Kreftbarn: trekk, personlighet og egenskaper

Kreftbarn er de originale frittgående barna.

De er drømmernes drømmere som liker å skape vakre verdener fra sin rike fantasi.Kanskje den mest følsomme av dyrekretsen Water Signs, Cancereans kan virke 'ikke av denne verden' fordi de en de utgjør er så mye tryggere for ens sjel.

I dette er kreftbarn eteriske sprites i våre jordiske liv.

Kreftbarn Innholdsfortegnelse

Kreftbarneegenskaper, personlighet og egenskaper

De kommer ut under krabbeskallet for å leke og danse i denne virkeligheten, men vil skynde seg tilbake i skyggenes sikkerhet ved det minste antydning til uenighet.

Ikke altfor sosialt, den lille er fornøyd med en god bok eller film over andres selskap. Ikke forvent en leder når han eller hun er sammen med en gruppe. Initiativ er ikke kreftens styrke, med mindre det er noe de finner på alene.

Det kreftbare barnet er veldig vanskelig å lese videre. De gir ikke følelsene sine lett og er ofte sjenerte og forsiktige og trekker seg tilbake til et beskyttende skall.

Dette skjer fordi de fleste barn født under vanntegn føler ting veldig dypt, men vet ikke hva de skal gjøre med all den følelsen.

Det vil ta deg litt tid å finne en måte å få dem til å åpne seg uten å bekymre deg for den resulterende reaksjonen.

Når det gjelder kommunikasjon med mamma og pappa, vær forberedt på overraskende åpenhet.

Disse barna er ikke 'yellers'. De leverer sitt budskap med rolig kulde, men de er foranderlige. Det de liker den ene dagen, fungerer kanskje ikke den neste, og noen ganger vil de bare være alene.

Dette er en normal beskyttende respons og en måte at de kan rydde alt rotet i sinnet.

Mange kreftbarn graverer til foreldrene og andre voksne fordi dette gir større sikkerhet.

Spillkamerater kan være tankeløse, og hvert ord treffer den lille krabben din som en pil. Din kjærlighet og medfølelse helbreder sårene. På samme måte vil du finne kreftbarnet ditt utrolig pleiende og omsorgsfullt.

Krepsens dyrekretsbarn elsker kroppslighet, og når du ikke føler deg helt riktig, vil de prøve å gjøre ting bedre. Når denne oppmerksomheten blir feilrettet, kan kreftbarnet bli snippy og klamre seg fast til motivet.

Likevel vil dette passere. Til slutt føder familieenheten sjelen til et kreftbarn. De vil alltid komme tilbake til det fokuspunktet.

Hva mer kan du forvente av kreftbarnet ditt? Mange tårer. Disse vannbabyene styres av månen. Som foreldre er nøkkelen å avgjøre hva som er den virkelige avtalen, og når de bruker tårer som innflytelse.

Gjennom hele livet vil de nyte lyse, livlige farger, god mat og kjærlighet. Kreftbarnet kan lett bli skadet, selv med det harde ytre skallet. En liten TLC fra mor og far løser lett de fleste av disse situasjonene.

Kreftjenta

Hvis du er forelder til en kreftjente, vil du sannsynligvis virkelig glede deg over denne opplevelsen. Dette stjernetegnet har en sterk følelse av medfølelse og et dyptliggende ønske om generell fred i hjemmet. Det eneste problemet er at følelsene hennes vokser og avtar som månen. Du trenger litt tålmodighet for å håndtere henne, spesielt når du leser endringene hennes i følelsene.

Mens kreftdatteren din kan stole på deg, dikterer hennes egen personlighet at hun er veldig treg til å stole på mennesker utenfor sin indre sirkel. Hun vil finne en eller to personer som hun føler at hun virkelig kan stole på. Når hun blir utsatt for avvisning, trekker kreftjenta seg lett inn i skallet sitt og trenger et indre helligdom å helbrede. Spesielt i yngre år vil du finne jenta din som ønsker sikkerhet. Noen av de beste måtene å gi det på er å ha en jevn familierutine og vise følelsene dine gjentatte ganger.

Det er ikke noe impulsivt ved babyen din. Hun tenker gjennom alt ned til minutia. Dette skyver ikke kreativiteten hennes på noen måte. Du vil oppdage at datteren din elsker all slags kunst, alt fra fotografering og matlaging til skriving og dans. Dette er et flott utløp for kreft. Definitivt oppmuntre det!

Med all denne kjærligheten tror du kanskje at å oppdra en kreftdatter er en tur i delen. Vær imidlertid oppmerksom på at de kan være veldig sta jenter. Når hun har lagt ned en mening, vil hun tålmodig vente på at du blir enig med henne - så lenge det tar! Dette har mye å gjøre med avsmak for enhver form for konfrontasjon. De vil helst sitte ute av stormen. Den eneste gangen datteren din faktisk vil kjempe er hvis de føler seg truet (eller de føler at familieenheten er i fare).

Når kreftjenta din når milepæler, ikke bli overrasket om hun ser ut til å forsvinne. Akkurat som krabben, må hun kaste det gamle skallet og finne noe større, som passer for personen hun blir. Denne perioden er veldig viktig for kreftpersonligheten. Det er når de behandler og tilpasser seg og deretter kommer tilbake til livet med et helt nytt syn.

Kreftgutten

Kreftgutten din er ganske sjenert og noe hemmelighetsfull. Noen ganger er det veldig vanskelig for selv en kløktig forelder å lese ham. Selv med familien tar det tid for sønnen din å varme seg opp for folk. Han er smart som en pisk og medfølende, men han styres sterkt av sine følelser. Når kreftgutten føler noe dypt, vil ikke alle fakta i verden ha noe å si.

En av hans mer kjærlige personlighetstrekk er at på hjemmefronten vil du finne sønnen din veldig omtenksom. Han bryr seg om rommet sitt og opprettholder freden. Når familien kjemper, vil din kreftsønn være veldig ulykkelig og ofte trekke seg tilbake til kaoset stopper. Selv da han dukker opp, gjør han det med forsiktighet. Han trenger trygghet og litt kvalitetstid slik at de ikke føler seg avvist.

Som en datter er kreft veldig viktig for sønnen din, det samme gjelder deres personlige eiendeler. Han er ikke grådig, han har bare spesifikke smaker. Dette er en gutt som du trenger for å ta med deg shopping, ikke bare plukke ut noe på et innfall.

Når det gjelder familiedynamikk, er en av kreftguttens mest utbredte kjennetegn at han har sterke bånd med moren og en intens følelse av lojalitet til hele familien. Som med alt annet i livet hans, vil dette imidlertid ikke alltid være åpenbart. Endringsevne er et kreftens mellomnavn.

Oftere enn ikke er sønnen din en hjemmekropp. Han liker nære bånd og en følelse av sikkerhet. Han vil trekke seg mot folk som viser interesse for familien hans og situasjoner som anses som 'trygge'. Hans sårbarhet tiltrekker folk til ham ganske naturlig, og det er desto større grunn til at sønnen din må passe på å velge venner.

Fakta og metafysiske foreninger

Kreftdatoer: 21. juni - 20. juli

Kreft symbol: Krabben

Nøkkelfrase: 'Jeg føler'

Kreftplaneten: Måne

Kreft fødselsstein: Perle (juni); Rubin (Juli)

Antallvibrasjon Numerologi 2 & Numerologi 7

Kreftelement: Vann

Kreftblomst: Larkspur

Kreftfarge: Fiolett , Sjøgrønn & Sølv

Kreftdagen: mandag

Chakra: Sakral (Svadhisthana)

Chinese Zodiac Twin: Sau

Morsom kinesisk dyrekrets tvilling: Sau

Tarot Card Association: Vognen (Kreft), Yppersteprestinnen (Måne)

Healing Crystals: Smaragd , Rav, Moonstone , Aventurine

Kjendis kreft: Louis Armstrong, Harrison Ford, Ernest Hemingway, Tom Cruise, Khloe Kardashian, Jane Lynch