Finn Ut Antall Engel

Libra Compatibility: In Love & In Bed

Det er en kreativ stil ekstraordinær til Vekten.

Du elsker sensuelle ting som ringer av utsøkthet. Dette gjelder også i forholdene dine.Selv om du lengter etter scenarioet 'lykkelig etterpå', er det alltid en del av deg som er din alene.

Selv om balanse og fred er de to tingene du søker mest, en gang din Hjertechakra resonerer med en annen blir ditt sinn kjærlighetsbarnet til Speed ​​Racer og Roadrunner.

Din mentale calisthenics over hele 'han / hun elsker meg, han / hun elsker meg ikke' ting kan være en olympisk sport og du er gullmedalje, verdensrekordmester!

Vekt Kompatibilitet Innholdsfortegnelse

Libra in Love

Som Vekt er du naturlig nok veldig forholdsorientert. Imidlertid må det forholdet opprettholde den delikate balansen du ønsker.

Siden mange ikke kan opprettholde en jevn kjøl, kan det hende at kjærlighet er vanskelig for deg. Selv med all din sjarm og din evne til å virkelig investere i en annen person, vil du ofte finne deg selv på vei mot døren fordi andre ikke opprettholder at 50-50 gir og tar det som er så nødvendig for at du skal være virkelig lykkelig.

Det er ikke vanskelig for en Vekt å finne partnere, men du har generelt ikke noe imot å forlate når ting blir sure og det er alltid noen som venter i vingene på deg.

Dette er et tegn som definitivt har et fullstendig dansekort til de finner den perfekte kompisen. Det viktigste er å huske at ingen, inkludert deg, er perfekte. Ikke haste med ting. Ta deg god tid og se hva hver av dere bringer til romantikkbordet. Dette gir partneren din tid til å virkelig gå opp, og gir deg også perspektiv.

Spør deg selv: kan du leve med de små feilene for det større målet om et solid forhold?

Mange mennesker vil finne seg naturlig tiltrukket av deg. Det er fordi du har god oppførsel og oppmerksomhet.

Du er imidlertid insisterende på å være sjåfør i forholdet ditt. Hvis du ikke kan opprettholde kontrollen, er det litt av en slå av. Ikke desto mindre har du en unik evne ved at du kan utvikle et forhold til ethvert tegn på dyrekretsen.

Du blir mest tiltrukket av Væren , Kreft , Steinbukken og andre biblioteker.

I forhold gjør du best med en person som aksepterer din uavhengighet. Dette er en naturlig beskyttelsesmekanisme, slik du er vant til å snakke.

Det er viktig å tenke gjennom svarene dine for å få størst innvirkning. Ord er din gave, og du vet hvordan du bruker dem med elskere. Du forventer også en partner som snakker oppmerksomt - ikke gir løfter de ikke kan holde.

Du setter pris på en partner som krangler over utseendet ditt for deg og viser deg romantikk. Dette er ikke bare overfladisk - det er dypt åndelig og en innsats som returneres med teft så lenge det ikke kommer i veien for andres behov.

Vekten i sengen

Sex er viktig for en lykkelig, sunn vekt. Flørting, sensualitet og fysikalitet ruller sammen for dette astrologiske tegnet.

På mange måter er sex mer en mental øvelse for deg. Hvert ord, bevegelse, handling må gjøres på en raffinert måte.

Du er en omtenksom elsker ved at du er åpen for nye ting, men du vil aldri tenke på å presse noen inn i et ubehagelig scenario.

Hovedforsikringen for en Libra er tilbøyeligheten til å blande kjærlighet med forspill og sex. Hele produksjonen av å forberede seg på å elske er like viktig som selve handlingen.

Små ting har betydning fra innstillingen til kurvene til kjæresten din. Det er aldri noe grovhet i Libra's repertoar.

Når du er i et fysisk forhold til en Libra, husk at det er kvalitet fremfor kvantitet. De liker å ta det sakte, kose, snakke med puter og generelt har en avslappet, subtil tilnærming til lidenskap.

Ikke haste med dem, ellers blir de aggressive og vil slå seg av som en lysbryter. Hver nyanse av denne sofistikerte opplevelsen er en som Vekten reagerer på, spesielt når det gjelder å skjemme bort partneren deres. De trenger at oppmerksomheten returneres!

Våre fakta og metafysiske foreninger

Datoer: 23. september - 22. oktober
Symbol: Vekten
Nøkkelfrase: 'Jeg balanserer'
Planet: Venus
Fødselsstein: Safir (september); Opal (oktober)
Antallvibrasjon Numerologi: 6
Element: Luft
Blomst: Rose , Kosmos, Hortensiaer
Farge: Indigo Blue
Dag: fredag
Chakra: Hjerte (Anahata)
Chinese Zodiac Twin: Hund
Morsom kinesisk dyrekrets tvilling: Hund
Tarot Card Association: Rettferdighet (Vekten), Keiserinnen (Venus)
Healing Crystals: Agat, Carnelian , Korall , Smaragd , Jade, Peridot , Smokey Quartz
Kjendispund: Sting, TS Eliot, Ray Charles, Catherine Zeta-Jones, Julie Andrews, Mickey Mantle

Vekten Kompatibilitet Med Alle 12 Stjernetegn

Væren og Vekten

Vekten og Væren er en best beskrevet som passiv-aggressiv, med Vekten er passiv.

Væren vil være veldig attraktiv for den stadig sjarmerende Vekten, og Vekten har en måte å banke alt som Væren skyter på, men forholdet deres er veldig humpete fordi Væren hele tiden vil vinne i stedet for å finne en midtvei, og de virkelig ikke bryr seg om anstendighet.

Tyren og Vekten

En kjærlighet til vakre ting bringer disse to sammen, og den styrende planeten Venus holder dem sammen. Det er som om kjærlighetsgudinnen utformet dere to for hverandre. Begge har romantikk i årene, du liker å gå ut sammen og spise god mat og alt kulturelt.

Den eneste advarselen her er at dette paret må lære å snakke om problemer når de oppstår i stedet for å la dem gyve.

Likevel er dette en veldig lykkelig sammenkobling fylt med symmetri og samarbeid.

Tvillingene og vekten

Som en varm vårvind beveger paret Gemini og Libra seg lett gjennom kjærlighetens skog. Å være lufttegn forstår de hvordan hverandre tenker.

Dette er en veldig sjelfull forbindelse og en som kan ha startet i tidligere liv.

Tvillingene vil alltid være litt mer frigjort enn Vekten, men med så mange andre grunnleggende prinsipper som samsvarer, er det ikke noe problem.

Dette er et par eventyr.

Kreft og vekt

Kreft og Vekter sammen handler om to sjeler som lever i forskjellige astrale dimensjoner.

Kreft, som blir styrt av månen, er alt annet enn balansert. Venus påvirker Vektenes måte å behandle forhold som en helhet på.

Disse to ler sammen, men de kjemper også som katter og hunder om sosialisering, besittelse og ekstravaganse. Effektivt ingen av dere forstår den andres tankeprosess, og det er bare frustrerende.

Du har det bedre som fantasifulle medarbeidere enn elskere.

Leo og Vekten

Gardiner opp; Tenn lysene - her kommer et astrologisk kraftpar! Dette paret har slike dynamiske forbindelser.

De lever livet fullt ut, de ler til alle de rette tidene, de strever for å behage hverandre og bare generelt elsker sin partner ned til tærne.

Denne sammenkoblingen har ingen problemer med utroskap. De er romantiske og lekne, med solide verdier som holder forholdet fast.

Oppsummert: blendende, kjære!

Jomfruen og Vekten

På en eller annen måte, uansett hvor hardt du prøver, kan du ikke helt fullføre puslespillet i dette forholdet. Noe mangler.

Jomfruen virker for realistisk og helvete for perfeksjon for Vekten og Vekten er for sosial og diplomatisk for deres Jomfru-partner.

Opprinnelig er det en forbindelse som kommer fra gjensidig forståelse mot de finere tingene, men på slutten av dagen vil det alltid være en kobling.

Vekten og Vekten

Hvis du leter etter rikelig lykke, kan du oppsøke en annen vekt. Din ånd søker harmoni og sann forståelse. Begge har kreativitet, karisma, idealisme og god kunstsmak.

Dere to kan sitte og snakke i timevis og aldri gå tom for temaet. Hver dag er et nytt eventyr i å glede partneren din og at de gjør det samme.

Dette er en følsom, omsorgsfull utveksling like naturlig som solen om morgenen. Nyt solsiden av gaten sammen.

Skorpionen og vekten

Opprørende og frustrerende. Du ser ut til å gni hverandre på feil måte flere ganger enn ikke. Skorpionen blir raskt utålmodig med din boblende holdning, og Vekten aner ikke hvordan de skal håndtere den mørke siden av Skorpionen.

Den opprinnelige tiltrekningen eksisterer fordi Skorpionen ser i deg en grasiøsitet, men alt det 'å tenke' i stedet for å 'føle' skaper statisk mellom deg. De samlede forskjellene mellom dere overgår langt den fysiske tiltrekningen, som bare varer så lenge.

Bunnlinjen? Meh. Gå videre.

Skytten og Vekten

Kjærlighet har satt en trollformel på deg! Paret Vekten og Skytten er forheksende fantastisk!

Å være veldig positiv, morsom samtalepartner skader ikke. Dere elsker å utfordre hverandre mentalt. Du blir aldri lei av sosiale utflukter sammen, eller av hverandres selskap.

Den eneste advarselen er at din Sagittarian-partner kan ha en rask, skarp tunge som gjør vondt fordi de ikke tenkte gjennom samtalen.

Du kan også oppleve at dere to blir litt for komfortable, og glemmer at et godt forhold vokser.

Steinbukken og Vekten

For at Libra og Capricorn-forbindelsen skal fungere, må du begge ha prioriteringene dine på linje. Du har et veldig utfordrende forhold her. Din ånd fletter seg harmonisk sammen om spørsmål om skjønnhet og sosialisering.

Hvor du kolliderer er om temaer arbeid vs. lek. Vekten liker å gå ut og legge ned virksomheten når den rette situasjonen kommer opp. Steinbukken er ikke utsatt for det, og de kommer også som sjefete for den lettgående vekten.

Det er vanskelig å flytte disse to tegnene til et forhold, men når det FUNGERER, tåler det vanligvis tidens teste.

Vannmannen og Vekten

Av alle andre astrologiske tegn rokker denne!

Her har du to svært oppfinnsomme sjeler som forstår hverandre uten problemer. De vin, spiser og romantiserer hverandre og søker en partner som utvider livet deres.

I motsetning til en voldsom brann, begynner dette forholdet som en liten gnist av vennskap og fortsetter bare å vokse. De er godt matchet i alle aspekter av livet, inkludert soverommet.

Du kjemper sjelden og er kjærestenes arketype.

Fiskene og Vekten

Fiskene og vekten er to elskere som også er gode venner, som deler mye i veien for idealer og tilnærminger til livet. De sukker drømmende når de tenker på hverandre, og kobler seg sammen i sinn, kropp og sjel.

Dette er mer enn et enkelt frieri - det eksemplifiserer mer tradisjonelle forhold, som sakte går mot forpliktelse med forsiktighet og omsorg.

Med de rette elementene i hverandres diagrammer vil du kanskje aldri gå bort.