Finn Ut Antall Engel

Kvarts Betydning og egenskaper Helbredelse, metafysisk og åndelig

Innhold i kvartskrystall

Kvarts Betydning og egenskaper

Steinen til intensitet og utvidelse

De japanske mytene sier at kvarts kommer fra et hvitt dragepust, som representerer rensing.

Den gamle Atlantiske sivilisasjonen laget magickal Clear Quartz Skulls som noen sier bærer ånder (jordiske, devic og fremmede).

Legg til det skjønnheten og funksjonaliteten til kvarts som en krystallkule for å skrike, og det er ingen tvil om at denne Stone Spirit har ganske mye mening og kraft.

Det er vanskelig å ikke finne deg selv i ærefrykt.

Flytt over andre innbyggere i den hellige steinverdenen - kvarts kommer gjennom! Ja, du hørte meg. Kvarts er her for å skinne på sentralscenen som headliner for nesten alle metafysiske arbeider!

Ønsker energi for magi - det er Kvarts .

Ønsker mental klarhet - det er Kvarts .

Ønsker å være dum og vri på hjul for å markere kanten av en hellig sirkel - ja, Kvarts vil være der for det også .

Denne mystiske krystallen er veldig åpensinnet - den vil ikke avvise nesten noen form for positiv energimatrise. Og selv om alt dette pranget kan komme som arrogant, har kvarts god grunn til å skryte. Det er den mest rikholdige og velkjente healersteinen i verden.

Ikke bekymre deg, den teftet for det dramatiske vil ikke overvinne dine bestrebelser med denne læreren, men det er noe med klar kvartskrystall som krever beundring.

Mennesker som prøver å bruke den til kvarts til dårlige formål, vil imidlertid oppdage ganske raskt at denne åndelige steinen ikke er en imponerende. Kvarts har naturlige energidreie- og forsterkningsevner. Med andre ord - ikke engang tenk på det.

Mens syntetisk kvarts eksisterer, anbefaler både lysarbeidere og metafysikere den virkelige avtalen. De går til og med så langt som å si at kvartsenergi har vært en del av alle viktige faser av menneskehetens tid i jordens rike. Det er ikke rart at åndelige ledere og tilretteleggere finner seg naturlig på forskjellige kvartsformasjoner. Som peridot i naturen har kvarts sekskantede krystaller som gjør dem ekstremt nyttige også i hellig geometri.

Lukk øynene et øyeblikk og tenk ordet 'krystall' - de fleste tenker umiddelbart på klart kvarts (i motsetning til et formelt vinglass). Når Quartz får muligheten, presenterer han seg gjerne for deg og begynner å puste friskhet inn i din åndelige søken. Denne steinen er like gammel som den er klok, og den er både en spektakulær rådgiver og guide. Det er også en veldig personlig stein. Kvartsånd søker dine behov og mål og hjelper deg med å løfte disse konseptene i form av en bønn som resonerer til alle hjørner av skapelsen.

Utøvere av Feng Shui-utøvere forteller oss at det å plassere kvarts i nordøstlige eller sørvestlige deler av hjemmet. Imidlertid nevner de også at denne krystallen noen ganger insisterer på forskjellig plassering avhengig av hvilken type Qi-energi hjemmet ditt trenger mest. Mange ganger havner den ved inngangsdøren og renser og oppfrisker hver person som besøker.

Kvarts husker. Det tar dine erfaringer og godtar dem som et avtrykk. På grunn av dette kan det være lurt å bruke den til å jobbe med guidene dine, reise rundt i astrale riker eller jobbe med tidligere livsminner. Jo mer du jobber med det, jo mer blir meldingene fra disse rikene 'klare' (ordspill ment)

Metafysiske egenskaper i kvarts

Crystal Energy: Clearing, Cleansing, Amplification

Chakraer : Alle

Element : Storm ( Vind , Vann )

Antallvibrasjon : Numerologi 4

Stjernetegn : Alle

Kvarts helbredende egenskaper

Sinn: Kraften til positiv tenkning; Ærlige oppfatninger; Klarhet; Fasthet; Glede;

Kropp: Energi; Styrke; Rensing av giftstoff; Immunsystemstøtte; Sirkulasjonsproblemer; Tonic kvalitet for hele kroppen; Balansere; Vektregulering;

Ånd: Master Healer; Psykiske evner; Chakra harmoniske; Lykksalighet; Universelle sannheter; Åndelig vekst; Oppvåkning; Drømmejobb; Astral Travel

Kvarts fungerer som en reseptor i vår aura, og gir oss meldinger fra mange kilder. En gang i auraen din, sprer den energien seg, og endrer energimønsteret ditt for det høyeste og beste av deg og alt rundt deg.

Denne evnen gjør det til en valgt stein blant mange klarsynte, synske og kanaliserende, siden de kan 'stille inn' til ånder eller vesener med større klarhet.

Energi og åndelige healere er sjelden uten disse krystallene på grunn av deres enorme forsterkningsevner.

Når det gjelder personlig energi på noe nivå, kunne du ikke ha en bedre følgesvenn enn klar kvarts. På livets motorvei er det en alltid klar bensinstasjon. Sett en i lommen din uansett hvor du går. Bare husk å velge en form for steinen din som gjenspeiler det du mest håper å endre eller bringe inn i livet ditt (for eksempel et hjerte for klarhet i forhold).

Kvartsegenskaper

Farge: Klar

Gruvedrift: Global

Mineral klasse: Silikater

Familie: Kvarts

Krystallsystem: Trigonal

Kjemisk oppbygning: SiO2 silisiumdioksid

Hardhet: 7

Quartz Name Etymology

Den eksakte opprinnelsen til ordet kvarts er mye mer grumsete enn denne klare steinen.

Det kan komme fra lignende tyske, slaviske, polske og russiske ord som alle betyr harde (med henvisning til kvartssymbolikken om styrke og holdbarhet).

Det kan også ha fått navnet sitt fra Krystallos, som betyr is fordi kvarts ser ut som frossent vann som aldri smelter. Denne forbindelsen gir helt klart klart kvarts et poeng inn i riket av vann eller iselementer.

Med kjærlighet og glitrer,