Finn Ut Antall Engel

Justice Tarot-kortbetydninger

Justice Tarot Card Innholdsfortegnelse

Justice Tarot-kortbetydninger

Spesiell merknad: Mange forveksler den robed figuren i The Justice-kortet for å være en mann.

Faktisk, hun er ikke.

De som graver dypt inn i esoterisk symbolikk, blir kjent med Justice-tarotkortet blir noen ganger også referert til som 'den store moren' - mester, beskytter og disiplinær av alle jordens barn.

Rettferdighetskortet, selv om det symbolsk representerer rettferdighet, balanse, rettferdighet, sannhet og urett som rettes, er mindre bokstavelig og mer figurativt.

Ja, betydningen av rettferdighetskortet handler om rettslige prosedyrer, men dessuten kosmiske eller guddommelige prinsipper.

Universet styres av evige, uforanderlige lover og prinsipper. Naturlige eller universelle lover, som Gravitasjonsloven, setter ikke bare planetenes gang, men de bestemmer også hva som skjer når du slipper en vase på et marmorgulv.

Moralske prinsipper bestemmer hvordan mennesker behandler hverandre. For eksempel lærer de oss at respekt er noe man kan tjene og tape.

Naturlige eller universelle lover opprettholder balansen, eller likevekten, som er nødvendig for å holde universet i gang.

Søylene i Justice tarot-kortet er grå , fordi disse kosmiske prinsippene er evige. Søylene til Justice-kortet har blitt kalt Severity and Mercy. Begge er nødvendige, fordi å slippe hammeren på noen over hver lovbrudd er like ødeleggende som å la folk løpe over deg.

Søylene til Justice tarot-kortet har også blitt referert til som Positive og Negative så vel som Good and Evil.

Selv om menneskelig rettferdighet kan være blind, ser guddommelig rettferdighet alt. Det er grunnen til at den kronede figuren på Justice tarot ikke blir svindlet.

Universets lover er uunngåelig, og alt vi gjør har en konsekvens, men de er ikke basert på et forenklet tit-for-tat-prinsipp. Vektene på Justice tarot-kortet symboliserer rettferdighet og balanse. Men det veier mer at 'bare fakta, frue.' Den kronede figuren på rettferdighetskortet dømmer ikke alle etter samme mål, men etter egen fortjeneste.

Dommeren av Justice tarot er kledd i nett og gul, og hun balanserer kjærlighet og fornuft. Det samme gjør det rosefargede sløret bak henne som skjuler det meste av gul ( Element of Air , intellekt) bakgrunn for Justice-kortet.

Dommerens gule krone satt med azurblå krystall kombinerer autoritet, intellekt og guddommelig barmhjertighet. Mens hun favoriserer barmhjertighet, er hun ikke redd for å bruke sverdet.

Interessant, sverdet symboliserer også likevekt. Legg merke til bladets asurblå farge , som er assosiert med guddommelig barmhjertighet. Sverdet på Justice tarot-kortet er tokantet, fordi det kan brukes både til å ødelegge og innvie.

Oppreist rettferdighet Tarotkortbetydninger

Når tarotkortet fra Justice kommer oppreist under en lesning, er det en oppfordring til deg å huske at uansett hvor kaotisk livet til tider kan være, skjer alt av en grunn.

Mens den guddommelige kilden er velvillig, må den også holde universet i en balanse. Den bruker rettferdighet når det er nødvendig og nåde når det er mulig. Dette er grunnen til at Justice tarot-kortet er assosiert med Vekten , den kosmiske fredsskaperen.

Etter dette prinsippet er det en konsekvens for alt du gjør, sier og tenker. Men dette betyr ikke alltid at enhver god gjerning blir belønnet med en gang, og slik du ønsker det, eller at enhver ugjerningsmann blir straffet med en gang og som du anser rettferdig. Alle får det de fortjener til slutt, men ikke alltid akkurat nå, og 'fortjener' er ikke alltid du skal bestemme.

Et oppreist Justice tarot-kort kan betegne at du har vært på jakt etter å oppdage sannheten i alle dens former. Du har sett på det større bildet og kommer til å forstå hvordan du passer inn i det og hvordan dine handlinger kan avgjøre hva som skjer med deg.

Med denne kunnskapen kommer visdom og kraft til å nå dine mål. Når du reflekterer over din tro, tanker, følelser og handlinger, får du viktig innsikt i hvordan du kan være en mer åndelig person. Enda bedre, du er klar til å gjøre de nødvendige endringene i livet ditt.

Du kan få viktig informasjon for å ta den riktige avgjørelsen i viktige forretningssaker. Etter å ha nøye gjennomgått alle fakta og muligheter, er du nå i stand til og villig til å velge det beste alternativet også i andre områder av livet ditt.

Fordi leksjonen er i det oppreiste Justice tarotkortet også gjelder moralsk lov, viser det også at du har løst en indre kamp. Din samvittighet og sunn fornuft lokker deg til å gjøre det rette.

Merk: Ånd som arbeider gjennom kortene kan ofte være veldig bokstavelig i meldingene den sender, slik at rettferdighetens tarot oppreist kan absolutt bety at enhver rettssak du måtte være involvert i eller overveier å sette i verk vil vise seg til din fordel.

Justice Reversed Tarot Card Betydninger

Når The Justice tarot-kortet dukker opp omvendt eller reversert ved en lesning, er det en oppfordring til deg å erkjenne at mens du er en viktig del av universet, dreier det seg ikke om deg.

Denne nyheten er mye bedre enn det høres ut, og her er hvorfor: Hvis du går gjennom et grovt punkt, er det ikke fordi universet straffer deg.

Dette betyr at du har alternativer.

Du trenger bare å se dem og gripe dem. Med opsjoner følger kontroll, og med kontroll, kraft. Se rundt deg. Har andre lignende problemer? Er dine erfaringer en del av et større mønster? I så fall hva kan du lære av dem som kan gi deg et bein opp? Husk at å kjenne til og veie alle fakta er en av de viktigste leksjonene på dette kortet.

Når den blir snudd, peker The Justice tarot også på en kamp mellom egoet og den kosmiske ordenen. Egoet ditt er din følelse av hvem du er. Som alle andre aspekter av din eksistens, er det en guddommelig gave, og prosessen med å faktisk ødelegge den kalles hjernevask, ikke opplysning. Ekte opplysning bringer egoet i perfekt harmoni med den guddommelige bevisstheten. I denne tilstanden forsvinner grensene mellom de to, men du er fortsatt deg. Og det er akkurat den du skal være.

Disharmoni mellom egoet og den kosmiske ordenen fører til selvsentrering, egenrettferdighet, uklarhet og ubalanse. Denne kampen kan forekomme i deg selv eller noen andre. Derfor er utfordringen å veie det som skjer inni deg med det som skjer utenfor deg selv.

Er alle rundt deg virkelig så late som du tror, ​​eller har du skremt dem til å ikke gjøre noe? De tror kanskje det ikke er noe de kan gjøre som vil oppfylle dine astronomisk høye standarder. Du må kanskje revidere meldingene du gir dem.

Kanskje du har latt deg blende av en karismatisk person, og du våkner til erkjennelsen at han eller hun egentlig ikke kan gå på vannet, slik alle, inkludert deg, trodde. Bruk din dømmekraft for å ta det beste valget.

Merk: Igjen, betydningen av tarotkort kan være ganske bokstavelig, så en omvendt eller omvendt Justice tarot kan symbolisere at en rettslig prosedyre ikke kommer til å slå bra ut for deg. Det kan også symbolisere at 'nå' er riktig tidspunkt å ta rettslige skritt mot en annen.

Justice Tarot Card Metafysiske korrespondanser:

Stjernetegn: Vekten
Kabbalistisk brev: Lammet
Sti på livets tre: Gevurah (Power) til Tipheret (Beauty)
Healing Crystals: Cinnabar, Tiger's Eye

Justice Card & Tarot Numerology

Justice-kortet er den ellevte Major Arcanum. I Numerologi betydninger , 11 er et masternummer . Imidlertid kan det fortsatt reduseres til Nummer 2 .

Når 11 blir sett på som 1 og 1, danner det en hieroglyf som representerer perfekt balanse. Dette tallet kan også sees på som at verden i fullført tilstand (10) styres av den guddommelige intelligensen (1).

Derfor, når det gjelder numerologi, gir Justice tarot-kortet utrolig kraftige meldinger om sannhet og balanse til en tarotavlesning.

Lær mer om den hellige spådomskunsten til Numerologi . Bruk vår Numerologikalkulator for å finne hva din Livssti , Sjel , Personlighet , Kompatibilitet og Karriere tall er og hvordan de kan bidra til å forbedre alle områder av livet ditt!