Finn Ut Antall Engel

Leo februar 2024 horoskop

LEO: januar | februar | Ukentlig | Årlig
 Leo februar 2024 horoskop

Leo februar 2024 horoskop med dekaner for en mer nøyaktig prognose. Hvis du er på vippen, bruk gratis horoskop for å finne din dekan.

Leo Dean 1 23. juli til 2. august
Leo Dean 2 3. til 12. august
Leo Dean 3 13. til 22. august

Leo Decan 1 – februar 2024 horoskop

25. januar til 9. februar – Fullmåne januar 2023 i din dekan fokuserer oppmerksomheten din på intime relasjoner. Dette er en utmerket tid for å starte et nytt forhold eller gi energi til et eksisterende. Din balanserte tilnærming til problemløsning gjør dette til et perfekt tidspunkt for å rydde kortstokkene og starte på nytt.

4. til 11. februar Kvikksølv på motsatt side av dekanet ditt bringer potensialet for psykisk stress, rastløshet, misforståelser og argumenter. Dine ord, ideer, meninger eller planer kan møte motstand fra andre. Det beste alternativet nå kan være å inngå kompromisser og samarbeide. Utsett viktige beslutninger og vent på bedre forhold for å presse agendaen din.

januar 2024 til desember 2030 Pluto overfor dekanen din kan dramatisk øke behovet for å ha kontroll. Men selv med gode intensjoner kan du møte intense maktkamper og konflikter. Å gi slipp på behovet for å ha kontroll vil hjelpe deg med å utvikle deg, gi slipp på ting og føle deg mindre truet. Du kan deretter kanalisere intensiteten din til suksess gjennom ambisjoner og hardt arbeid.

4. til 6. februar Merkur konjunkt Pluto den 5. bringer dyp tenkning og intense interaksjoner med andre. Det er bra for forskning, avsløring av hemmeligheter og løse mysterier. Men du bør unngå ekstreme ideer eller konspirasjonsteorier og ikke bruke tvangs- eller manipulerende taktikker. Ellers kan du forvente argumenter, kritikk og konflikter.

1. november 2023 til 27. februar 2024 Jupiter firkanter dekanet ditt presser deg til betydelig fremgang. Du vil føle trangen til å ha det mer moro og tjene mer penger. Men nøkkelen til suksess er tålmodighet og måtehold. Kanaliser entusiasmen din inn i færre enn for mange prosjekter.

8. til 11. februar Merkur firkantet Jupiter den 10. gir et positivt og bredt syn. Men ikke glem de mindre detaljene. Mangel på konsentrasjon eller manglende evne til å fokusere kan føre til noen feil i vurderingen eller feil. Overoptimisme, overvurdering eller overdrivelse fører til forlegenhet, tap eller skuffelse.

11. til 27. februar Mars overfor dekanet ditt bringer motstand fra andre hvis du er for egoistisk eller selvsikker. Det kan føles som om andre står i veien for deg eller motsetter deg viljen din, så velg kampene dine med omhu. Et kompromiss eller taktisk retrett kan være best. Trening og hardt arbeid kan lindre spenninger, men unngå overanstrengelse og risikotaking.

11. til 17. februar Mars sammen med Pluto den 14. bringer en intens lidenskap for å oppnå dine sterkeste ønsker. Du kan gå langt for å vinne i denne konkurranseånden. Markerte prestasjoner er mulig hvis du kan kanalisere de aggressive og dominerende driftene konstruktivt. Men mobbing og grusomhet ville resultere i sterk motstand fra mektige fiender.

15. til 25. februar Venus overfor din dekan kan undertrykke kjærlighet og hengivenhet, og få deg til å virke kald, sta og lite brydd. Relasjonsspenning er mulig på grunn av ulike forventninger. Tålmodighet og forståelse er nødvendig for å opprettholde harmoni. Du kan trekke på indre styrke og utholdenhet for å overvinne motgang og løse forskjeller.

15. til 19. februar Venus konjunkt Pluto den 17. øker ditt behov for kjærlighet og hengivenhet. Relasjoner blir mer lidenskapelige og intense. Et usunt forhold kan lide, men et godt basert forhold vil tåle intensiteten. Umiddelbar tiltrekning og hemmelige saker er mulig. Det er imidlertid en risiko for manipulasjon, besettelse, besittelse og overbærenhet.

16. til 25. februar Venus sammen med Mars den 22. intensiverer din energi og lidenskap ytterligere. Det gir styrke, mot, vitalitet og selvtillit. Men dette intensitetsnivået trenger et trygt fysisk, kreativt eller konkurranseutløp. Ellers bringer det risikoen for sinne, mangel på selvkontroll, impulsivitet og utålmodig begjær.

17. til 29. februar Sun quincunx din dekan kan bringe foranderlige mål og inkonstante stemninger. Noen ganger kan du føle dette som en manglende evne til å slappe av og finne ekte forholdsharmoni. Men du kan lykkes i ditt personlige og profesjonelle liv ved å leve i denne svært energiske tilstanden av gi og ta.

23. til 26. februar Venus firkantet Jupiter den 24. er ideell for å ha det gøy fordi det gir en optimistisk, bekymringsløs og vennlig holdning. Men egoisme, mangel på selvdisiplin og et overdrevent ønske om nytelse og luksus er mulig. Så det må tas forsiktighet for å unngå forlegenhet og tap, spesielt fra gambling og annen vanedannende atferd.

24. februar til 10. mars – Full Moon March 2024 semisextile din decan hjelper deg med å skape meningsfulle følelsesmessige forbindelser med venner og familie. Du vil lære nye ting om deg selv og andre som gradvis forbedrer relasjoner. Å tilpasse seg små, men positive endringer i omstendighetene forbedrer følelsen av trygghet og følelsesmessig velvære.

Leo Decan 2 – februar 2024 horoskop

11. januar til 9. februar – Nymåne januar 2023 quincunx your decan kan få deg til å føle deg usikker, engstelig og ubesluttsom. Men det gir også trang til å nå et forestilt fremtidsmål. Nøkkelen til suksess er å lære å begrense deg til en enkelt plan. Det blir lettere å ta beslutninger, og indre balanse vil erstatte usikkerhet.

29. januar til 10. februar Sol på motsatt side av dekanet ditt bringer press fra konkurrenter eller overordnede som kan gjøre livet ditt vanskelig. Gå tilbake fra situasjonen som forårsaker vanskeligheter og finn ut hvorfor du får disse reaksjonene. Vurder hva du prøver å gjøre og om dette er det beste alternativet.

november 2023 til mars 2024 Uranus firkanter dekanet ditt bringer forstyrrelser fra uventede endringer som påvirker rutinen og livet. Under dette stresset vil du slippe fri, noe som kan opprøre andre. Du kan opptre mer impulsivt enn vanlig, mer uberegnelig og merkelig. Men du finner ditt unike selvuttrykk, som i det lange løp er veldig gunstig.

6. til 10. februar Sol kvadrat Uranus den 8. bringer muligheten for plutselige endringer, overraskelser og spenning. Men økt spenning, angst og usikkerhet kan føre til bråhet, opprørskhet og merkelig oppførsel. Hold deg åpen og fleksibel for å dra nytte av uventede muligheter og finne en ny vei videre.

9. februar til 10. mars – Nymåne mars 2024 på motsatt side av dekanen din øker din vilje til å konkurrere og vinne. Men noen mennesker kan motsette seg innsatsen din. I så fall, gå tilbake fra situasjonen og finn ut hvorfor du får disse reaksjonene. Kompromisser og komplimenter vil gjøre livet ditt mye enklere.

10 til 17 februar Kvikksølv på motsatt side av dekanet ditt bringer potensialet for psykisk stress, rastløshet, misforståelser og argumenter. Dine ord, ideer, meninger eller planer kan møte motstand fra andre. Det beste alternativet nå kan være å inngå kompromisser og samarbeide. Utsett viktige beslutninger og vent på bedre forhold for å presse agendaen din.

14. til 17. februar Merkur kvadrat Uranus den 16. bringer spenning, forandring, spenning og usikkerhet. Uventede nyheter kan tvinge deg til å endre planer. Vær ekstra forsiktig når du legger planer eller tar deg av detaljert papirarbeid. En økt evne til å se ting annerledes kan imidlertid føre til originale ideer og kreative gjennombrudd.

14. februar til 17. april Jupiter firkanter dekanet ditt presser deg til betydelig fremgang. Du vil føle trangen til å ha det mer moro og tjene mer penger. Men nøkkelen til suksess er tålmodighet og måtehold. Kanaliser entusiasmen din inn i færre enn for mange prosjekter.

23. februar til 4. mars Venus overfor din dekan kan undertrykke kjærlighet og hengivenhet, og få deg til å virke kald, sta og lite brydd. Relasjonsspenning er mulig på grunn av ulike forventninger. Tålmodighet og forståelse er nødvendig for å opprettholde harmoni. Du kan trekke på indre styrke og utholdenhet for å overvinne motgang og løse forskjeller.

23. februar til 11. mars Mars overfor dekanet ditt bringer motstand fra andre hvis du er for egoistisk eller selvsikker. Det kan føles som om andre står i veien for deg eller motsetter deg viljen din, så velg kampene dine med omhu. Et kompromiss eller taktisk retrett kan være best. Trening og hardt arbeid kan lindre spenninger, men unngå overanstrengelse og risikotaking.

23. til 27. februar Venus sammen med Mars forsterker din energi og lidenskap ytterligere. Det gir styrke, mot, vitalitet og selvtillit. Men dette intensitetsnivået trenger et trygt fysisk, kreativt eller konkurranseutløp. Ellers medfører det risiko for sinne, mangel på selvkontroll, impulsivitet og utålmodig begjær.

23. til 26. februar Venus firkantet Jupiter den 24. er ideell for å ha det gøy fordi det gir en optimistisk, bekymringsløs og vennlig holdning. Men egoisme, mangel på selvdisiplin og et overdrevent ønske om nytelse og luksus er mulig. Så det må tas forsiktighet for å unngå forlegenhet og tap, spesielt fra gambling og annen vanedannende atferd.

24. februar til 1. mars Mars firkantet Jupiter den 27. gir energi og initiativ til å starte nye prosjekter og ta den risikoen som trengs for å lykkes. Men en tendens til å være uforsiktig og impulsivitet medfører fare ved å ta risiko. Så unngå å opptre overilet uten å vurdere konsekvensene av dine vågale handlinger. Dette er ikke tiden for å velge kamper eller gambling.

27. februar til 10. mars Sun quincunx din dekan kan bringe foranderlige mål og inkonstante stemninger. Noen ganger kan du føle dette som en manglende evne til å slappe av og finne ekte forholdsharmoni. Men du kan lykkes i ditt personlige og profesjonelle liv ved å leve i denne svært energiske tilstanden av gi og ta.

Leo Decan 3 – februar 2024 horoskop

11. januar til 9. februar – Nymåne januar 2023 quincunx your decan kan få deg til å føle deg usikker, engstelig og ubesluttsom. Men det gir også trang til å nå et forestilt fremtidsmål. Nøkkelen til suksess er å lære å begrense deg til en enkelt plan. Det blir lettere å ta beslutninger, og indre balanse vil erstatte usikkerhet.

8. til 19. februar Sol på motsatt side av dekanet ditt bringer press fra konkurrenter eller overordnede som kan gjøre livet ditt vanskelig. Gå tilbake fra situasjonen som forårsaker vanskeligheter og finn ut hvorfor du får disse reaksjonene. Vurder hva du prøver å gjøre og om dette er det beste alternativet.

mai 2023 til mai 2026 Uranus firkanter din dekan bringer forstyrrelser fra uventede endringer som påvirker rutinen og livet. Under dette stresset vil du slippe fri, noe som kan opprøre andre. Du kan opptre mer impulsivt enn vanlig, mer uberegnelig og merkelig. Men du finner ditt unike selvuttrykk, som i det lange løp er veldig gunstig.

8. til 10. februar Sol kvadrat Uranus den 8. bringer muligheten for plutselige endringer, overraskelser og spenning. Men økt spenning, angst og usikkerhet kan føre til bråhet, opprørskhet og merkelig oppførsel. Hold deg åpen og fleksibel for å dra nytte av uventede muligheter og finne en ny vei videre.

9. februar til 10. mars – Nymåne mars 2024 på motsatt side av dekanen din øker din vilje til å konkurrere og vinne. Men noen mennesker kan motsette seg innsatsen din. I så fall, gå tilbake fra situasjonen og finn ut hvorfor du får disse reaksjonene. Kompromisser og komplimenter vil gjøre livet ditt mye enklere.

16. til 23. februar Kvikksølv på motsatt side av dekanet ditt bringer potensialet for psykisk stress, rastløshet, misforståelser og argumenter. Dine ord, ideer, meninger eller planer kan møte motstand fra andre. Det beste alternativet nå kan være å inngå kompromisser og samarbeide. Utsett viktige beslutninger og vent på bedre forhold for å presse agendaen din.

16. til 18. februar Merkur kvadrat Uranus bringer spenning, forandring, spenning og usikkerhet. Uventede nyheter kan tvinge deg til å endre planer. Vær ekstra forsiktig når du legger planer eller tar deg av detaljert papirarbeid. En økt evne til å se ting annerledes kan imidlertid føre til originale ideer og kreative gjennombrudd.

Alle tegn for februar

 Væren februar 2024 horoskop
Væren
 Tyren februar 2024 horoskop Tyren  Gemini februar 2024 horoskop Tvillingene  Kreft Horoskop for februar 2024 Kreft  Leo februar 2024 horoskop
Leo
 Jomfruen februar 2024 horoskop Jomfruen  Libra februar 2024 horoskop Pund  Horoskop for skorpionen for februar 2024 Skorpionen  Skytten februar 2024 horoskop Skytten  Steinbukken februar 2024 horoskop Steinbukken  Vannmannen februar 2024 horoskop Vannmannen  Fiskene februar 2024 horoskop Fiskene