Finn Ut Antall Engel

Korall Betydning og egenskaper Helbredelse, metafysisk og åndelig

Innholdsfortegnelse over korallkrystaller

Korall Betydning og egenskaper

Steinen til transformasjon og fredKoraller bærer det ganske sjarmerende kallenavnet 'Sea's Garden' delvis fordi folk en gang trodde det var en plante.

Når du arbeider med havenergi, blomstrer denne krystallen med beskyttelse, spesielt mot onde påvirkninger.

Mytologi støtter denne steins symbolske betydning med historien om Perseus. Da han halshugget Medusa, dryppet noe av hennes blod i havet og ble den fantastiske Red Coral vi ofte ser i smykker i dag.

Det er mer i denne legenden enn det som ser ut.

Medusa var en gang vakker, men Athena gjorde henne til en avskyelig skapning i sjalusi. Nå med slanger for hår, kunne Medusa gjøre et menneske til stein med et blikk, men i hennes død produserte blodet hennes en helbredende krystall som var så vakker som hennes tidligere jeg.

I denne eldgamle fortellingen representerer Coral skjønnhet på grunn av stygghet og transformasjon, med sluttresultatet som umåtelig glede.

Coral forteller oss: se på speilet ditt. Enhver indre stygg trenger ikke være igjen. Gi deg selv til Coral Spirit og finn sjelens vakre selv på nytt.

Temaet for transformasjon og endring fortsetter i det naturlige riket for denne helbredende krystallen.

Koraller dannes i varmt vann fra skjelettene til marine dyr som lever sammen i det som kan betraktes som et samfunn. Når kolonien vokser, dannes grener i et bestemt mønster, omtrent som vårt eget metafysiske samfunn har mange fasetter. I dette viser Coral at når vi omfavner fremtiden, forblir noe av fortiden hos oss som et fundament, mens våre grener omfavner en modig ny verden og tilpasser seg utfordringene den gir.

Det minner oss også om neste generasjon regnbue- og blåstrålesjeler som kommer til denne verden som trenger vår beskyttelse til de lærer å svømme livets hav. Det er ikke rart at romerne hengte korallhalsbånd rundt barnas nakke som en talisman mot fare og det onde øyet. Kvinner som ønsker å få barn, vil også ha Coral som en fruktbarhetssjarm.

Når vi snakker om nye modige verdener, er det en eldgammel myte at Mars ble laget av Coral på grunn av dens Farge .

Når du jobber med Coral, kan du ha nære møter fra alle slags vesener - det være seg fra havet eller stjernene. Åpne deg selv for den opplevelsen. Corals budskap og mystiske mening her er kanskje best angitt i et sitat fra dette inspirerende sitatet:

'Du må leve i nåtiden, starte deg selv i hver bølge, finne evigheten i hvert øyeblikk.' - Thoreau

Som en sjarm var spesielt fecundity en av de vanligste bruksområdene for korallamuletter Nett Korall for kvinner som sliter med infertilitet. Likevel er energimatrisen til Coral også perfekt egnet for landet. Gi den til et hvilket som helst stykke land som henger eller hvor du vil oppleve rikdommen i 'Sea's Garden' spiral utover for øynene dine.

Forresten, Coral elsker fargerike blomsterbed. Prøv Astilbe-hybrider som faktisk ser ut som havkoraller når de blir fjærete. Det liker også å være en del av en vann funksjon (den prangende delen hvis mulig. Coral er ikke sjenert energisk).

Korallmetafysiske egenskaper

Coral Healing Properties

Sinn: Vennlig kjærlighet, fellessinn, oppfinnsomhet, optimistisk syn, balanserte meninger, avskrekkende negative tanker; Sannhet;

Kropp: Beskyttelse for kvinner og barn, sirkulasjonsproblemer, styrking av bein, nærende blod; støtter nervesystemet

Ånd: Visualisering, internalisering av åndelig kunnskap, hellig-selv-bevissthet

Husk at den helbredende krystall Corals energimatrise endres avhengig av fargetone. Rødt har mye energi og beskytter bæreren for å velte seg i depresjon. Det regnes som en renser for kroppen, spesielt for å rense giftstoffer.

Etter å ha bodd i havet, vet Coral at livets bølger noen ganger skyver oss til stygge tøffe steder. I dette gir det deg makten til å stå på bakken og temme fristelsen til enten å bli 'tapt på sjøen' eller frigjøre et ukontrollerbart følelsesmessig element som kan bli til besettelse (og ikke på en god måte). Bruk Red Coral (avbildet i denne artikkelen) her og koble til rotchakraet ditt for sikre lagre.

Noen ganger finner du denne helbredende krystallen skåret ut i bilder; noen ganger finner du det festet til en annen helbredende krystall eller hellig stein. Hver konfigurasjon snakker til din ånd annerledes.

Hvis du ikke er sikker, kan du lese om Sacred Geometry slik at du finner det perfekte stykket og kommer tilbake ved roret i livet ditt med tillit.

Coral Properties

Coral Name Etymology

Ulike språk har et ord for koraller, og nesten alle oversettes som 'liten stein'.

På hebraisk er det mer spesifikt: en liten stein for å kaste lodd. Nå oppdager vi en annen applikasjon for koraller - som et spådomingsverktøy (spesielt som en del av et steinsett).

I Bibelen bestemte slike steiner en usikker skjebne for velsignelse eller bane. I dette vil ikke koraller sikre seg - det er en sannhetsforteller.

For intuitive, psykiske og energilesere kunne du ikke ha en bedre åndeguide for å holde din spådomsinnsats helt oppe og opp.

Med kjærlighet og glitrer,