Måneformørkelse 21. januar 2019 – Endring og mulighet

 Måneformørkelse januar 2019 Astrologi Fullmånen mandag 21. januar 2019 i første grad av Løven er en total måneformørkelse. Måneformørkelsen januar 2019 astrologi er mest påvirket av Uranus. Et utfordrende kvadratisk aspekt ved denne planeten av usikkerhet og opprør bringer forandring, men også muligheter. Uventede hendelser og nyheter vil sannsynligvis forårsake angst og usikkerhet om fremtiden. Livet kan virke mer hektisk og fartsfylt enn før.

Måneformørkelsen januar 2019 faller i et område på himmelen med bare svake stjerner. Imidlertid er lysere stjerner på linje med solen for å gi selvtillit og mot til å akseptere endringer. Tålmodighet, selvkontroll, tilpasningsevne og et åpent sinn vil hjelpe deg og dra nytte av de nye mulighetene som oppstår fra de skiftende forholdene som ligger foran deg.

Måneformørkelse Betydning

Som en vanlig fullmåne bare sterkere, fokuserer en måneformørkelse oppmerksomheten på dine følelser, intime relasjoner og ditt hjem og familie. En total måneformørkelse har en enda sterk innflytelse på ditt privatliv. Solen overfor månen kvaliteter av følelser og instinkter når sitt høydepunkt ved en måneformørkelse. Dette lar deg ta et objektivt og balansert blikk på dine nære relasjoner. Fordi du vil være i kontakt med dine egne behov og intensjoner, vil du tydelig se eventuelle ubalanser i forholdet som forårsaker disharmoni.Spesielt med en total måneformørkelse, representerer utslettingen av månen en tilbakestilling av følelsene dine, og fjerner den følelsesmessige bagasjen fra de foregående seks månedene. Måneformørkelsen 31. januar utfyller temaer som finnes i 5. januar solformørkelse å danne en formørkelsesfase som varer til total solformørkelse 2. juli 2019 .

Måneformørkelse januar 2019 Astrologi

Den totale måneformørkelsen 21. januar 2019 ved 00°51′ Løven er sammen med noen små fiksestjerner som ikke brukes i astrologi. Månefirkanten Uranus er den største innflytelsen som gjør dette til en utfordrende måneformørkelse. Hvis du ser på diagrammet nedenfor, vil du se at Merkur er nesten seks grader fra solen. Dette er en for bred kule til å ha stor innflytelse på denne måneformørkelsen, men Merkur firkantet Uranus vil ha en kule på litt over tre og en halv grader.

Måneformørkelsesplassen Uranus

Måneplassen Uranus forårsaker raske humørsvingninger og impulsive reaksjoner. Du kan føle deg nervøs og ha liten tålmodighet til noe som krever engasjement eller fokus. Hvis noen prøver å binde deg ned eller tvinge deg til å gjøre noe, vil du sannsynligvis gjøre opprør. Dine vanlige rutiner kan bli kjedelige og du kan lett bli distrahert av alt nytt og skinnende. Du kan ha problemer med å slappe av på grunn av en urovekkende følelse eller forventning om noe nytt rett rundt hjørnet.

Dette er ikke en god formørkelse for å gjøre plutselige endringer, spesielt i nære relasjoner. Nye møter kan møte ditt behov for spenning, men vil forårsake mye opprør i livet ditt og ha en negativ effekt på dine kjære. Du kan oppleve følelsesmessige utbrudd fra venner eller familie som trenger ekstra tålmodighet og følsomhet.

 Måneformørkelse januar 2019 Astrologi

Måneformørkelse januar 2019

Merkur Square Uranus

Merkur kvadrat Uranus kan forårsake nervøs spenning på grunn av den urovekkende følelsen nevnt ovenfor. Du kan motta sjokkerende nyheter eller oppleve noe uventet som tvinger deg til å endre planer. Det normale tempoet i livet øker og du kan ha en urovekkende følelse av å alltid måtte ta igjen. Dette er ikke en god formørkelse for å lage planer eller ivareta detaljert papirarbeid på grunn av mangel på konsentrasjon. Ulykker er sannsynlige i kommunikasjonen din enten personlig, skriftlig eller på internett der misforståelser kan føre til argumenter.

På den positive siden har du økt evne til å se ting gjennom et annet perspektiv, noe som kan føre til originale ideer og gjennombrudd. Tilfeldige møter med andre er mulige, men de fleste nye vennskap vil nok være kortvarige. Tenk to ganger før du kommer med dristige uttalelser, og dobbeltsjekk og reiseplaner. Unngå å ta spontane avgjørelser eller gå med på ting på et øyeblikk. Så å forbli fleksibel og fordomsfri er nøkkelen til å håndtere eventuelle uventede hendelser, fra bilen din går i stykker til skriverstopp.

Måneformørkelse faste stjerner

Pi Puppis på 00°35′ Leo Sign er en stjerne i Poop Deck på skipet Argo Navis. Stjernen har det tradisjonelle navnet Ahadi, som er avledet fra arabisk for å 'ha mye løfte'. [1] Argo Constellation gir et sterkt sinn og ånd, velstand i handel og reiser, men er også forbundet med drukning. [to] Det er korrelativt med hendelser knyttet til sjø og skipsfart og av elver og kilder. [3]

Den sterkeste stjernepåvirkningen kommer fra den store fiksestjernen Altair ved 02°02′ Aquarius Sign. Denne knallgule stjernen i halsen på Ørnen gir en dristig, selvsikker, tapper, urokkelig, ambisiøs og liberal natur, stor og plutselig, men flyktig rikdom og en kommandoposisjon. Altair konjunkt Sun gir offentlig ære, beryktethet, tjenester fra overordnede, mange venner og noen misunnelige som skaper problemer gjennom skrifter, noe dårlig helse og tap, og fare for bitt fra giftige dyr. [to]

Sammendrag

Måneformørkelsen januar 2019 er midt imot Merkur og firkantet Uranus. Dette signaliserer uventede hendelser og nyheter som sannsynligvis vil forårsake angst og usikkerhet om fremtiden. Så å holde et åpent sinn og holde seg rolig og tålmodig er nøkkelen til å håndtere denne uberegnelige og uforutsigbare energien. Ellers kan impulsive reaksjoner, raske humørsvingninger og feilkommunikasjon forårsake panikk og kaos.

Selv om fiksstjernen sammen med solen ikke modererer denne uberegnelige energien, gir den hjelp ved å gi selvtillit og mot. Selvkontroll og tålmodighet vil motvirke en tendens til å overreagere og krangle når du står overfor stressende situasjoner. Så ta små skritt og vær tilpasningsdyktig.

'En pessimist ser vanskeligheter i alle muligheter, en optimist ser muligheter i alle vanskeligheter.' ∼ Winston Churchill

Måneformørkelse januar 2019 Kart

 Måneformørkelse januar 2019 Kart

Måneformørkelse januar 2019 Kart

Hvis måneformørkelsen januar 2019 påvirker horoskopets dekan direkte, kan du lese om effekten i månedshoroskop . For mer detaljer om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt, se Fullmåneoverganger .

Måneformørkelse januar 2019 Tider og datoer

 • Los Angeles – 20. januar kl. 21.16.
 • New York – 21. januar kl. 12.16
 • London – 21. januar kl. 05.16
 • Delhi – 21. januar kl. 10.46
 • Sydney – 21. januar kl. 16.16

Referanser

 1. Night Sky: A Field Guide to the Constellations, Jonathan Poppele, 2009, s.264.
 2. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s.30, 65,66.
 3. Fixed Stars and Judicial Astrology, George Noonan, 1990, s.7,67.