Finn Ut Antall Engel

Måneformørkelse 5. juli 2020 – Glad og heldig

 Måneformørkelse juli 2020 Astrologi Steinbukkens fullmåne søndag 5. juli 2020 er en måneformørkelse. Den viktigste innflytelsen på måneformørkelsen juli 2020 kommer fra fiksestjerner som bringer lykke og lykke. De har en optimistisk, filosofisk og intellektuell innflytelse. Og de bringer også vennskap, forretningssuksess og harmonisk familieliv.

Fullmånen juli 2020 måneformørkelsen er også påvirket av et positivt aspekt mellom Merkur og Uranus. Dette bringer spennende nyheter, stimulerende samtaler og nye venner. Til slutt er denne formørkelsen konjunkt av asteroiden Vesta, som forsterker temaet innen hjemlig harmoni.

Måneformørkelse Betydning

Som en vanlig fullmåne bare sterkere, den Solen overfor månen av en måneformørkelse bringer ditt hjem, familie og intime forhold i skarpere fokus. Motstridende krefter som arbeid kontra hjem, eller hva du trenger kontra hva du ønsker, skaper indre spenninger og ytre press. Dette kan føre til konflikter og kriser som tapper energien din.

Månekvalitetene til følelser og instinkter når sitt høydepunkt ved en måneformørkelse. Så bruk din økte følelsesmessige styrke og intuisjon for å overvinne eventuelle forholdsutfordringer. Underbevissthet gir mulighet for et upartisk og balansert blikk på dine personlige forhold. Du vil tydelig se enhver forholdsdynamikk eller negative følelser som forårsaker disharmoni. En måneformørkelse representerer en tilbakestilling av følelsene dine, og fjerner den følelsesmessige bagasjen fra de siste seks månedene.

Måneformørkelse juli 2020 Astrologi

Måneformørkelsen 5. juli er motsatt Merkur og trigon Uranus. Men som diagrammet nedenfor viser, er dette bare milde påvirkninger fordi aspektkulene er ganske brede. Månen sammen med Jupiter ved nesten 10 grader kule kan bare ha en veldig liten innvirkning, men en positiv.

Solen, månen og Merkur er alle sammen med svært nyttige fiksstjerner. Totalt sett har aspektet og stjernene en positiv innflytelse på måneformørkelsen juli 2020. Selv den normalt utfordrende påvirkningen av Merkurs retrograd er mindre bekymringsfull enn vanlig.

Diagrammet nedenfor viser også asteroiden Vesta (⚶) sammen med solen. Dette har igjen en positiv innvirkning på fullmånen juli 2020 måneformørkelsen.

 Fullmåne juli 2020 Astrologi

Måneformørkelse juli 2020 [solbrann]

Måneformørkelsesaspekter

Måneformørkelse overfor Merkur betyr at kommunikasjonen av følelsene dine blir viktigere under denne formørkelsesfasen. Forvrengt eller polarisert tenkning kan gjøre det vanskelig å forstå hverdagens problemer. Emosjonell skjevhet eller bare en enkel mangel på forståelse kan føre til uenighet. Ved over seks grader kule er dette imidlertid ikke en sterk påvirkning.

Merkur firkantet Mars øker risikoen for forhastet tenkning, sårende ord og argumenter. Og Merkur retrograd er generelt assosiert med nervøs angst og kommunikasjonsproblemer. Men akkurat denne retrograde fasen er bedre enn de fleste.

Måneformørkelse trigon Uranus bringer positiv forandring og spenning til livet ditt uten å forårsake opprørthet og kaos. Du bør føle deg komfortabel med å uttrykke den mer flamboyante eller kinky siden av personligheten din. Økt frihet og nye muligheter gir nye venner og spennende opplevelser.

Dette er en god formørkelse for å forlate komfortsonen og prøve noe nytt. Det vil være lettere å bryte dårlige vaner og å forlate kjedelige eller usunne forhold. Glimt av innsikt kan føre til høyere selvbevissthet.

Kvikksølv sekstil Uranus bringer spennende nyheter og stimulerende samtaler. Forhøyede sanser lar deg oppfatte ting i større detalj. Fremtidsrettet tenkning og åpenhet kan føre til originale og geniale oppdagelser. Eventuelle psykiske talenter vil bli forsterket.

Måneformørkelsesstjerner

Både solen og månen kommer under påvirkning av store fiksestjerner. Gitt mangelen på sterke planetariske aspekter, er disse fiksstjernene den største innflytelsen på måneformørkelsen juli 2020. Heldigvis har de alle en veldig positiv innflytelse. Selv Mercury retrograd gjøres mindre utfordrende på grunn av påvirkningen fra nyttige fiksstjerner.

 Måneformørkelse juli 2020 Astrologi

Måneformørkelse fullmåne juli 2020 [Stellarium]

Månekonjunkt Ascella (13 ♑ 55):

Nye og innflytelsesrike venner, verdifulle gaver, kjærlighet til respektable kvinner. [1]

Månekonjunkt Nunki (12 ♑ 40): Vellykket skribent om vitenskap, filosofi, utdanning eller jordbruk, uortodoks i religion, beseirer fiender, mange venner, sykdom av saturnsk natur. [1]

Faste stjerner Ascella og Nunki er begge av typen Jupiter og Merkur (religiøst sinn, gjennomtenkt, filosofisk, forfatter om religiøse eller lignende emner.) Ascella gir lykke og lykke. Nunki gir sannhet, optimisme og et religiøst sinn. [1]

Solkonjunkt Sirius (14 ♋ 21): Suksess i forretninger, yrke knyttet til metaller eller andre kampsaker, hjemlig harmoni. [1]

Fast stjerne Sirius er av typen Jupiter og Mars (høy ambisjon, stolthet, kjærlighet til makt, storhet av utsikt.) Den gir ære, berømmelse, rikdom, glød, trofasthet, hengivenhet, lidenskap og harme, og gjør dens innfødte til voktere, kuratorer og foresatte . [1]

Den gunstige innflytelsen til Sirius er enda større på måneformørkelsen fordi Merkur stasjonert retrograd den 18. juni konjunkt Sirius. Mercury med Sirius gir forretningssuksess, ære, berømmelse og rikdom. For denne måneformørkelsen er Merkur sammen med en annen positiv fiksstjerne:

Merkur konjunkt Alhena (09 ♋ 22): Popularitet, fordeler fra det motsatte kjønn, musikalske og kunstneriske evner, men lite berømmelse, hjemlig harmoni, virksomhet negativt påvirket av nytelse og samfunn. [1]

Fast stjerne Alhena er av Mercury og Venus natur (høflig, kjærlig, ryddig, elegant, mild, elskverdig, raffinert, kunstnerisk, ære og rikdom.) Den gir eminens innen kunst, men gir ansvar for ulykker som påvirker føttene. [1] En åndelig orientering med interesse for vitenskapene. [to] De kunstneriske ferdighetene er spesielt sterke med det skrevne eller talte ordet, med et talent for å forhandle frem en fredelig løsning på tvister mellom mennesker. [3]

Asteroide Vesta

Vesta var den romerske jomfrugudinnen for ildstedet, hjemmet og familien. Med månen bringer Vesta følelsesmessig trygghet gjennom dedikasjon. Det indikerer «en fruktbar natur, både fysisk og mentalt. Det kan eksistere en hengivenhet til ens familie eller et sterkt ønske om å ta vare på andre.» Det kan også gi «en fri og åpen holdning til sex». [4]

Finn Asteroid Vesta i diagrammet ditt
 1. Lag diagrammet ditt HER .
 2. Velg 'Utvidet diagramutvalg'.
 3. I «ekstra objekter» legger du til Vesta.

Sammendrag av måneformørkelsen juli 2020

Den viktigste planetariske innflytelsen på måneformørkelsen 5. juli kommer fra Merkur og Uranus. Selv om det ikke er en spesielt sterk innflytelse, er det en positiv. Åpenhet og nysgjerrighet vil gi stimulerende samtaler og nye ideer. Det bør være positive endringer, nye oppdagelser og spennende nyheter.

Påvirkningen fra fiksstjernene er mye sterkere. Stjernene sammen med månen bringer lykke og lykke, med en optimistisk, vennlig, filosofisk og intellektuell innflytelse. Solen med Sirius bringer suksess i forretnings- og hjemlig harmoni. Mens Mercury med Athena også bringer hjemlig harmoni, med sosial popularitet og kunstnerisk evne. Asteroiden Vesta forsterker temaet innen hjemlig harmoni.

Så fullmåne juli 2020 er en heldig måneformørkelse. Det er bra for å løse forholdsproblemer og få nye venner. Familielivet bør være mer harmonisk og støttende. Og du bør ha mer personlig frihet til å prøve noe nytt, fra å oppdage dine kreative talenter eller starte din egen bedrift.

Måneformørkelsen 5. juli kombineres med solformørkelsen 20. juni for å danne en formørkelsesfase som varer til 30. november 2020. 20. juni solformørkelse brakte en ubalanse mellom personlig frihet og ansvar, mellom selvutfoldelse og begrensning. Denne måneformørkelsen 5. juli vil hjelpe med fleksibiliteten og åpenheten som er nødvendig for å tilpasse seg endrede forhold fremover.

Fullmåne juli 2020-sti

Som en penumbral måneformørkelse, faller bare den uklare ytre skyggen av jorden på månens overflate. Ingen sverting forekommer, men det bør være en del mørk skygge over den ene kanten av månen.

Måneformørkelsen 5. juli vil være synlig i Nord- og Sør-Amerika, samt de vestligste delene av Afrika og Europa.

 Måneformørkelsesstien juli 2020

Måneformørkelsesstien juli 2020

Hvis måneformørkelsen juli 2020 astrologi direkte påvirker horoskopet ditt kan du lese om effekten i månedshoroskop . For mer detaljer om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt, se Fullmåneoverganger .

Måneformørkelse juli 2020 Tider og datoer

 • Los Angeles – 4. juli kl. 21.44.
 • New York – 5. juli kl. 00:44
 • London – 5. juli kl. 05.44
 • Delhi – 5. juli kl. 10.14
 • Sydney – 5. juli kl. 14.44

Referanser

 1. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s.180, 141, 208, 127.
 2. Faste stjerner og deres tolkning, Elsbeth Ebertin, 1971, s.30.
 3. The Living Stars, Dr. Eric Morse, 1988, s.44.
 4. Asteroid Goddesses: The Mythology, Psychology, and Astrology of the Re-emerging Feminine, Demetra George & Douglas Bloch, 2003