Finn Ut Antall Engel

Månekonjunkt Neptun Natal og transitt

 Moon Conjunct Neptun Transit Månen konjunkt Neptun natal forårsaker følelsesmessig følsomhet. Du er finjustert til de mest subtile vibrasjonene, og dette kan gjøre deg sårbar for enhver forstyrrelse. Det ser ut til at du fanger opp hver eneste tanke og følelse, enhver mistanke og slurv fra alle de rundt deg. Å filtrere ut hva som er sant og viktig er en stor oppgave for deg.

Du blir lett opprørt når noen er slemme eller ekle mot deg. Du kan lett gråte og trekke deg tilbake til ditt trygge sted. På dette tidspunktet er det svært viktig å forstå at alle møter slik kritikk, avvisning eller misbruk. Du må ikke la slik negativ oppførsel få deg ned og påvirke selvfølelsen din. Det er veldig lett for deg å føle deg utsatt, paranoid og motløs.

Det er sannsynligvis bedre for deg å ha færre enn mange venner før du er trygg på å håndtere negativ energi. Den beste måten å håndtere negative mennesker og situasjoner på er å fjerne deg selv. Etter hvert vil du lære din egen måte å mestre på slik at du kan håndtere mer ubehagelige miljøer.

Du vil komme til å se at du har et veldig spesielt talent som kalles å være synsk. Hvor nøyaktige visjonene eller inntrykkene dine er og hvor lang tid det tar å mestre denne gaven vil avhenge av andre faktorer i diagrammet ditt.

Du er også veldig verdsatt for din genuine medfølelse og empati. Du er følsom for andres følelser og er spesielt påvirket av situasjonen til de som er kastet ut av samfunnet.

Å være til tjeneste for andre er en måte å gjøre drømmene og idealene om til noe praktisk. Å finne et nyttig utløp for dine eteriske talenter er viktig slik at du ikke blir sittende fast i en verden av vrangforestillinger, fantasier og løgner. Å synes synd på seg selv kan føre til mer alvorlige problemer som avhengighet, anoreksi og andre problemer knyttet til dårlig selvbilde.

Moon Conjunct Neptun Transit

Moon conjunct Neptun transitt øker din følelsesmessige følsomhet, men også nivået av forvirring. Du kan fornemme andres tanker og følelser, og dette kan få deg til å føle deg veldig urolig eller til og med syk. Det kan hende du fanger opp feil signaler, så det er bedre å være forsiktig fordi du er sårbar for bedrag og skandale.

Forsiktighet er én ting, men villfarelse er en annen. Drømmer kan bli til fantasier med et eget liv, og mistenksomhet kan utvikle seg til paranoia, skyldfølelse og selvdestruktive vaner som rusavhengighet og spiseforstyrrelser.

Denne transitt er som et tveegget sverd. Med litt bevisst selvbevissthet kan du filtrere bort bakgrunnsstøyen og bruke følsomheten for godt. Selv om noen psykiske inntrykk kan være utenfor merket, er din medfølelse og empati ekte. Du kan være til stor hjelp for de utsatte og utstøtte. Den følelsesmessige komforten du tilbyr har en helbredende kvalitet.

Bortsett fra veldedighetsarbeid kan du bli inspirert til å lage et mesterverk innen kunst, mote eller underholdning. Drømmene dine kan være ekstra levende, men utfordrende å tyde. Romantikk er mulig, men husk forskjellen mellom fantasi og virkelighet for å unngå avvisning og forlegenhet.

Du kan bli utsatt for giftstoffer eller smittsomme sykdommer. Hygiene og renslighet er viktig nå da immuniteten din kan være lav. Du kan være mer utsatt for patogener og effekten av narkotika, alkohol og bedøvelsesmidler.

Denne tolkningen for månekonjunkt Neptun-passasje gjelder en måneformørkelse og fullmånekonjunkt Neptun.

Moon Conjunct Neptun kjendiser

Richard Simmons 0°07′, Brenda Frazier 0°07′, Ronald Greenaway 0°07′, Ted Kennedy 0°18′, Charles Dickens 0°24′, Jennifer Gibbons 0°34′, David Essex 0°36,′ juni Gibbons 0°37′, Justin Timberlake 0°37′, Dustin Hoffman 0°37′, Greta Scacchi 0°37′, Sting 0°56′, Sean Lennon 1°37′, Francisco Franco 1°51′, Anne Frank 2 °53′.