Finn Ut Antall Engel

Leo 2020 horoskop

Leo 2020 horoskop med dekaner for en mer nøyaktig prognose. Hvis du er på vei, bruk gratis horoskop for å finne din dekan.

Leo Dean 1 født 23. juli til 2. august
Leo Dean 2 født 3. til 12. august
Leo Dean 3 født 13. til 22. august

Decan 1 Leo 2020 horoskop

Hele året Uranus firkanter dekanet ditt bringer forstyrrelser og uventede endringer. Endringene kan komme innenfra deg, spesielt hvis du ikke har vært i stand til å leve som du virkelig ønsker. Under dette stresset vil du komme deg løs, noe som kan opprøre andre. Du vil sannsynligvis opptre mer impulsivt enn vanlig, mer uberegnelig og merkelig. Men du finner ditt eget unike selvuttrykk som i det lange løp er veldig gunstig.De som er født fra 25. juli til 2. august opplever disse spennende endringene i løpet av 2020. De som er født 23. og 24. juli fullførte denne transitten i april 2019.

Frem til 5. juni Solformørkelsen 26. desember 2019 bringer vekst, overflod og lykke til, samt positiv forandring og spenning. Nøkkelordet for denne formørkelsen er serendipity fordi den bringer uventet lykke og lykkelige tilfeldigheter når du minst venter det. Dette er definitivt den beste halvdelen av ditt Leo 2020-horoskop og er bra for å starte ting, spesielt nye og spennende ting.

15. mars til 10. juli Saturn overfor din dekan kan gi utfordringer og barrierer for fremgang. Noen ganger kan du føle en tung følelse av ansvar og begrensning av din frihet eller selvutfoldelse. Dette kan føre til frustrasjon når du sliter deg gjennom kjedelige rutiner når du bare vil slippe fri. Å møte enhver motgang direkte vil styrke karakteren din og gi deg mer selvtillit.

21. juni til 30. november – Solformørkelsen 21. juni bringer selvtillit og harmoni til relasjonene dine. En ansvarlig og selvdisiplinert tilnærming kan føre til profesjonell suksess og anerkjennelse. Du kan ta mer ansvar uten ekstra stress. Forhold til menn og overordnede vil være seriøse, praktiske og fordelaktige.

5. til 16. september Venus i din dekan er en av de beste tidene på året for romantikk, sosialt samvær, be om tjenester og låne penger. Økt skjønnhet, sjarm og sexappeal gjør det mer sannsynlig at du vil finne den perfekte matchen hvis du dater. Shopping, investering og dekorering drar nytte av din gode motesans og et øye for et røverkjøp.

12. desember til mars 2021 Saturn overfor din dekan kan føre til forsinkelser som sannsynligvis oppstår av en grunn. Kanskje holdes ambisjonene dine tilbake fordi tiden ikke er inne. Det kan være flere leksjoner eller ferdigheter å lære, slik at du er klar til å dra full nytte av nye muligheter i nær fremtid. Hvis du mister selvtilliten og begynner å føle deg trist, vær tålmodig og fokuser på hardt arbeid og å ta vare på deg selv.

14. desember til februar 2021 Jupiter overfor dekanet ditt kan by på utfordringer hvis du vil mer enn du har. Å ta mer enn du egentlig trenger vil påvirke andre mennesker og kan føre til spenninger i forholdet. Lykke er sannsynlig, men med mindre du vender deg innover for lykke, eller finner tilfredsstillelse i de tingene som er gratis, kan du føle deg utilfreds. Så vær takknemlig for det du allerede har og unngå overoptimisme, grådighet, overskudd og sløsing.

14. til 30. desember Jupiter konjunkt med Saturn klimaks 21. desember og bringer barrierer for fremgangen din som du må klatre over eller gå rundt. For mye ansvar, en kjedelig jobb, for lite tid eller en krevende sjef eller partner kan bli for mye å takle. Men skjebnesvangre hendelser, heldige pauser eller bevisste handlinger vil skape muligheter for personlig og profesjonell vekst.

Ditt Leo 2020-horoskop er autentisk fordi det er basert på planetariske transitter til Leo Decan 1, ikke til hus, soner eller sektorer.

Leo ukentlig horoskop
Månedlig Leo Horoscope Decan 1
Leo 2019 Horoskop Decan 1
Leo 2021 Horoskop Decan 1

Decan 2 Leo 2020 horoskop

10. januar til 5. juni Måneformørkelsen 10. januar kan være følelsesmessig utfordrende for noen. Men det gir deg økt selvtillit, følelsesmessig styrke og intuisjon for å beskytte deg selv mot mobbere og for å beskytte mer sårbare familiemedlemmer og venner. Denne formørkelsen favoriserer de mektige og velstående, men gir også medfølelse, tro og inspirasjon.

5. juni til 5. juli Måneformørkelsen 5. juni er ikke et godt tegn for anstrengte relasjoner, men sterke relasjoner vil tåle testen gjennom tålmodighet og ubetinget kjærlighet. Økt følelsesmessig styrke og intuisjon vil bidra til å overvinne eventuelle forholdsutfordringer. Du vil tydelig se enhver forholdsdynamikk eller negative følelser som forårsaker disharmoni.

5. juli til 30. november – Måneformørkelsen 5. juli gir sannhet, hengivenhet og optimisme, men også foranderlighet, trass og harme. Ditt hjem, familie og intime forhold kan forårsake litt spenning på grunn av ulike behov og prioriteringer. Så ikke ta ting så personlig og prøv å ikke reagere for følelsesmessig.

21. juni til 10. oktober Uranus firkanter dekanet ditt merkes bare direkte av de som er født 3. og 4. august. Resten av dere vil oppleve denne forvirrende påvirkningen neste år. Det bringer forstyrrelser og uventede endringer. Endringene kan komme innenfra deg, spesielt hvis du ikke har vært i stand til å leve som du virkelig ønsker. Men du finner ditt eget unike selvuttrykk som i det lange løp er veldig gunstig.

9 til 15 august Kvikksølv i dekanet ditt er en av de beste tidene for Leo 2020-horoskopet ditt for å ta eksamen, søke på jobb og gjøre forretninger. Dette er også en av de travleste tidene på året, men mental årvåkenhet og klar tenkning hjelper deg med å kommunisere effektivt. Vær sosial, lag planer, bestill avtaler, betal regninger, prut og kjøp og selg.

14. til 24. september Venus i din dekan er en av de beste tidene på året for romantikk, sosialt samvær, be om tjenester og låne penger. Økt skjønnhet, sjarm og sexappeal gjør det mer sannsynlig at du vil finne den perfekte matchen hvis du dater. Shopping, investering og dekorering drar nytte av din gode motesans og et øye for et røverkjøp.

Ditt Leo 2020-horoskop er autentisk fordi det er basert på planetariske transitter til Leo Decan 2, ikke til hus, soner eller sektorer.

Leo ukentlig horoskop
Månedlig Leo Horoscope Decan 2
Leo 2019 Horoskop Decan 2
Leo 2021 Horoskop Decan 2

Decan 3 Leo 2020 horoskop

10. januar til 5. juni Måneformørkelsen 10. januar kan være følelsesmessig utfordrende for noen. Men det gir deg økt selvtillit, følelsesmessig styrke og intuisjon for å beskytte deg selv mot mobbere og for å beskytte mer sårbare familiemedlemmer og venner. Denne formørkelsen favoriserer de mektige og velstående, men gir også medfølelse, tro og inspirasjon.

19. mars til 30. april Jupiter sammen med Pluto klimaks den 4. april gjør deg fokusert og drevet til å lykkes med det du brenner mest for. En blanding av intens innsats og hell gir deg kraft og innflytelse til å gjøre en stor forskjell i livet ditt.

2. juni til 19. juli Jupiter sammen med Pluto klimaks igjen den 30. juni er en velstående fase av livet som kan gi forretningssuksess, rikdom, reiser, en forfremmelse på jobben eller en bedre karriere. Du kan også forbedre livene til andre mennesker. Din generøsitet vil bli tilbakebetalt, og du kan få nye og innflytelsesrike venner.

21. juni til 30. november – Solformørkelsen 21. juni bringer selvtillit og harmoni til relasjonene dine. En ansvarlig og selvdisiplinert tilnærming kan føre til profesjonell suksess og anerkjennelse. Du kan ta mer ansvar uten ekstra stress. Forhold til menn og overordnede vil være seriøse, praktiske og fordelaktige.

14. til 20. august Kvikksølv i dekanet ditt er en av de beste tidene i ditt Leo 2020-horoskop for å gå opp til eksamen, søke på jobb og gjøre forretninger. Dette er også en av de travleste tidene på året, men mental årvåkenhet og klar tenkning hjelper deg med å kommunisere effektivt. Vær sosial, lag planer, bestill avtaler, betal regninger, prut og kjøp og selg.

23. september til 3. oktober Venus i din dekan er en av de beste tidene på året for romantikk, sosialt samvær, be om tjenester og låne penger. Økt skjønnhet, sjarm og sexappeal gjør det mer sannsynlig at du vil finne den perfekte matchen hvis du dater. Shopping, investering og dekorering drar nytte av din gode motesans og et øye for et røverkjøp.

28. oktober til 25. november Jupiter sammen med Pluto når maksimal styrke for siste gang 12. november for å bringe personlig, materiell og åndelig vekst. Dette bør være en tid med storskala prestasjoner og suksess som gjør deg glad og fornøyd langt inn i fremtiden.

Ditt Leo 2020-horoskop er autentisk fordi det er basert på planetariske transitter til Leo Decan 3, ikke til hus, soner eller sektorer.

Leo ukentlig horoskop
Månedlig Leo Horoscope Decan 3
Leo 2019 Horoskop Decan 3
Leo 2021 Horoskop Decan 3

Flere 2020-horoskoper

 Væren 2020-horoskop
Væren
 Taurus 2020 horoskop Tyren  Gemini 2020 horoskop Tvillingene  Kreft 2020 horoskop Kreft  Leo 2020 horoskop
Leo
 Jomfruen 2020 horoskop Jomfruen  Horoskop for Libra 2020
Pund
 Skorpionen 2020 horoskop Skorpionen  Skytten 2020 horoskop Skytten  Steinbukken 2020 horoskop Steinbukken  Aquarius 2020 horoskop Vannmannen  Horoskop for Fiskene 2020 Fiskene