Finn Ut Antall Engel

Månen overfor Venus Natal og Transit

 Månen overfor Venus Transit Månen overfor Venus natal indikerer et stort behov for kjærlighet og hengivenhet, men også noen vanskeligheter med å oppnå dette. Du er en oppriktig kjærlig og omsorgsfull person, men du takler det kanskje ikke bra hvis du ikke får ekte kjærlighet tilbake.

Forhold til kvinner tidlig i livet kan ha en sterk innflytelse når det kommer til dating senere i livet. En spesielt sterk tilknytning til en kvinnelig slektning, vanligvis din mor, vil påvirke dine forventninger til kjærlighetsforhold. Hvis denne kvinnelige arketypen var altfor beskyttende eller følelsesmessig fjern, kan forholdsproblemer oppstå senere i livet.

Ditt sterke behov for partnerskap betyr at du må opprettholde høye standarder når du går inn i et forhold. Å ikke ville være alene, eller føle at du ikke kan takle å være alene, betyr at du har en tendens til å savne karakterfeil som er åpenbare for andre.Det er også mulig at du kan bruke tvilsomme taktikker for å lande en partner basert på det du tror er kjærlighet. Begge scenariene kan resultere i et forhold basert på falsk kjærlighet eller et grunt forhold. Du kan gå gjennom en rekke uoppfyllende forhold før du innser dette gjentatte mønsteret.

Besittelse, sjalusi, usikkerhet og kjedsomhet er noen andre tegn på uoppfylte forhold som ikke er basert på ekte kjærlighet. Litt tid alene kan være nødvendig for å jobbe med din egen selvkjærlighet og selvaksept før en ekte sjelevenn eller skjebnekjærlighet kommer inn i livet ditt.

Månen overfor Venus Transit

Månen på motsatt side av Venus-passasjen øker ditt behov for kjærlighet og hengivenhet uavhengig av konsekvensene. Hvis dating det ville være en tendens til å senke dine standarder bare for å være sammen med noen og ikke føle seg alene. Sjansen for at et slikt forhold varer er kanskje ikke god, men det er sannsynligvis ikke så viktig for deg som nær følelsesmessig kontakt på dette tidspunktet.

Hvis den allerede er festet, kan det oppstå noe friksjon på grunn av forskjellige stemninger eller behov. Denne transitt alene er imidlertid definitivt ikke et tegn på store konflikt- eller forholdsvansker. Det er mer sannsynlig at eventuelle ulmende forholdsspenninger vil bli avslørt som kan jobbes med når denne transitten er over.

Hvis dine emosjonelle behov ikke blir oppfylt gjennom menneskelig kontakt, er det et potensial for substitusjon gjennom mat eller noe annet som frigjør disse feel-good-hormonene i hjernen din. Dette er greit så lenge du ikke går over bord hvis du er på slanking eller har lite økonomi.

Denne tolkningen for måne overfor Venus-passasje gjelder for en måneformørkelse og fullmåne overfor Venus .

Månen overfor Venus-kjendiser

Philip Johnson 0°00′, Sir John Gorton 0°08′, Tobey Maguire 0°27′, Maurice Blanchot 0°27′, Milton Brown 0°47′, Adele 0°52′, Divine 1°01′, Al Pacino 1°02′, Robin Williams 1°14′, Saint Bernadette 1°20′, James Degorski 1°36′, Billy Tipton 1°45′, Vanessa Redgrave 1°52′, Wikipedia 1°53′, Gerald Ford 1° 56′, Demi Moore 1°59′, Bernie Sanders 2°53′, Julian Clary 2°54′.