Finn Ut Antall Engel

Leo 2023 horoskop

Leo 2023 horoskop med dekaner for en mer nøyaktig prognose. Hvis du er på vippen, bruk gratis horoskop for å finne din dekan.

Leo Dean 1 – 23. juli til 2. august
Leo Dean 2 – 3. til 12. august
Leo Dean 3 – 13. til 22. august

Decan 1 Leo 2023 horoskop

2023 til 2030 Pluto overfor dekanen din vil sannsynligvis dramatisk øke behovet for å kontrollere livet ditt og livene til folk rundt deg. Du kan møte sterk motstand i relasjonene dine, med intense maktkamper og konflikter. Imidlertid er det gjennom konfrontasjon og maktkamp at sjelens utvikling skjer. Du lærer hvordan du bruker din makt i forhold. Finn en balanse mellom å stå opp for dine rettigheter og ikke kontrollere andre.

 • De som er født 23. juli føler Pluto sterkest i år.
 • De som er født fra 24. juli til 2. august føler det sterkere i årene som kommer.

25. oktober 2022 til 20. april 2023 Solformørkelse oktober 2022 square din decan antyder at hjertet ditt og hodet ditt kanskje ikke alltid fungerer sammen. Du kan oppleve oppturer og nedturer, spesielt med overordnede og autoritetspersoner. Prøv å ikke reagere for følelsesmessig eller ta ting for personlig. Kompromiss og samarbeid vil gjøre livet mye enklere enn å prøve å hevde din vilje. Denne formørkelsen indikerer usikkerhet og misnøye knyttet til kjærlighet og penger. Viktige avgjørelser om hva som gjør deg virkelig glad og innhold må tas.

13. desember 2022 til 23. februar 2023 Jupiter trigon din dekan er et tegn på vekst, velstand, hell og suksess. Det gjør deg glad, optimistisk, entusiastisk og sjenerøs. Økt velvilje, tro og toleranse gjør de fleste relasjoner mer harmoniske. Et mer selvsikkert og eventyrlystne syn gjør dette til en utmerket tid for å begynne nye prosjekter, relasjoner, langdistansereiser eller studier. Du kan øke formuen din gjennom investeringer, forretningsavtaler eller selvstendig næringsdrivende.

 • Du hadde også denne transitt fra 8. mai til 3. november 2022.

12. mai til 11. juli Jupiter firkanter dekanet ditt skyver deg ut av komfortsonen og kan gi deg det dyttet du trenger for å gjøre betydelig fremgang. Du vil føle trangen til å utvide horisonten for å prøve nye, større og bedre ting. Imidlertid kan arroganse, grådighet eller ekstravaganse føre til forlegenhet eller tap. Nøkkelen til suksess er moderasjon. Du har denne transitten igjen senere i år pga Jupiters retrograd .

12. til 26. mai Jupiter kvadrat Pluto klimaks på 17. mai gir en intens drive for suksess, makt og innflytelse. Men uten litt omsorg vil det være en pris å betale. Nådeløshet, grådighet eller uetisk oppførsel vil forårsake forholdsproblemer og gi deg mektige fiender. Berømmelse og formue er mulig, men du må opprettholde en høy moralsk standard for å sikre suksess. Unngå ekstremisme, selvrettferdighet og overflod.

8. til 28. juli Mars i dekanet ditt gir energi, styrke, lidenskap og mot. Det kan få deg til å føle deg sexy og sporty, men også frustrert og sint. Å være for selvsikker mens du er egoistisk kan føre til argumenter eller konflikter. Men din direktehet og selvtillit gjør dette til en flott tid for å sette i gang nye prosjekter i ditt personlige liv og karriere. Intime forhold vil dra nytte av din ekstra varme, sjarm og karisma. Sexlysten din vil være sterk, og andre vil finne deg mer seksuelt attraktiv enn vanlig.

28. oktober 2023 til 25. mars 2024 – Lunar Eclipse October 2023 square din dekan avslører negative følelser, vaner og utdaterte automatiske reaksjoner som du vanligvis ikke er klar over. Det vil også bringe til overflaten eventuelle ulmende forholdsspenninger. Å være mer følsom for stemningene til partnere, familiemedlemmer og nære venner vil bidra til å unngå slikt følelsesmessig drama. Prøv å ikke reagere for følelsesmessig eller ta ting for personlig.

30. oktober 2023 til 27. februar 2024 Jupiter firkanter dekanet ditt igjen kan få deg til å søke mer moro og tjene mer penger. Men tester og utfordringer knyttet til vekst og flaks kan føre til en tillitskrise. Du trenger ikke å dempe entusiasmen din for personlig eller profesjonell suksess, men kanalisere den til færre prosjekter. Unngå overskudd, sløsing, grådighet og selvtillit, spesielt under Jupiter retrograd fra 30. oktober til 30. desember 2022.

Mer om Leo Decan 1

Decan 2 Leo 2023 horoskop

april 2021 til mai 2023 Uranus firkanter din dekan bringer forstyrrelser og uventede endringer. Endringene kan komme innenfra deg, spesielt hvis du ikke har vært i stand til å leve som du virkelig ønsker. Under dette stresset vil du slippe fri, noe som kan opprøre andre. Du vil sannsynligvis opptre mer impulsivt enn vanlig, uberegnelig og merkelig. Men du finner ditt unike selvuttrykk, som i det lange løp er veldig gunstig.

 • For de som er født fra 3. til 7. august er effekten avtagende.
 • De som er født fra 8. til 12. august føler Uranus sterkest i år.

8. november 2022 til 5. mai 2023 Måneformørkelse november 2022 square din decan avslører negative følelser, vaner og utdaterte automatiske reaksjoner som du vanligvis ikke er klar over. Det vil også bringe til overflaten eventuelle ulmende forholdsspenninger. Å være mer følsom for stemningene til partnere, familiemedlemmer og nære venner vil bidra til å unngå slikt følelsesmessig drama. Denne formørkelsen kan gjøre folk engstelige, uberegnelige og uforutsigbare. Fleksibilitet og åpenhet er nødvendig for å tilpasse seg raskt skiftende forhold.

15. februar til 8. april Jupiter trigon din dekan gir vekst, velstand, hell og suksess. Det gjør deg glad, optimistisk, entusiastisk og sjenerøs. Økt velvilje, tro og toleranse gjør de fleste relasjoner mer harmoniske. Et mer selvsikkert og eventyrlystne syn gjør dette til den beste tiden for Leo 2023-horoskopet ditt for å begynne på nye prosjekter, forhold, langdistansereiser eller studier. Du kan øke formuen din gjennom investeringer, forretningsavtaler eller selvstendig næringsdrivende.

5. mai til 14. oktober – Lunar Eclipse May 2023 er også firkantet din dekan som kan forårsake uenighet hjemme og med kjære på grunn av overfølsomhet. Litt irritasjon kan fortsette å gnage bort til deg til du blir tvunget til å gjøre noe med det. Påfølgende utfordrende måneformørkelsesfaser kan være følelsesmessig drenerende. Prøv å ikke reagere for følelsesmessig eller ta ting for personlig. Meditasjon og rådgivning kan bidra til å redusere stress og forbedre relasjonene dine.

29. juni til 6. november Jupiter firkanter dekanet ditt skyver deg ut av komfortsonen og kan gi deg det dyttet du trenger for å gjøre betydelig fremgang. Du vil føle trangen til å utvide horisonten for å prøve nye, større og bedre ting. Imidlertid kan arroganse, grådighet eller ekstravaganse føre til forlegenhet eller tap. Nøkkelen til suksess er moderasjon. Du trenger ikke å dempe entusiasmen din for personlig eller profesjonell suksess, men kanalisere den til færre prosjekter. Unngå overflødighet, sløsing, grådighet og selvtillit.

25. juli til 13. august Mars i din dekan gir energi, styrke, lidenskap og mot. Det kan få deg til å føle deg sexy og sporty, men også frustrert og sint. Å være for selvsikker mens du er egoistisk kan føre til argumenter eller konflikter. Men din direktehet og selvtillit gjør dette til en flott tid for å sette i gang nye prosjekter i ditt personlige liv og karriere. Intime forhold vil dra nytte av din ekstra varme, sjarm og karisma. Sexlysten din vil være sterk, og andre vil finne deg mer seksuelt attraktiv enn vanlig.

Mer om Leo Decan 2

Decan 3 Leo 2023 horoskop

desember 2022 til mars 2023 Saturn overfor din dekan kan gi utfordringer og blokkeringer for fremgangen din. Du kan føle deg pessimistisk og begrenset i din frihet eller selvutfoldelse. Men ambisjonene dine kan bli holdt tilbake av en grunn. Kanskje du trenger mer opplæring eller ferdigheter for å lære, slik at du kan dra full nytte av nye muligheter når tiden er inne. Den beste tilnærmingen er å være tålmodig, fokusere på hardt arbeid og ta vare på deg selv. Å møte enhver motgang direkte vil styrke karakteren din og gi deg mer selvtillit.

 • De som ble født fra 13. til 18. august hadde også denne transitten fra mars til september 2022.

1. april til 20. mai Jupiter trigon din dekan gir vekst, velstand, hell og suksess. Det gjør deg glad, optimistisk, entusiastisk og sjenerøs. Økt velvilje, tro og toleranse gjør de fleste relasjoner mer harmoniske. Et mer selvsikkert og eventyrlystne syn gjør dette til en utmerket tid for å begynne nye prosjekter, relasjoner, langdistansereiser eller studier. Du kan øke formuen din gjennom investeringer, forretningsavtaler eller selvstendig næringsdrivende.

20. april til 14. oktober – Solar Eclipse April 2023 trine din decan har en harmonisk og avslappende innflytelse. Indre ro og balanse gjør dette til en utmerket formørkelse for å forbedre relasjoner eller starte en ny. Gevinster kan også oppnås i ditt profesjonelle liv. Økt tillit hjelper deg med å gjøre et godt inntrykk på overordnede og autoritetspersoner. Det bør også være muligheter for å fremme dine personlige og profesjonelle mål.

mai 2023 til mai 2026 Uranus firkanter dekanet ditt bringer forstyrrelser og uventede endringer. Endringene kan komme innenfra deg, spesielt hvis du ikke har vært i stand til å leve som du virkelig ønsker. Under dette stresset vil du slippe fri, noe som kan opprøre andre. Du vil sannsynligvis opptre mer impulsivt enn vanlig, uberegnelig og merkelig. Men du finner ditt unike selvuttrykk, som i det lange løp er veldig gunstig.

 • De som er født fra 13. til 16. august føler Uranus sterkest i år.
 • De som er født fra 17. til 22. august føler det sterkere i årene som kommer.

10. til 28. august Mars i din dekan gir energi, styrke, lidenskap og mot. Det kan få deg til å føle deg sexy og sporty, men også frustrert og sint. Å være for selvsikker mens du er egoistisk kan føre til argumenter eller konflikter. Men din direktehet og selvtillit gjør dette til en flott tid for å sette i gang nye prosjekter i ditt personlige liv og karriere. Intime forhold vil dra nytte av din ekstra varme, sjarm og karisma. Sexlysten din vil være sterk, og andre vil finne deg mer seksuelt attraktiv enn vanlig.

14. oktober 2023 til 25. mars 2024 – Solar Eclipse October 2023 sextile your decan gir energi, initiativ og kreativitet. Økt personlig makt og innflytelse hjelper til med selvpromotering og måloppnåelse. Eventuelle problemer skal være lettere å løse, og tidligere motstand forsvinner. Din selvtillit og entusiasme vil imponere andre. Dette er en god formørkelse for å starte nye forhold og be om tjenester.

Mer om Leo Decan 3

Alle 2023-horoskoper

 Væren 2023-horoskop
Væren
 Taurus 2023 horoskop Tyren  Gemini 2023 horoskop Tvillingene  Kreft 2023 horoskop Kreft  Leo 2023 horoskop
Leo Jomfruen Jomfruen  Pund
Pund
 Skorpionen Skorpionen  Skytten Skytten  Steinbukken 2023 horoskop Steinbukken  Aquarius 2023 horoskop Vannmannen  Fiskene 2023 horoskop Fiskene

Ditt Leo 2023 horoskop er basert på planetariske transitter og månefaser til din dekan. Dette er en mer nøyaktig og autentisk metode enn bruken av hus, soner eller sektorer .