Finn Ut Antall Engel

Månekonjunkt Venus Natal og Transit

  Månekonjunkt Venus Transit Månen konjunkt Venus natal gjør deg til den mest kjærlige og omsorgsfulle av mennesker. Du er mild, snill og virkelig kjærlig. Du elsker å være forelsket, så det å ha et genuint kjærlig og harmonisk forhold er viktig for følelsen av velvære.

Du er populær og nyter et rikt sosialt liv fordi det er så lett for folk å komme overens med deg. Du er en vakker person på innsiden og utsiden. Du tar godt vare på utseendet ditt og elsker å handle fine klær, kosmetikk og smykker. Å få venner er lett for deg, og din seksuelle attraktivitet gjør det også enkelt å finne en partner.

Du har sjelden et hardt ord å si om andre, men blir lett skadet selv. Følsomhet for negativ energi går hånd i hånd med et høyt nivå av empati og medfølelse. Du har sterke morsinstinkter uavhengig av kjønn. Du burde hatt et varmt og kjærlig forhold til moren din og andre kvinnelige familiemedlemmer.Du oppnår stor tilfredsstillelse ved å ta vare på andre mennesker og dine omgivelser. Du sørger for at alle er rene og velnærede, og viktigst av alt godt elsket. Du kan være interessert i å passe dyr eller holde en vakker hage. Du har et godt øye for mote og et talent for å dekorere og underholde hjemmet.

Noen vil kanskje si at du ikke er ambisiøs, men du er en lidenskapelig og hengiven person og vil gjøre en innsats for å ha de fine tingene du ønsker i livet, fra en lojal og kjærlig partner til en skinnende ny sportsbil. Sjansen er stor for at du vil være omgitt av kjærlige mennesker og vakre eiendeler. Du er flink med penger og har øye for et røverkjøp.

Det er imidlertid potensielle ulemper med fødselsmånen sammen med Venus, spesielt med andre tøffe aspekter ved denne justeringen eller forbindelsen med en vanskelig fast stjerne. Du kan ha problemer med å bli motivert til å gjøre hardt arbeid, være ute av stand til å takle konflikter eller tøffe miljøer, eller være forfengelig selv. Du må kanskje finne en partner som tar ut søppelet for deg.

Månekonjunkt Venus Transit

Moon Conjunct Venus transitt bringer fred og harmoni til livet ditt. Du vil føle deg emosjonell, omsorgsfull og kjærlig. Dette er en flott tid for å slappe av med sine kjære eller feste med venner. Du er i et kjærlig humør og er mer seksuelt attraktiv enn vanlig.

Du er mer følsom for god energi som å elske. Men du er også mer følsom for negativ energi og blir lett opprørt. Heldigvis er det mer sannsynlig at du tiltrekker deg kjærlighet og skjønnhet under denne påvirkningen.

Dette er en flott tid å sosialisere på grunn av økt popularitet og karisma. Du bør føle deg mer komfortabel rundt andre mennesker og komfortabel i offentligheten. Det er lett å få venner, og du kan til og med begynne et nytt kjærlighetsforhold. Imidlertid er dette mer sannsynlig etter en fullmåne eller måneformørkelse.

Du har et godt øye for et røverkjøp, men har en tendens til å bruke penger basert på følelsesmessige reaksjoner i stedet for sunn fornuft. Å kjøpe mote, kosmetikk og smykker er foretrukket, da det får en hårklipp eller annen form for velvære.

Du vil finne glede ved å underholde, lage mat og ta vare på andre. Dette er et godt tidspunkt å dekorere huset ditt eller forskjønne omgivelsene på en eller annen måte, for eksempel å plante blomster i hagen din. En utmerket tid for fritidsaktiviteter, underholdning eller fornøyelser. Du bør imidlertid unngå en tendens til å overdrive med mat eller drikke og være ekstra forsiktig hvis du bruker kredittkortet ditt.

Denne tolkningen for månekonjunkt Venus-passasje gjelder for en måneformørkelse og fullmånekonjunkt Venus .

Moon Conjunct Venus kjendiser

Pietro Mascagni 0°00′, Uri Geller 0°12′, Tom Conti 0°29′, Camilla Parker-Bowles 0°37′, Brad Pitt 0°39′, Catherine the Great 0°44′, MacKenzie Scott 0°49 ′, Brooke Shields 1°19′, Kenny Chesney 1°24′, Matthew Manning 1°26′, Michael J. Fox 1°30′, Pierre-Auguste Renoir 1°32′, Rihanna 1°50′, Janet Jackson 2 °25′.