgruver knyttet til din målrettede vilje til å lykkes. Utenlandsreiser og blanding med mennesker fra andre kulturer og bakgrunner enn din egen vil hjelpe deg med å få flere venner enn fiender. Å utforske grensene for kulturelle eller samfunnsmessige normer kan gjøre deg kjent, men som om du bryr deg! Mål å være rik, slik at du kan være raus.

Jupiter Square Pluto Transit

Jupiter-firkant Pluto-transit gir deg lyst til å lykkes, og lykkes i stor grad. Det kan være et kjæledyrprosjekt eller i karrieren din at du føler denne intense drivkraften for å nå toppen. Suksess, makt og innflytelse er alle mulige, men uten litt omsorg vil det være en pris å betale. Nådeløs besluttsomhet, grådighet og korrupsjon kan bringe deg raskere dit eller tjene mer penger, men til hvilken pris? Ditt personlige liv er det mest sannsynlige området for å lide, spesielt dine nærmeste relasjoner.

Tvangsmessig og tvangsmessig oppførsel vil ikke bare forårsake forholdsproblemer hjemme, men kan også gi deg mektige fiender. Etter hvert som du får en større del av kaken, begynner konkurrentene dine å tape og vil ta igjen. Hvis du bryter loven, vil detektivene og andre myndigheter være på sporet ditt.

Å øke rikdommen din er mulig nå, men du må virkelig opprettholde en høy moralsk standard for å sikre suksess. Overdreven stolthet, overvurdering av ressursene dine eller vanlig grådighet kan i stedet føre til store tap og til og med konkurs.

Et annet område du kan fokusere energien din på er filosofi eller religion. Religiøs mani eller ekstremisme er mulige utfall hvis du forblir målrettet og selvrettferdig. I stedet for å begrense synsfeltet, er det mye bedre å få en bredere og mer omfattende kunnskap. Å reise og blande seg med mennesker med ulik bakgrunn vil hjelpe deg å unngå enhver sjanse for bigotry, fremmedfrykt eller andre former for intoleranse og uvitenhet.

En tryggere måte å tilfredsstille din sterke trang til å oppleve livet til det fulle er å utforske grensene for noen samfunnsmessige standarder eller tro. Du kan fortsatt holde deg innenfor loven i de fleste land mens du nyter noen kulturelle tabuer.

Jupiter Square Pluto-kjendiser

Judy Garland 0°02′, Leonard Cohen 0°03′, Barry Humphries 0°05′, Eminem 0°06′, Sophia Loren 0°07′, Dorothy Mackellar 0°09′, Ted Bundy 0°17′, Eddie Arc 0°19′, Sarah Jane Morris 0°20′, Pierre Cardin 0°24′, Christopher Lee 0°26′, Irene Cara 0°37′, Nina Hartley 0°36′, Jeane Dixon 0°42′, Jimmy Connors 0°54′, Alan Leo 1°04′, Gianni Versace 1°15′, Michael Chang 1°23′, Brigitte Bardot′ 1°25, Mark Twain 1°46′, Albert Einstein 2°45′.

Jupiter Square Pluto Datoer

24. november 2016
30. mars 2017
4. august 2017

17. mai 2023

31. oktober 2029

5. august 2035
20. oktober 2035
28. mars 2036