Finn Ut Antall Engel

Månekonjunkt Mars Natal og transitt

 Moon Conjunct Mars Transit Månen konjunkt Mars natal gir en følelsesmessig lidenskapelig natur. Du har en livsglede og din smittende energi kan vekke andres lidenskaper. Du bærer hjertet på ermet og det er sunnere for deg å dele hvordan du føler deg. Faktisk kan du finne det vanskelig å ikke slippe de sterke følelsene dine ut, noe som har gitt dette aspektet et rykte om å gi følelsesmessig utslett og et varmt temperament.

Men dette er rett og slett en bivirkning av å ha en slik entusiasme og energi for livet. Du er en sexy elsker og heftig fighter som trenger et konstruktivt utløp for lidenskapene dine. Ellers ville den varme Mars-energien slå inn og bli destruktiv. Dramatiske følelsesmessige visninger er en god ting noen ganger.

Månen sammen med Mars-kjendiser

Utmerkede eksempler på hvordan man kan uttrykke denne enorme energien finnes med hotpants-dynamoen Kylie Minogue (1°13′) i lommestørrelse og den sexy Latino-superstjernen Ricky Martin (1°07′). De har fått massive tilhengere, ikke bare på grunn av deres musikalske evner, men viktigst av hvordan de gir sin rikelige energi til folkemengdene. Når du lytter til dem synge, og ser dem opptre, blir du forfrisket av lidenskapen til månen sammen med Mars.Natalie Cole (1°30′) delte også denne energien, men hun viser det negative som kan oppstå når energien ikke uttrykkes trygt og begynner å konsumere selvet. 'Cole fortsatte å komme ut av kontroll - inkludert en hendelse der hun nektet å evakuere en brennende bygning' [ En uke ].

Andre inkluderer Michael Moore 0°11′, Elsbeth Ebertin 1°13′, Billy Graham 1°29′, Robert Graves 1°29′, Ringo Starr 1°49′, Celine Dion 2°20′, Angelina Jolie 2°22′, Liza Minnelli 3 °02′.

Moon Conjunct Mars Transit

Månekonjunkt Mars-passasje får deg til å føle deg sterk, sexy og modig. Du kan ta initiativ og handle med lidenskap når følelsene dine vekkes. Dine raske instinkter og kampånd kan brukes til å forsvare ditt hjem og din familie.

Uten en rettferdig grunn til å stå opp for vil det være vanskelig å kontrollere dine sterke følelser. Hvis du begynner å føle deg irritabel, utålmodig, sjefete eller slem, er det et signal om at du må rygge og prøve å slappe av. Hvis du forblir i en opprørt tilstand, vil du sannsynligvis miste besinnelsen eller opptre irrasjonelt.

Hvis du ikke klarer å roe deg ned, så prøv å bruke energien din på noe eller noen du virkelig bryr deg om. Dette kan variere fra rengjøring av huset til å gi en du er glad i en forfriskende massasje.

Denne tolkningen for månekonjunkt Mars transitt gjelder en måneformørkelse og fullmåne konjunkt Mars .