Leo og Fiskene Kompatibilitet: Vennskap, kjærlighet og sex

Det er mye dynamisk spenning i forholdet mellom Fiskene og Leo. Paret vil enten klare det eller bryte det. Alt er opp til dem. Mens begge er romantiske og åndelige sjeler, er de i motsatt ende av spekteret. Kan du si natt og dag? Dette forholdet er enten begrenset eller ubegrenset. Alt avhenger av hvordan Fiskene og Leo styrer energiene sine.

Leo-mannen er den som planlegger å være ridder og skinnende rustning. Leo Woman trenger så redning fra en slik helt, og det er bra. Hun ville svette den og vente på at Fiskene skulle redde henne. Fiskene elsker å være den ulykkelige jenta som trenger heroisk redning. Det passer rett inn i eventyret de tryller frem i tankene sine.Begge partnerne trenger kjærlighet og kjærlighet. Men Leo går utover det og søker beundring også. Det er ikke nok å respektere en Leo. Alt det som er best kommer over som ærbødighet. Ellers skuffer Fiskene den kongelige Leo-personligheten. Fiskene vil merke Leo en stund. Men hvis Leo ignorerer dem, setter passiv aggressivitet seg raskt og raskt. Hvis de blir overlatt til seg selv lenge nok, tar det ikke lang tid før Fiskene treffer veien. Det er klart arbeidet ligger foran denne duoen når det gjelder vennskap og kjærlighet. Hvis de jobber sammen, kan Fiskene og Leo ha et godt forhold inn og ut av sengen!

Leo og Fiskene Innholdsfortegnelse

Leo og Fisken Kompatibilitet

Kjærlighetsforholdet Fiskene og Leo fungerer omtrent halvparten av tiden. Den andre halvparten av tiden begynner det å bli varmt og blir isete. Drama er ikke uvanlig i dette forholdet. Limelight-elskende Leo vil ikke sette pris på negativiteten som Fiskene er utsatt for. Leo vil ikke la det veie dem lenge. Fiskene synes Leo er noen ganger litt bullish og sjefete. Det er bare tilliten som Fiskene løper inn i og finner irritasjon. Når forholdet begynner, er Leo selvtillit en gang. Når forholdet eldes, blir det et rått tema. Fiskene begynner å oppfatte Leo som avsides og nedlatende.

Fiskene har fantastiske ideer, men ingen motivasjon. Leo har all driv og litt kreativitet også. Å samarbeide om prosjekter forbedrer Fiskenes og Leo-kompatibiliteten. Dermed vil Leo finne Fiskene litt på den late siden. Leo sliter med å prøve å forstå hvorfor Fiskene insisterer på å holde tilbake. Fiskene klarer ikke å uttrykke sikkerheten ved å holde drømmene sine. Hvis dette paret kan være konstruktivt for å håndtere sinne problemer, kan de ha en sjanse. De blir medskapere av fantastiske ting.

Leo og Fiskene elsker

Fiskene lever i en surrealistisk verden av mystikk og illusjon. Når de opererer i det virkelige miljøet, er det som å bryte gjennom et slør. Dette gjør dem til dype, intense åndelige vesener og i sin natur eksentriske. De lever i utkanten og foretrekker isolasjonens skygger. Leo er det stikk motsatte. De speiler tilbake lyset som kommer fra deres herskende himmellegeme. Solen er kraften bak Leo sin energi og driv. Det er deres brennende vilje og ambisjon. Leo prøver å få ting til å skje. Fiskene er innhold å drømme. Sollyset setter en stopper for Fiskens skyggefulle verden og etterlater dem ikke noe trygt sted å gjemme seg.

Tillit er ikke noe som er vanlig i denne sammenkoblingen. De vil ofte lyve for hverandre bare for å unngå drama. Fiskene vil fortelle Leo at de er fornøyde når de ikke er det. 'Hvem meg? Hvorfor skulle jeg være misunnelig? ' Fiskene sier. Leo spiller sammen, 'Jeg trodde ikke du var snill. Jeg regner med at du kan takle det. ' Hele tiden vet Leo godt Fiskens hjerte bryter. Det gjør vondt hver gang Leo omdirigerer oppmerksomheten til en annen person.

Kjærlighet kan ikke trives i det miljøet Fiskene og Leo-forholdet etablerer. Hvis det i det hele tatt klarer å manifestere seg, har det ofte ingen sjanse til å overleve lenge. Med mindre Leo og Fiskene er greie, fungerer ikke forholdet. Det er egentlig for ille og tragisk. De kunne vokse med stormskritt hvis de var villige til å ta et sprang av tro og tro på hverandre.

Leo og Fiskene Sex

Fisken og Leo kjærlighetsmatch trenger ikke å være forelsket for å ha en god boltring i høyet. Det er mulig å oppleve seksuell tilfredsstillelse uten at kjærlighet spiller inn. Slik er det ofte med sammenkoblingen mellom Fiskene og Leo. Leo's driv og ambisjon blir til en animalistisk og primær natur på soverommet. Pisces ’bringer sin forkjærlighet for fantasi til oppgaven. Men de legger også følelsene bak en beskyttelsesmur.

De ser ikke noe poeng i å la følelser løsne hvis Leo viser seg upålitelig nedover veien. Det er et middel for å få tilfredshet på et emosjonelt og seksuelt nivå uten å skade følelsene. Vann- og ildelementer sørger for at innvielsen til sex er varm! Selve den fysiske handlingen etterlater begge parter fornøyde. Verken Fiskene eller Leo forlater soverommet med noen klager. I det minste gleder de hverandre på et fysisk nivå.

Kjærlighet og ekte følelser kommer inn på arenaen først etter at Fiskene føler seg trygge nok til å la det skje. Når skjer dette? Det skjer når Leo beviser at de er klare for et femti-femti forhold. Dette betyr at de må være villige til å ta med alle strenger, bjeller og fløyter. Aksept bidrar til større kompatibilitet med Fiskene og Leo. Det er virkelig en sann test fordi Leo ofte kan være selvsentrert og egoistisk uten å engang mene å gjøre det.

Kommunikasjon mellom Leo og Fiskene

Fiskene nyter uformell samtale med den intellektuelle og pratsomme Leo. Leo returnerer gunst ved å innstille seg på Fiskene når de begynner å snakke om noen av drømmene sine. Fiskene avslører selvfølgelig ikke rett utenfor balltre. Det tar litt tid før tilliten utvikler seg. Noen ganger kommer forholdet ikke så langt. Hvis den gjør det, har Fiskene fantastiske drømmer. Leo kan lære fiskene hvordan de skal følge dem og bringe dem til uttrykk.

Leo har en ustoppelig lidenskap når det gjelder jakten på mål. Fiskene vil vise seg å være en enorm inspirasjon for Leo. Selvfølgelig trives fisken og Leo kjærlighetskampen på grunn av kreativitet. Leo kan vise fiskene triks for jording og forbli forpliktet til ens mål. Det kan hjelpe Fiskene til å bli litt mindre høye. Hvis Leo tillater det, kan Fiskene lære Leo hvordan man kan utnytte de dype inspirasjonsbrønnene. Slik kreativitet er i dybden av følelser Fiskene håndterer så ofte. Leo er en kilde til realisme for den persiske personligheten. Fiskene er den som utløser nye kreative bestrebelser i den målrettede Leo.

Leo og Fiskene sammenstøter

Listen over hvordan Fiskene og Leo sammenstøter viser seg å være betydelig. La oss starte med det faktum at den ene parten er trygg og den andre unnvikende. Kan du gjette hvilket stjernetegn som er? Selvfølgelig elsker den solstyrte Leo å skinne ut offentlig. De er en sosial skapning med mange venner og nære familiebånd. De samler mennesker rundt som en stolthet av løver og løvinner. Leo trenger mye oppmerksomhet og faktisk kreve det. Fiskene foretrekker ensomhet der de kan være alene om å tenke og fantasere.

La oss innse det, Leo kan være brå og litt kald noen ganger, til tross for at solen styrer deres personlighet. Selv solformørkelser av og til, ikke sant? Selv solnedgangene hver natt. Så det er det samme med de gode nådene til Leo-personligheten. Grace går bare så langt, men støtter kompatibilitet med Fiskene og Leo. Fiskene vet også å teste grensene for den nåde. Fiskene vender tilbake til det dype vannet av intuisjon og følelser. Det er en naturlig reaksjon når de føler at partneren deres truer følelsesmessig integritet. Lyset Leo tilbyr, har ingen måte å nå det bunnløse følelsesmessige vannet. De må vente på at Fiskene dukker opp igjen før de trener. Leo er ikke en som venter. Hvilken konge ville det?

Leo og Fiskene Polaritet

I astrologiske termer er polariteter energier som tilsvarer et stjernetegn. Fiskene er feminin energi eller Yin. Leo er maskulin energi eller Yang. Det er vanlig å føle at feminin og maskulin energi skal fungere godt sammen, men det er ikke alltid tilfelle. Yin er passiv, underdanig og mottakelig. Yang er kraftig, aggressiv og prosjektiv. De ser ut til å være motsatte, men gir rom for harmoni. Likevel er det lett for Yin og Yang energier å gå ut av balanse. Når dette skjer, polariserer det de aktuelle energiene.

Hvis Leo er ekstrem, kan de være litt bullish og dominerende. Energien deres kan virke aggressiv. Når Leo's ekstremer resulterer i følelsesmessig skade, trekker Fiskene seg tilbake. De spiller martyren og blir passiv-aggressive. Motvilje siver under det hele. Den eneste måten å balansere Yin og Yang i Fiskene og Leo forholdet er kompromiss. Toleranse mot forskjeller og aksept av den andre er viktig. Ellers kan forholdet forvente problemer.

Aspekter av Leo og Fiskene

Når astrologien diskuterer aspektet mellom to tegn, refererer det til avstand. Stjernetegnene Fiskene og Leo er fem tegn fra hverandre på dyrekretsen. Dette betyr at skiltene er quincunx. Denne målingen er det som hjelper til med å vurdere kompatibilitet med stjernetegn. Dette quincunx-aspektet får Fiskene og Leo til å matche en som er tvilsom eller 'iffy'. Alt avhenger av de to personene i forholdet, og om de gir alt for å få ting til å fungere. Dette paret vil føle seg himmelsk eller som om de bare gikk av toget i byen Dis Dantes Inferno. Denne duoen må nærme seg forholdet med all positiviteten de kan mønstre. Ellers er det 'Forlat alt håp, dere som kommer hit!'

I det minste intriger Fiskene og Leo hverandre. De kan ikke annet enn å finne hverandre fascinerende. Fiskene, den naturlige veggblomsten, lurer på hvordan Leo elsker all rampelyset. Fisken og Leo-kjærlighetskampen kan ikke klare det uten gjensidig empati. Leo lurer på fantasiflukten som Fiskene er utsatt for. Fiskene tror Leo kan være en arbeidsnarkoman. De utenfor forholdet vil også lure på: Hva i all verden skjedde her? Hvis det går galt mellom dette romantiske paret, vil du høre folk si: 'Hvilket nytt helvete er dette?'

Leo og Fisk Elements

Brannelementet hersker over medfølende hjerte. Fiskene er en vannstyrt personlighet. Allerede kan du se hvor problemer brygger. Vann og ild blandes ikke. De er faktisk to forskjellige karakterer. Fiskene og Leoens behov og ønsker støter sammen. Fiskene kan alt annet enn drukne Leo's varme natur med friksjonen de skaper. Leo er nødt til å brenne fiskene ved å skade følelsene deres uopprettelig. Det er ikke det Leo heller vil skade Fiskene. Fiskenes følsomhet er det som kommer i tvil. Dybden av Piscean-følelser blandes med fancy fly. Det gjør at Leo ikke forstår hvordan de skal håndtere partnerens eksentriske natur.

Den eneste måten Fisken og Leo-kombinasjonen har en sjanse for å jobbe er hvis disse to lærer kompromiss. En 'Live and let live' -holdning er nødvendig mellom dem. Det vil forbedre Fiskene og Leo-kompatibiliteten. Leo blir nødt til å overlate Fiskene til seg selv når de er emosjonelle. Hvorfor? Fordi Leo ikke har noen måte å svømme ned i dypet av det følelsesnivået. Ethvert forsøk på å gjøre det vil kompromittere deres indre ild. Fiskene må overlate Leo til sine egne enheter når de søker oppmerksomhet. Hvorfor? Fiskene vil sannsynligvis brenne av unødvendig sjalusi over Leo's uendelige behov for å skinne.

Uten kompromiss smelter Fiskene Leo. I sin tur sparker Leo sitt løvenlignende sinne bare inn for selvbevaring. Leo kan slå seg ut på Fiskene, og fiskenes partner vil ikke forstå. Fiskene vil lure på hvorfor Leo ikke kan se at deres sjalusi bare eksisterer fordi deres kjærlighet til Leo er så dyp. Fiskene kan ty til å fortelle Leo løgner for å holde freden. Hele tiden grubler og surker de.

Fiskemannen og Leo-kvinnekompatibiliteten

Suksessraten for en forbindelse mellom en Fiskemann og Leo Woman avhenger av hvor mye de jobber med det. Fiskemannen synes Leo Woman er medfølende og sexy. Hun er sterk og uavhengig. Likevel er det hennes skrikende selvtillit som roper på ham. Det er noe han mangler som en sjenert type kar. Fiskene og Leo-forholdet er tiltrekkende for begge parter i begynnelsen. Fiskene lar Leo-kvinnen ta ledelsen når han respekterer hennes sterke tilstedeværelse.

Leo-kvinnen synes at Fiskemannen har en sjenert side: En hun synes er intenst attraktiv. Det er forskjellig fra andre menn hun er datert med. Det er søtt på en måte, og hun lengter etter å pleie ham. Hun uttrykker sin pleie ved å dusje Fiskemannen med komplimenter og kjærlighet. Det er tross alt det hun forventer til gjengjeld. Fiskemannen er kjærlig med Leo, til gjengjeld hvis forholdet er på solid grunn.

Men hvis fiskene blir humørsyk eller emosjonelle, kan det sparke energiene ut av balanse. Leo liker å sosialisere seg, og Fiskene er utsatt for sjalu forestillinger. Hvis Fiskene ber Leo-kvinnen om å tone det ned med sosialt samvær, gnir det henne feil vei. Fiskemannen kan ikke se menn og kvinner bare være venner. Leo-kvinnen er glad i kretsen med gode venner og bekjente. Fiskemans sjalusi intensiveres. Noe må gi for at kjærlighetsmatchen Fiskene og Leo skal fungere.

Fiskenes kvinne og leomannskompatibilitet

Leo-mannen vil ikke gå uten rikelig med rampelys. Han krever det når det gir næring til ham. Mens han koser seg med venner og familie, stråler fisken kvinne av stolthet. Men Leo-mannen forsømmer ubevisst og utilsiktet Fiskens behov for like hengivenhet. Leo blir helt opptatt av å nyte å være sentrum for oppmerksomhet. Fiskekvinnen vil gjøre sin skuffelse kjent for Leo. Men hennes korte utbrudd skyver bare Leo lenger bort. Du kan høre Leo synge tekster av Matthew Wilder når de går bort: 'Er det ingenting som vil bryte skrittet mitt, er det ikke noe som vil bremse meg.' Fiskekvinnen holder seg til sitt eget mens hun synger de sørgelige ordene av Dokken: 'I'm alone again without you!'

Leo-mannen, en gang kjærlig og kjærlig, kan komme ut som egoistisk og narsissistisk. Fiskekvinnen, en gang søt og sjenert, kommer av som en pinne i gjørma og en ekte drag. Penger er også et problem her, da det er nesten umulig å redde dem. Leo krever det beste av alt. Fiskene er en forbruk. Klemme pennies er ikke et konsept dette paret deler.

Fiskene må gi Leo sitt rom for individualitet. Ellers glir forholdet nedoverbakke som et skred. Med arbeid og omtanke kan romantikk blomstre mellom disse to forskjellige stjernetegnene. Leo og Fiskenes kompatibilitet forbedres når paret jobber kreativt sammen. Fiskene vil selvfølgelig forbli den stille veggblomsten. Leo vil forbli sentrum for oppmerksomhet ved hver samling. Ingen av partene vil endre kjernetypen. Det er tross alt skrevet i stjernene. Toleranse avler relasjonssuksess. Forakt forgifter kjærlighetens brønn.

Kombinasjonen av en Pisces Woman og Leo Man er en unik blanding. Hver person i dette kjærlighetsforholdet finner sin partner forførende. Fiskene er eksentriske og surrealistiske, til den nysgjerrige Leo Man's nysgjerrighet. Fiskekvinnen har så mange drømmer, og hennes myke, ømme oppførsel er fortryllende. Når Fiskene er i godt humør, skinner auraen hennes. Dette kan være det som trekker inn Leo i utgangspunktet. Senere, når hennes humørfylte ekstreme løfter sitt stygge hode, kan han gråte stygt.

Fiskene kan ikke unngå å føle en tiltrekning til den tøffe Leo. Fiskenes mørkere følelsesmessighet trekker dem til lyset de trenger for balanse. Solstyrt Leo er som fyret i en storm. Fiskene er skipet som slår mot havbølgene. Lyset trekker skipet hjem og til sikkerhet. Romantikk er varm og dampende i begynnelsen av fiskekvinnen og Leo Man-forbindelsen. Det er hva som skjer når du blander ild- og vannelementene sammen i Fiskene og Leo-forholdet.

Når de rosefargede brillene blekner til hvite, er forskjellene krystallklare. Fiskene elsker stillheten og ensomheten. Hjemmet deres er deres hellige rom der de kan forlate den påtrengende verden utendørs. Det er helt til Leo-mannen kommer marsjerende inn med alle vennene sine. Det er selvfølgelig øyeblikk før han kunngjør at han har noen gjester i kveld.

Leo and Pisces Love Match Wrap-Up

Mens det er utfordrende, er det mulig for de som er påvirket av brann- og vannelementer å jobbe. Men det er et forhold som strider mot den naturlige rekkefølgen av ting. Slik er kjærlighetsaffæren Fiskene og Leo når det går mot kornet. Likevel gjør noen av de beste forholdene. Hvordan kan paret klare seg når oddsen trosser dem? Tålmodighet med hverandre og temperamentkontroll er nødvendig. Toleranse og empati strekker seg også langt for å få fiskene og Leo-forholdet til å vare. Av største betydning er at hver part respekterer den andre. Det bidrar til Fisk og Leo kompatibilitet.

Det er hyggelig å se Fiskene har en sjanse med en Leo hvis de er klare til å gjøre jobben! Men hva med andre dyrekretsforbindelser? Vil du finne ut om kompatibiliteten mellom venner og familie? Bruk gjerne den astrologiske innsikten Daily Horoscope Astros tilbyr!

Les alt om fiskenes stjernetegn

Klikk for å lære mer om Fiskegenskaper, personlighet og egenskaper !
På jakt etter kjærligheten? Klikk for å lese alt om Fiskenes kompatibilitet !
Få grundig informasjon om Fiskemannen !
Oppdag mysteriet om Fiskekvinne !
Har du en Fiskerdatter eller -sønn? Klikk for å lese alt om Fiskenes barn !

Les alt om Leo Zodiac Sign

Klikk for å lære mer om Leo trekk, personlighet og egenskaper !
På jakt etter kjærligheten? Klikk for å lese alt om Leo-kompatibilitet !
Få grundig informasjon om Leo Man !
Oppdag mysteriet om Leo Woman !
Har du en datter eller sønn? Klikk for å lese alt om Leo Child !