Finn Ut Antall Engel

Kinky fullmåne mai 2015

  Sexy fullmåne mai 2015 Astrologi Fullmånen søndag 3. mai 2015 inntreffer ved 13 grader i Skorpionens tegn. Den får en kunstnerisk, men nytelsessøkende berøring fra den klare stjernen i Northern Crown, men likevel en sexy og kinky innflytelse fra asteroiden Lilith. Planetariske aspekter tyder på at disse påvirkningene vil kreve en viss selvkontroll for å unngå utskeielser i disse områdene.

Fullmåne betydning

Som alle fullmåner er det viktigste planetariske aspektet Solen overfor månen . Sammen med konjunksjonen er dette det viktigste av alle aspekter innen astrologi. En fullmåne fokuserer vår oppmerksomhet på forhold av alle slag. En fullmåne i seg selv har et forhold til den forrige nymånen. Prosjekter som du startet i forrige månefase for to uker siden kan nå finjusteres eller fullføres, det er høsttid.

Når månekvalitetene til følelser og instinkter når sitt høydepunkt ved fullmåne, kan du ta et objektivt og balansert blikk på våre personlige forhold. Ved å være i kontakt med dine egne behov og intensjoner, og andres, kan du tydelig se eventuelle ubalanser i forholdet som forårsaker disharmoni.Fullmåne mai 2015 Astrologi

Som nevnt ovenfor har denne fullmånen en direkte kobling til den forrige nymåne 18. april 2015 . Nymånen ga noen relasjonsutfordringer gjennom misoppfatninger, forsinkelser eller separasjoner. Nå ved fullmåne har du en sjanse til å se mer objektivt på eventuelle forholdsproblemer som har utviklet seg de siste to ukene. Hvis du brukte den positive energien fra forrige nymåne til å konsentrere nye mål eller snu et nytt blad, kan du bruke de følgende to ukene til å fullføre eller fullføre prosjektene dine.

Ved 13°22′ Skorpionen danner fullmånen 3. mai en ekstremt tett firkant til Jupiter. Med en kule på bare 0°11′, Sol firkantet Jupiter er den desidert sterkeste innflytelsen i fullmåneastrologidiagrammet nedenfor. Dette aspektet gir sjansen for suksess, men det vil være hardt opptjent. Lykken knyttet til Jupiter vil heller ikke falle i fanget ditt, den må også tjenes. Det vil være en tendens til å overvurdere evnene dine, overdrive eller skryte. Å unngå en tendens til et oppblåst ego krever bevisst selvkontroll og moderasjon.

Med Moon square Jupiter kan overdreven og overdrivelse gjelde for din oppførsel eller vaner. Selv om en fullmåne firkantet Jupiter antyder godt humør og et positivt syn, kan ekstravaganse og overdreven nytelse føre til at situasjoner kommer ut av kontroll.

Mindre enn én grad fra fullmånen er fiksestjerne Alphecca , ved 12°31′ Skorpionen. Denne alfastjernen til den nordlige kronen, stjernebildet Corona Borealis, gir ære, verdighet og poetisk og kunstnerisk evne. Som sin nærmeste nabo i lengdegrad, den stjerne Acrux ved 12°05′ Skorpionen gir den høye åndelige idealer, entusiasme i jakten på årsaker og selvoppofrelse. Men med tilhørende utfordrende aspekter som vi har med fullmånefirkanten Jupiter, kan det være et overskudd av nytelsessøkende, uortodoks og hemmelig seksuell atferd, og å gå over bord med smykker eller tatoveringer. Spesielt med månen kan Alphecca forårsake lidelser gjennom lov, partnere og naboer, problemer gjennom underhendte omganger, og er et dårlig tegn på kjærlighetsforhold.

Fullmåne astrologikart for mai 2015

  Fullmåne mai 2015 Astrologi

Fullmåne horoskop for mai 2015

Påvirkningen fra månefirkanten Jupiter og den faste stjernen er veldig like. Med den nåværende nymånefasens vekt på forholdsproblemer, foreslår denne fullmånen at de neste to ukene vil innebære å forstå disse forholdsproblemene ved å se på overdreven atferd, vise frem og kontroversiell eller hemmelig seksuell aktivitet.

For å ikke etterlate noen tvil om denne konklusjonen, er mindre enn én grad fra fullmånen asteroide Lilith, ved 12°27′ Skorpionen. 1181-asteroiden Lilith representerer den mørke siden av seksualitet, hun styrer røde lysdistrikter, homofili og transpersoner og forhold, nakenhet, vampyrflaggermus og forlatte hus, øde veiskille og feminisme, seksuelt rollespill, lær og lateks, pisker og nettstrømper. Eksempler på personifiseringen av asteroiden Lilith inkluderer crossdressing-skuespilleren Eddie Izzard og den feminine Quentin Crisp (begge asteroiden Lilith i forbindelse med AC).

Så hvis du er i et forhold som har vært problemer de siste to ukene, kan du innse i deg selv, eller oppdage i partneren din en hemmelig lidenskap eller seksuell lyst som har forblitt skjult på grunn av skam eller frykt for avvisning. Eller kanskje en overdreven oppførsel eller vane som pornografi eller onani viser seg å være roten til problemet. I nyhetene kan vi se historier om homofile ekteskap, modeller som er for tynne, pedofili og sexskandaler.

Hvis du de siste to ukene har sett deg prøve å snu et nytt blad eller starte et nytt prosjekt, har fullmånen i mai 2015 potensiale for heldige pauser og suksess, så lenge du ikke overinvesterer eller overvurderer evnene dine .

Legger vekt på sjansen for positive utfall med begge scenariene fra fullmåne-astrologien i mai 2015, Solsekstil Neptun gir gjensidig forståelse og medfølelse pluss åndelig innsikt. De Soltrigon Pluto gir større personlig makt og innflytelse, med god sjanse for positiv transformasjon eller eliminering av dårlige vaner.

Finn Asteroiden Lilith i diagrammet ditt

1. Lag diagrammet ditt HER .
2. Velg 'Utvidet kartutvalg'.
3. I «ytterligere asteroider eller hypotetiske planeter» legger du til 1181.