Finn Ut Antall Engel

Måneformørkelse 27. juli 2018 – Blodmåne

 Blodmåne Total måneformørkelse juli 2018 Astrologi Fullmånen 27. juli 2018 ved 4° Vannmannen er en total måneformørkelse . Måneformørkelsen juli 2018 astrologi er hovedsakelig påvirket av Mars, noe som gjør dette til en følelsesmessig utfordrende formørkelse. Mars sinne og frustrasjon kan lett gå over til hensynsløse handlinger på grunn av et tøft aspekt til Uranus. En mer skånsom påvirkning fra Saturn vil gjøre det litt lettere å roe seg ned, og noen fiksestjerner gir tålmodighet og besluttsomhet i en krise. Imidlertid kan de samme stjernene også forårsake aggresjon og følelsesmessige problemer.

Å forbli rolig i en krise er nøkkelen til å håndtere denne altfor emosjonelle måneformørkelsen. Dette er spesielt viktig for de neste to ukene mens 12. juli solformørkelse er fortsatt aktiv. Det bringer potensialet for en krise med selvtilliten din, et forhold eller en hendelse, og for nevrotisk nød utløst av en dypt begravd underbevisst frykt for katastrofe.

Måneformørkelsen i juli 2018 er en sjelden sentral måneformørkelse, der deler av månen passerer gjennom midten av jordens skygge. Det er også den lengste totale måneformørkelsen dette århundret, som varer i 1 time og 23 minutter. Denne kraftige totale måneformørkelsen kalles også en blodmåne på grunn av den rødlige fargen forårsaket av lys som brytes av jordens atmosfære. En blodmåne sammen med Mars er et varsel om krig, og vil være mest synlig over hot spots i Midtøsten som Iran , Irak, Syria og Israel .Måneformørkelse Betydning

Som en vanlig fullmåne bare sterkere, fokuserer en måneformørkelse oppmerksomheten din på dine følelser, intime relasjoner og ditt hjem og familie. Den lengste totale måneformørkelsen dette århundret kommer til å ha en utrolig kraftig innflytelse på ditt privatliv. Solen overfor månen kvaliteter av følelser og instinkter når sitt høydepunkt ved en måneformørkelse.

Spesielt med en total måneformørkelse, representerer utslettingen av månen en tilbakestilling av følelsene dine, og fjerner den følelsesmessige bagasjen fra de foregående seks månedene. Måneformørkelsen 27. juli utfyller temaer som finnes i 12. juli solformørkelse for å danne en kort formørkelsesfase som varer til solformørkelsen 11. august. Måneformørkelsen 27. juli og solformørkelsen 11. august danner deretter en vanlig formørkelsesfase som varer til solformørkelse 5. januar 2019 .

Måneformørkelse juli 2018 Astrologi

Den totale måneformørkelsen fredag ​​27. juli 2018 ved 04°44′ Vannmannen er sammen med Mars med mindre enn én grad. Den ildrøde planeten gjør dette til en følelsesmessig utfordrende formørkelse. Et prøvende kvadratisk aspekt til Uranus gjør de opphetede følelsene mer impulsive, men de modereres noe av et mildt semi-sekstil aspekt til Saturn.

Måneformørkelsen i juli 2018 og Mars er lokalisert i hodet til havgeiten, Steinbukkens stjernebilde . En rekke fiksestjerner i denne regionen gir tålmodighet og tillit, men også emosjonelle problemer som vil forverre de ubalanserte følelsene til månen og Mars-plassen Uranus .

 Måneformørkelse juli 2018 Astrologi

Måneformørkelse juli 2018

Måneformørkelse Konjunkt Mars

Månen sammen med Mars er den sterkeste innflytelsen på måneformørkelsen og vil få deg til å føle deg sterk, sexy og modig. Dine raske instinkter og kampånd kan brukes til å forsvare ditt hjem og din familie. Det vil imidlertid være vanskelig å kontrollere dine sterke følelser. Hvis du begynner å føle deg irritabel, utålmodig, sjefete eller slem, er det et signal om at du må rygge og prøve å slappe av. Du vil sannsynligvis miste besinnelsen eller handle irrasjonelt hvis du forblir i en opphisset tilstand. Hvis du ikke kan roe deg ned, så prøv å bruke energien din på noe eller noen du virkelig bryr deg om. Dette kan variere fra rengjøring av huset til å gi en du er glad i en forfriskende massasje.

Mars retrograd skaper en overdreven mengde seksuell spenning og frustrasjon som er vanskelig å uttrykke. Mars-retrograd betyr at du bør tenke deg om to ganger før du handler. Skjebnede hendelser og gjentatte temaer vil forsterke hvilke av dine sterke ønsker som trenger mer bakgrunnsarbeid før de blir fulgt opp. Slike hendelser kan være smertefulle, men nødvendige, slik at du trekker deg tilbake og ikke gjør en stor feil. Du kan ha slitt med destruktiv Mars-atferd som sinne, raseri, vold eller seksuelle overgrep. I så fall vil hendelser tvinge deg til å innrømme at du har noen sinnehåndteringsproblemer. Også dette kan være en veldig smertefull opplevelse.

Andre måneformørkelsesaspekter

Måneplassen Uranus kan forårsake raske humørsvingninger og impulsive reaksjoner. Du kan føle deg nervøs og ha liten tålmodighet til noe som krever engasjement eller fokus. Du vil sannsynligvis slå ut og gjøre opprør mot alle som prøver å binde deg fast eller tvinger deg til å gjøre noe. Uranus gjør det vanskeligere å slappe av på grunn av en urovekkende følelse, eller forventning om noe nytt rett rundt hjørnet. Dette er ikke en god måneformørkelse for å gjøre plutselige endringer, spesielt i nære relasjoner. Du kan oppleve følelsesmessige utbrudd fra venner eller familie. Ditt naturlige instinkt vil være å flykte fra enhver følelsesmessig krevende situasjon.

Månen halvekstil Saturn får deg til å føle deg beskyttende overfor din familie og partner. Saturn vil moderere følelsene dine til en viss grad, og gjøre det lettere å roe seg ned. Det gir en omsorgsfull, tålmodighet og ansvarlig holdning. Følelser av forpliktelse, respekt og lojalitet til familien er kanskje ikke like sterke som ditt sinne og harme, men de kan stoppe deg fra å utføre overilte handlinger du snart vil angre på.

Flere aspekter

Mars kvadrat Uranus gir en sterk trang til å bryte fri fra restriksjoner og gjøre opprør mot autoritet. En tendens til å opptre overilet uten å ta hensyn til konsekvensene kan føre til store forstyrrelser i livet ditt. Bevissthet om denne dynamiske energien kan i stedet føre til oppfinnsomme og kreative gjennombrudd og et fornyet personlig liv. Du kan ikke begrense denne uberegnelige energien, så du må uttrykke din gale, kreative eller oppfinnsomme side i et trygt miljø. Et originalt syn kan føre til kreative verker eller vitenskapelige gjennombrudd, men du bør unngå impulsive handlinger og å ta farlige risikoer.

Saturn trigon Uranus representerer en overgangsfase i livet. Dette aspektet gjør den følelsesmessige uroen og endringen forårsaket av måneformørkelsen mindre opprørende eller uberegnelig. Det hjelper deg å holde deg rolig og tålmodig. Du kan finne nye måter å gjøre gamle ting på uten å gynge i båten. Kanskje du kan ta ledelsen i din karriere for å sette i gang nødvendige endringer og få respekt og anerkjennelse fra sjefen din. Du kan få mer ansvar, men også få nok frihet til å takle arbeidet på din egen måte.

Hodet til sjøgeiten

Selv om denne formørkelsen faller i vannmannens tegn, er månen i Konstellasjonen Steinbukken . Siden vårt horoskop ble oppfunnet for over 2000 år siden, har skiltene beveget seg nesten 30 grader ut av justering med stjernebildene de ble oppkalt etter. De presesjon av jevndøgn er årsaken til denne iboende feilen i dyrekretsen vår. Så for astrologisk betydning bruker jeg faststjernene og ikke soltegn. 'På jorden, slik den er i himmelen.'

Den faste stjernen Giedi gir velgjørelse, offer og offer. Mars med Giedi forårsaker bråhet, aggresjon og mye kritikk. [1] Både Giedi og Dabih gir tålmodighet, tillit, tro og besluttsomhet i en krise. Men også «flere kriser enn noen skulle ønske». Med Mars kan belastningen være for stor. [to]

Den faste stjernen Dabih med månen gir suksess i forretninger og rikdom, men trøbbel gjennom det motsatte kjønn, fortjent kritikk og kritikk. [1] Det forårsaker også ekstreme følelsesmessige problemer. Når den er dårlig aspektert av den transiterende solen, som den er med en måneformørkelse, kan den forårsake mental ustabilitet i to eller tre dager ettersom aspektet blir nøyaktig. Dette gjør det vanskelig å forholde seg til publikum og gir en preferanse for å være alene. Måneformørkelsen juli 2018 vil være spesielt utfordrende for generasjonen som ble født tidlig på 1940-tallet, da Pluto var tidlig i Løven. [3]

Oculus og Bos likner på Giedi og Dabih, men med en tendens til konservatisme, og kanskje en mangel på fremtidsrettet visjon i krisetider. [to]

Constellation Capricornus har stor innflytelse over menneskelige anliggender, noe som varsler store endringer på områder som klima og politiske skikker. Ugunstig plassert med hensyn til måneformørkelser, indikerte det store stormer, spesielt til sjøs. [4]

Måneformørkelsesstien juli 2018

Den totale måneformørkelsen 27. juli 2018 vil være helt synlig over Øst-Afrika og Sentral-Asia, sett stige over Sør-Amerika, Vest-Afrika og Europa, og sette seg over Øst-Asia og Australia.

 Måneformørkelsesstien juli 2018

Måneformørkelsesstien juli 2018

Hvis måneformørkelsen juli 2018 påvirker horoskopet ditt direkte, kan du lese om det i månedshoroskop . For mer detaljer om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt, se Fullmåneoverganger .

Forrige månefase: Solformørkelse 12. juli 2018
Neste månefase: Solformørkelse 11. august 2018

Måneformørkelse juli 2018 Tider og datoer

 • Los Angeles – 27. juli kl. 13.20.
 • New York – 27. juli kl. 16.20
 • London – 27. juli kl. 21.20
 • Delhi – 28. juli kl. 01.50
 • Sydney – 28. juli kl. 06.20

Referanser

 1. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923 s.167.
 2. The Living Stars, Dr. Eric Morse, 1988, s.101.
 3. The Fixed Star Health and Behavior Ubalance, Ted George og Barbara Parker, 1985, s.141.
 4. Fixed Stars and Judicial Astrology, George Noonan, 1990, s.51.