Finn Ut Antall Engel

Libra Child: Egenskaper, personlighet og egenskaper

'Å elske skjønnhet er å se lyset.' - Victor Hugo

Biblioteker er det 'store bildet' gutter og jenter i Zodiac.Dette stjernetegnet har en uhyggelig evne til å virkelig se situasjoner og mennesker i sin helhet ved at de ‘ser’ helhetlig, globalt.

Mens andre av oss blir fanget av våre egne meninger, kan og får Libra-tegnet 'få' alle sider av en tanke eller idé.

Å få dem til å ta en beslutning og holde seg til det er en helt annen historie ...

Libra Child Innholdsfortegnelse

Vekter Barneegenskaper, personlighet og egenskaper

Hvis du ser et tomt felt som for kort tid siden var fullt av blomster, se igjen.

Det er veldig sannsynlig at du ser en vekt som sitter midt i den, trekker kronblader av den siste gjenværende blomsten og ber om den zillionte gangen;

'Hun / han elsker meg, hun / han elsker meg ikke?'

Foreldre til et Libra-barn vil gjerne vite at oppgaven deres ikke blir for vanskelig. Vekterbarn har ganske jevne personligheter med en sunn del av ryddighet kastet inn for godt mål. Når de blir oppdratt i et lykkelig hjem, blir de fleste veldig stabile voksne.

I sosiale kretser er Vekten din alltid en del av en samtale. Vekten symbolet er av Vekten. Dette innebærer at de liker å høre begge (eller flere) perspektiver på et gitt emne.

Når en diskusjon kommer ut av balanse, vil de imidlertid naturlig bevege seg inn i kampen for å bygge broer og krympe hull. Dette gjør et Libra-barn ganske populært, men ut av den mengden velger han eller hun en liten sirkel som de holder seg nær.

Denne følgesvenn er viktig for barnet ditt, og når de ikke får nok kvalitetsvennskap, kan Libra-barnets overdådige fantasi skape gode venner i stedet.

Den unge Vekten din liker å snakke med en person mer enn grupper. De har gode tanker om ord og kommer ofte i kontakt med mennesker eldre enn dem selv på grunn av den gaven. Dette inkluderer mamma og pappa.

Vær klar for barnets henvendelser og forespørsler om innspill til konseptene deres. Dette er et veldig viktig aspekt av Libra-personligheten og måten de åpner opp sine mest personlige tanker for andre de stoler på.

Når Libra-barnet vokser, hjelper disse diskusjonene dem med å formulere deres verdenssyn og etikk. Sjelden vil barnet ditt noen gang bli emosjonelt under disse samtalene - Vekten krever balanse selv med sine egne følelser.

Hvilke andre egenskaper kan du forvente av Libra-barnet ditt? Akkurat som The Scales som symboliserer dette tegnet, har de en finjustert følelse av rettferdighet.

Rett og galt er tydelig definerte linjer i Vekten hjerte og sjel. Derfor blir de pågående forhandlere i og utenfor hjemmet, og sørger for at alle følger de samme standardene og reglene.

Kombiner Libra-barnets meklingsevner med et naturlig behov for harmoni, og du har en ferdigfødt fredsmaker på hendene. Det er lett å se hvordan dette kan gå veldig galt og forårsake maktkamp. Hvis du forklarer Libra-lyden din, balanserte årsaker til dine handlinger eller ord, vil du ha mye større suksess enn du ville gjort ved å heve stemmen din.

Negativitet gjør bokstavelig talt en vekter syk. Ellers kan barnet ditt løsne seg helt og holdes merkbart fraværende fra ubehagelige krangler. I dette tilfellet sier Vekten, 'når det blir tøft - så kommer jeg BORT'. De vil bo på det trygge stedet til støvet legger seg.

I tillegg, og dette er veldig tøft for foreldre, er Libra-barnet så forstyrret av negativitet at de vil gjøre nesten hva som helst - hva som helst - for å unngå det. Dette betyr å lyve, jukse og stjele hvis de tror at dette vil holde skyggene borte.

På en mer positiv tone er Libra’s store elskere av skjønnhet - i alle dens former. De søker å stadig skape og være omgitt av skjønnhet, men ikke av grunne grunner.

Den berømte astrologen Linda Goodman sier om Libras;

'Vekten tegnet kom hit for å lære at kjærlighet er skjønnhet og å lære at kjærlighet er harmoni.'

De har et naturlig sofistikert og kresne øye med hensyn til skjønnhet, og selv om metodene deres kan være mindre enn etiske eller nøye, er intensjonene deres edle.

Se, Vektenes skjønnhet av skjønnhet er født av deres sjeles kall om å lære menneskeheten at den vakreste 'tingen' vi alle kan være og se er kjærlighet.

Vekten Jenta

Venus styrer Vekten datter og gjør dem utrolig søte.

Libra-jenta kan ta et ganske hente bilde og til og med synes å vite når kameraet snur seg. Hun elsker å gjøre menneskene i sin indre sirkel lykkelige, men hun ønsker også oppmerksomhet og hengivenhet til det punktet at hun blir vanskelig.

Det er ikke noe slikt som å fortelle Vekten jenta 'Jeg elsker deg' for ofte. Spesielt som små barn synes de ikke helt å tro at de kan bli elsket.

Som med alle Libra-barn, går datteren din en veldig smal linje. Hun går ikke målrettet inn i å gjøre noe eksternt 'galt', så kutt henne litt slapp når hun raser ved et uhell. Hun vil føle seg forferdelig over det og gå overbord for å få ting tilbake på rett spor.

For din datters personlige plass, fokuser på vakre, tiltalende farger og dekorasjoner. Vær klar - hun vil hjelpe. Du kan gjøre noe avantgarde som å ha en vegg som er et levende tavle for henne og vennene hennes (ja, hun får tegne på veggene, men fordi den 'rydder opp' fungerer den og inspirerer kreativiteten hennes).

Uansett hvor hun går, er datteren din på Libra sjenerøs til en feil. Vekten på Libra forstår ikke grådighet, og begrepet knapphet er alvorlig plagsomt. Du kan forvente at herrer på døren trenger bandasje eller et anstendig måltid (og vi snakker ikke bare barn). I dette må du kanskje gi datteren din noen grenser for hva som er sikkerhet hos fremmede.

Når det gjelder sosialt samvær, blir ikke datteren din mer spent enn en fest. Gi dette stjernetegnet muligheten til å hjelpe til med en spesiell feiring, så vil hun være opptatt i flere måneder.

Ikke bli overrasket over å se henne lage en musikalsk spilleliste som passer for anledningen, sammen med retningslinjer for riktig antrekk. Biblioteker har et stort potensial som festplanleggere selv i ung alder.

Som foreldre er en av de mest hjerteskjærende tingene med Libra-datteren din at hennes følelse av rettferdighet er en veldig stor byrde i en verden som ofte er noe MEN bare. Dette gir frustrasjon og tårer, sammen med veldig lange, detaljerte samtaler om livets til tider stygge virkeligheter.

Denne spesielle fasetten til jentas personlighet blir sterkest som tenåring. Ha en god mengde kaker og en skulder klar etter skoletid. Hun vil verdsette sin private tid med deg, og dette gjør båndet ditt enda sterkere fordi du lytter og tar hensyn til ting som andre avviser.

Vekten Gutten

Vekten din på Vekten er en naturlig smokk for hele husstanden.

Når de er veldig små, kan du oppleve at Libra-sønnen din gråter hvis folk hever stemmen eller hvis han føler stress i hjemmet. Det er den eneste måten de kan uttrykke sitt behov for fred på.

Når Libra-gutten blir eldre, når noe i eller utenfor familien forstyrrer harmonien, 'aktiverer de' fullt ut arbeider for å finne en løsning.

Alternativt vender noen Libra-gutter seg fra en mer selvsikker tilnærming og ser bare ting utfolde seg fra sidelinjen til det virker trygt å komme ut. Begge egenskapene har verdi for Libra-personligheten. I første omgang tar han en aktiv rolle i å skape harmoni, og i det andre beskytter han seg mot følelser som han ennå er for ung til å forstå fullt ut.

En ting Libra-gutten din forstår veldig godt, er imidlertid hvordan du kan være en god venn. De har store sosiale ferdigheter, inkludert en gabegave som vanligvis tilskrives mer til små jenter.

En av de vakrere personlighetstrekkene deres er at de virkelig ønsker det beste for de de bryr seg om. Hvis noe går galt, spesielt skjevhet eller urettferdighet, blir de en rask, støttende venn selv etter at alt løser seg selv. Jomfru-sønnen velger ikke ledsagerne lett. Det er et bevisst valg og et som han hedrer flittig.

En av de fantastiske tingene å se på Libra boys er deres evne til å skape kompromiss og få folk til å jobbe sammen. Den vanskelige delen er å hjelpe ham til å innse at livet inkluderer konflikt og meningsforskjeller.

Noen ganger må Vekten si, 'enig i å være uenig.' Din sønn gjenspeiler også denne interne kampen i beslutningsprosessen. Livets omfang er ikke alltid helt likt. Han strever så hardt for å se på begge sider at han kan stoppe ut helt og føle seg tapt i forvirring.

Dette er ikke tiden for å bli utålmodig med ham. Han trenger deg som et pålitelig øre slik at han kan snakke gjennom vanskeligheten.

En advarsel til Libra-foreldre: det er fristende å skjemme bort sønnen din på grunn av hans søte oppførsel. Vekten elsker ros og belønning, og det viser hvordan de reagerer. Så hold synet på skalaene i tankene dine. Balanse er det Libra-barnet ditt bringer til verden, men de er også her for å bedre lære dette trekket også.

Noen andre ting du kan forvente fra Libra-sønnen din inkluderer kunstnerisk interesse, en nesten nevrotisk kjærlighet til organisering og rengjøring, en tyngdekraft mot musikk. Ta med noen av disse ideene når du lager plass til barnet ditt.

Vekter og metafysiske foreninger

Pund datoer: 23. september - 22. oktober

Vekten Symbol: Vekten

Nøkkelfrase: 'Jeg balanserer'

Libra Planet: Venus

Vekten Birthstone: Safir (september); Opal (oktober)

Antallvibrasjon Numerologi: 6

Vekten Element: Luft

Vekten Blomst: Rose , Kosmos, Hortensiaer

Vekten Farge: Indigo Blue

Vektens dag: fredag

Chakra: Hjerte (Anahata)

Chinese Zodiac Twin: Hund

Morsom kinesisk dyrekrets tvilling: Hund

Tarot Card Association: Rettferdighet (Vekten), Keiserinnen (Venus)

Healing Crystals: Agat, Carnelian , Korall , Smaragd , Jade, Peridot , Smokey Quartz

Kjendis-pund: Sting, TS Eliot, Ray Charles, Catherine Zeta-Jones, Julie Andrews, Mickey Mantle