Finn Ut Antall Engel

Måneformørkelse 16. september 2016 Warmonger

  Måneformørkelse september 2016 Astrologi Måneformørkelsen fredag ​​16. september 2016 er ved 24 grader Fiskene , midt i Fiskene dekan 3. Astrologien med måneformørkelsen september 2016 er sint og kompleks, men med alternativer for å kanalisere energien din mot kjærlighet og kreativitet. En vilje til å våge og gjøre endringer vil hjelpe deg å gå forbi sinnet og over på de spennende mulighetene.

Måneformørkelsen i september 2016 legger til krigshemming til frykten for solformørkelsen 1. september. Åpent sinn og ønsket om å elske forskjellige ting kan overvinne skylden og frykten forårsaket i ditt personlige liv av Saturn firkantet Neptun.

På samme måte kan noen mindre justeringer som toleranse og empati føre til overraskende raske løsninger på konflikter på globalt nivå. Ellers vil måneformørkelsen september 2016 kvadrat Mars se nye kriger, forverrede kriger og kriger innenfor kriger.Måneformørkelse Betydning

Som enhver fullmåne, fokuserer en måneformørkelse oppmerksomheten din på forhold av alle slag. Selve måneformørkelsen 16. september har et forhold til den forrige månefasen, den 1. september solformørkelse . Prosjekter som ble startet da kan nå finjusteres eller fullføres, det er innhøstingstiden. Dette er imidlertid et arbeid som pågår og vil fortsette frem til neste serie med formørkelser i februar 2017. Måneformørkelsen kan også sees på som en følelsesmessig justering, eller kompliment, til temaene for solformørkelsen.

Som Solen overfor månen kvaliteter av følelser og instinkter når sitt høydepunkt ved en måneformørkelse, slik at et objektivt og balansert blikk på personlige forhold er mulig. Ved å være i kontakt med dine egne behov og intensjoner, og andres, kan du tydelig se eventuelle ubalanser i forholdet som forårsaker disharmoni. Spesielt med en måneformørkelse representerer utslettingen av månen en tilbakestilling av følelser, og fjerner den følelsesmessige bagasjen fra de foregående seks månedene.

Måneformørkelse september 2016 Astrologi

Måneformørkelsen 16. september fungerer som en følgesvenn eller motvekt til 1. september solformørkelse . Sammen utgjør de en formørkelsesfase som varer inn i februar 2017. Måneformørkelse september 2016 kvadrat Mars betyr at du har fått nok av frykten, løgnene og propagandaen fremhevet av solformørkelsen 1. september. Du vil føle at det er på tide å kjempe tilbake mot et år med bekymring, skyldfølelse og depresjon forårsaket av Saturn firkantet Neptun .

Den kombinerte virkningen av Solfirkant Mars og Måne firkantet Mars bringer ulmende sinne til overflaten, så forsiktighet er nødvendig for å unngå å bli såret eller forårsake skade. Både sinne og eventuell smerte er følelsesmessig, men kan også merkes fysisk av deg eller en annen. Karaktertester kan komme fra dine konkurrenter eller fiender, hjemme og på jobb. Mot er nødvendig for å møte det som får deg til å føle deg truet.

Du kan allerede være irritabel og utålmodig, og sannsynligvis reagere på enhver provokasjon eller trusler med aggresjon. Denne oppbyggingen av sinne, harme eller seksuell frustrasjon må kanaliseres konstruktivt for å unngå konflikter, ulykker, muskelsmerter eller utmattelse. Nøkkelen til å håndtere dette raske sinnet er å frigjøre frustrasjonene dine på en kontrollert måte. Trening, onani eller hardt arbeid foretrekkes så lenge du ikke presser for hardt og anstrenger noe.

  Måneformørkelse september 2016 Astrologi

Måneformørkelse september 2016 Astrologi

Ikke slipp ut måneformørkelsesenergiene dine gjennom Mars ved å slå ut mot systemet. Det er en annen måte å reagere mot solformørkelsestemaet frykt og skyld. Frustrasjonen og sinnet til Mars kan i stedet kanaliseres til lidenskapelige ønsker, kreativitet og moro. I måneformørkelsen september 2016 astrologidiagrammet ovenfor, følg de blå linjene fra Mars til Venus overfor Uranus. Selv om denne motstanden er en annen kilde til stress og spenning, gir de vennlige blå aspektene mange muligheter til å løse konflikter og gjøre frykt, sinne og tristhet til moro, kjærlighet og spenning.

Venus overfor Uranus bringer spent forventning om kjærlighet, men stammer fra underliggende opprørthet og spenning med sine kjære. Dette er nært knyttet til sinne og harme som oppstår i forhold på grunn av måneformørkelsesplassen Mars. Denne potensielt eksplosive blandingen kan trygt desarmeres ved å søke forandring eller spenning på soverommet, på Internett eller gjennom en eller annen form for underholdning, underholdning eller avledning.

Måneformørkelse september 2016 muligheter

Mars trigon Uranus lar deg svikte håret og ta noen risikoer. Du vil bli presentert med mange unike muligheter til å oppleve nye aktiviteter, følelser og relasjoner. Instinktene dine vil være sterke og nøyaktige, så det å ta ekstra risiko på dette tidspunktet burde lønne seg. Din sexlyst og fysiske attraktivitet vil også få et løft. Dette vil matche ditt økte ønske om spenning og sex, så det er lettere å finne en villig partner enn andre ganger.

Venus sekstil Mars er den perfekte blandingen av seksualitet og hengivenhet som får deg til å se og føle deg sexy. Du kan være trygg og selvsikker i å jage dine ønsker uten å virke truende for andre. Dette er en ideell tid for dating på grunn av din milde og lekne natur. Du vil sannsynligvis tiltrekke deg noen som er så sensuelle og sexy som du føler deg. Dine kreative talenter fremheves og din sjarm og økte popularitet gjør det mye enklere å få støtte enn andre ganger.

Sun quincunx Uranus sammen med Moon quincunx Venus representerer subtile endringer eller vekslinger, til tider nødvendig for å hindre at ting kommer ut av kontroll. Det er mye flyktig, spontan energi i denne måneformørkelsen, så man må passe på å ikke la motoren overopphetes. Selv om du kanaliserer frustrasjonene dine og prøver å følge de harmoniske blå aspektene, vil spenningen i rutene og motsetningene fortsette å stige.

Etter en gradvis oppbygging av energi, vil et vippepunkt nås. Eksperimentering, åpenhet og empati kan føre til et gjennombrudd eller løsning og balanse vil bli gjenopprettet. Hvis ikke, vil et tap av humør også frigjøre den elektriske energien, men resultere i to skritt tilbake i stedet for ett skritt fremover. Dette trinnet vil være mye enklere hvis du forblir fleksibel eller er en kreativ person.

Hvis du styrer rundt på jobben eller føler deg begrenset eller bundet hjemme, kan det være nødvendig med noen justeringer for å få denne måneformørkelsen til å fungere for deg. En grad av personlig frihet og toleranse fra andre er nødvendig. Dette vil tillate deg å uttrykke ditt sanne jeg gjennom små endringer her og der. På samme måte må du være klar over at andre vil se etter en bekreftelse på at du legger merke til dem.

Fast stjerne Markeb ved 23°43′ Fiskene sammen med måneformørkelsen gir rikdom og ære, men også operasjoner og skader fra kutt, slag, stikk og brann. Nøkkelen til å håndtere denne stjernen er selvmestring og å være fornøyd med det du har. Dette er den stille, upretensiøse, ubekymrede sanne mesteren, sammenlignet med den vanskelige, fengslede, patetiske pretenderen til mestring. Markeb square Mars betyr at du ikke skal begjære det andre har. Hvis dine ønsker er rettferdige og ærefulle, kan du tross alt bli overrasket med ekte kjærlighet.

Måneformørkelse september 2016 Synlighet

  Måneformørkelse september 2016 Synlighet Hvis måneformørkelsen september 2016 påvirker horoskopets dekan direkte, kan du lese om effekten i månedshoroskop .

Forrige månefase: Solformørkelse 1. september 2016
Neste månefase: Nymåne 30. september 2016

Måneformørkelse september 2016 Tider og datoer

Englene
New York
London
Delhi
Sydney 16. september – 12.05 pm
16. september–kl. 15.05
16. september – 20.05
17. september – 12.35
17. september – kl. 05.03