Finn Ut Antall Engel

Leo Sign: Egenskaper, personlighet og egenskaper

I jungelen kan den mektige jungelen Løven sove i natt, men først etter at han eller hun har erobret et land, laget et mesterverk og gitt etter for deres mer kjødelige natur - minst to ganger!

Bunnlinjen?

Alt om Leo-personligheten er notorisk B.I.G.

Leo Sign Innholdsfortegnelse

Leo trekk, personlighet og egenskaper

Når man bruker kreftene deres for godt, er leoer nesten helgenlignende, men Lionens negative personlighetstrekk er like store som alt annet om dem.

Imidlertid, som alle gode ledere, er de som er født under Leo-tegnet de sanneste humanitærer som ser på alle mennesker som deres for å beskytte og tjene.

Astronomer anser Leo som et veldig maskulint tegn på grunn av løvenes generelle styrke og kongelige natur. Som Leo ble du født for å være en frontløper i forretnings- og sosiale kretser. Det er en varme om deg, bortsett fra når du ser på et mål. På dette tidspunktet tar ambisjonen over, og når alltid frem til den ordspråklige messingringen.

Leoene i livet ditt er sosiale dyr som også vil være i søkelyset. Den de velger å være sammen med, må respektere din uavhengighet. Løven elsker alt som er vakkert og søker vanligvis ledsagere som har slående utseende, og også de som på en eller annen måte kan hjelpe dem med å ta de neste trinnene mot suksess. Dette kan komme over overfladisk, men det er ganske enkelt dyrets natur.

Leoer styres av solen, noe som gir dem en naturlig evne til å dyrke prosjekter. Som alle brannskilt brenner det imidlertid for mye av det gode.

Når leoer gir seg i sin mørkere side, skal du passe deg - klørne er i ferd med å grave dypt, og de har en ond bit. For å balansere dette har løven en naturlig måte å ha barn på og en fantastisk dyktighet med vokal ferdigheter, det være seg å snakke eller synge.

Hvis dette er ditt stjernetegn, er du trygg og kan få andre til å føle den samme følelsen av sikkerhet. De i stammen kommer for å se en person som har unik hensikt og hengivenhet, som begge motiverer det beste i mennesker.

Leo Fysiske egenskaper og egenskaper

Leoer har vanligvis en strålende manke og tar mye tid på å sørge for at den er litt vill og mye blendende.

Mennesker født under dette Stjernetegn har sterke ansikter på toppen av godt strukturerte, høye ben.

Kroppen virker finslipt og holdningen er alltid verdig. The Lion elsker bobler og prangende klær - ingen andrehåndsbutikker tillatt.

Helsemessig Leo trenger å være forsiktig med ryggen og hjertet, spesielt hvis de har høyt stressnivå i livet.

Løver har også stadig voksende mager som krever protein, noe som kan føre til vektproblemer etter midt i livet.

Leo Symbol og dets betydning

I gresk mytologi drepte Hercules 'første søken drap løven av Nemea som ødela felt, storfe og mennesker.

Løven hadde en hule med to innganger. Hercules lukket den ene siden og hjørnet dyret til slutt og tok skinnet og hodet, som han brukte til hjelm.

Ifølge legenden satte Zeus løven på himmelen for å hedre Hercules 'gjerning.

Hvis du eier et teleskop - pek det i denne retningen, og du kan se mange galakser, inkludert Messier 95, 96, 66 og 65.

Leo Facts & Metaphysical Associations

Datoer: 21. juli - 21. august
Symbol: Løven
Uttrykk: 'Jeg vil'
Planet: Sol
Fødselsstein: Ruby (juli) ; Peridot (august)
Antallvibrasjon Numerologi: 1 & 4
Element: Brann
Blomst: Solsikke og ringblomst
Farge: oransje
Dag: søndag
Chakra: Solar Plexus (Manipura)
Chinese Zodiac Twin: Ape
Morsom kinesisk dyrekrets tvilling: Ape
Tarot Card Association: Styrke (Leo), Solen (Sol)

Healing Crystals: Onyx, rav, Citrine , Granat, Peridot , Krystallkvarts , Rubin , Danburite

Kjendisleos: Mick Jagger, Mae West, Robert Di Niro, Madonna, Alfred Hitchcock, Andy Warhol

Leo Compatibility, In Love & In Bed

I forhold er The Lion en glødende elsker med en leken tilnærming til sex. Dette dyrekretsdyret går nesten aldri tom for energi i eller ut av soverommet.

De mest kompatible partnerne for Leo er de med ivrige sinn og sterke uavhengige striper (trengende mennesker bare irriterer dem).

Sammen med riktig kompis Leo’s gir den partneren overdådig oppmerksomhet, men forvent det samme til gjengjeld. Noen gode valg inkluderer Astrologisk tegn på Vannmannen som tilbyr veldig gratis egenskaper, a Skytten som samsvarer med løvenes utadvendte natur og lidenskap, og Væren som holder Leo på tærne.

Vil du vite mer? Les hele Leo kompatibilitetsprofil .

Leobarnet

Leo-barnet nyter kjærlighet, både å gi og motta.

Mens de kommer over som helt selvsikre, er det en skjørhet her som foreldre bør være klar over. Gi din lille løve mye ros som opptjent fordi de krever det, og igjen fører dette til mer positiv oppførsel.

Uansett innstillingen vil Leo alltid ta ledelsen. Hvis Leo blir bedt om å bli med på et lag, må han være i spissen for gruppen, ellers går de rett og slett glatt. Dette er vanskelig for foreldre, men å lære at de ikke kan være leder av pakken hele tiden er en av de utfordrende leksjonene du kan gi.

Det er tider når Leo brøler om andre mennesker og ser mangler. Å innpode beskjedenhet hjelper.

Hold også løven din opptatt med å spise opp den uendelige energikilden ved sengetid.

Vil du vite mer? Les hele Leo Child astrologisk profil .

Leo Girl

En Leo Girl er ganske sterkt lys!

Hun er smart, sjarmerende og veldig dedikert til familien. Hun bærer seg også med samme kongelige peiling som den store katten.

Når løvinnen føler seg urett, vil alle høre alt om det og i spar. Hun vil hvile til den høye himmelen og noen ganger dra av å surme.

På et lykkeligere notat har en Leo Girl en fantastisk sans for humor og sjenerøs ånd.

Ikke prøv å begrense dette barnet - hun vil ha løpet av jungelen og tar seg til utendørsaktiviteter langt lettere enn å ha tak overhead.

Vil du vite mer? Les hele Leo Girl personlighet profil .

Leo Boy

Å si at en Leo Boy er interessant er en enorm underdrivelse. Denne lille løven har en personlighet på størrelse med en, vel, en jungel.

Han virker lykkelig mesteparten av tiden, og å bringe glede til andre mennesker er en del av hans natur.

Den vanskeligste delen for de fleste foreldre er å bli en nesten konstant cheerleder, slik at Leo ikke blir sittende fast i selvtilfredshet og løs motivasjon.

Når du blir inspirert og gitt nok breddegrad, er Leo-sønnen din i stand til noen ganske fantastiske ting.

Glem å mase eller snakke ned til dette barnet - de synes det er irriterende, men svarer på godt begrunnet diskusjon.

Vil du vite mer? Les hele Leo Boy personlighet profil .

Leo Karriere, kjæledyr og tidsfordriv

Leo Karriere

Leo karriereveien er en no-brainer.

Det er en grunn til at løver kalles Jungelens konge, og at en Leo er langt mer behagelig å lede enn å følge, noe som gjør dem veldig drevne til å klatre bedriftstigen.

Dette stjernetegnet er naturlig tiltrukket av jobber der belønningen og makten er stor, inkludert stillinger innen politikk, jus, høyt profilerte selskaper og ledelse.

Leo Pets

Tenk vakkert og sjeldent. Kjæledyret til en Leo må være like fantastisk som de er i oppførsel og utseende. Noen flotte Leo kjæledyr valg som kommer til hjernen inkluderer Caracal, Marmoset Monkey, Conure og Cockatoo.

Leo Hobbies

Leo ville være veldig fornøyd med å ligge i solen og få druer. Ja, de har energi, men det er også noe dekadent med fritid. Når det gjelder tid til å reise seg og bevege seg, er utendørssport de beste Leo-hobbyene, inkludert ridning og jakt.

Beste gaver til en Leo

Enhver gave til en Leo trenger et ekstravagant element til det - noe som imponerer alle som ser det. Gullsmykker er ett alternativ sammen med alle sportslige gjenstander gul eller rød steiner. Alternativt kan du skjemme bort katten din med en dag på spaet, gourmetmat og drikke eller en tur til teatret.