Finn Ut Antall Engel

Måneplassen Venus Natal og transitt

  Måneplassen Venus Transit Måneplassen Venus natal gjør det til en kamp for deg å tilfredsstille ditt behov for kjærlighet og hengivenhet. Fremfor alt er dette det du ønsker deg mest i livet, et kjærlig, harmonisk og dramafritt forhold. Ditt emosjonelle velvære avhenger av lojal og regelmessig emosjonell næring og støtte fra kjære.

Du kan til og med måle din egen suksess i livet ved dine intime relasjoner og mengden lojalitet og hengivenhet du mottar. Du kan strekke deg langt for å finne romantikk hvis du er singel eller ekteskapet ditt er utilfredsstillende. Du kan prøve å fylle gapet med one-night stands og saker, men til slutt klarer ikke dette å tilfredsstille ditt ustanselige behov for kjærlighet og hengivenhet.

Du er sosialt populær, sjarmerende og veldig attraktiv. Du er en vakker person og elsker å være omgitt av fine ting. Du ønsker å ha det godt og leve et enkelt liv med komfort og letthet. Du bør trives med en bred vennekrets og ha mange beundrere.I din søken etter nytelse har du imidlertid en tendens til å være uvitende om andre menneskers behov. Du trenger den euforiske følelsen som kommer fra frigjøring av nytelseskjemikalier i hjernen din. Noen ganger betyr ingenting annet, og du kan virke grådig og bortkastet.

Greta Garbo [se diagram] har det sterkeste månefirkantede Venus-aspektet av noen kjendis jeg fant (0°02′). Selv om hun huskes for sine lysende og uforglemmelige skjermforestillinger, avviste hun publisitet og levde et veldig privat liv uten å gifte seg eller få barn.

Greta levde fortsatt et fredelig fritidsliv med kjærlige venner og nøt et travelt sosialt liv. Imidlertid førte mangelen på intimitet og romantikk i livet hennes til depresjon og humør.

så tidlig jeg kan huske har jeg ønsket å være alene. Jeg avskyr folkemengder, liker ikke mange mennesker. (det virkelige liv)

Jeg sa aldri: ‘Jeg vil være alene.’ Jeg sa bare: ‘Jeg vil være alene.’ Det er hele forskjellen. (skuespillerrolle) [1]

Måneplassen Venus Transit

Månefirkant Venus transitt øker behovet for nytelse gjennom kjærlighet og hengivenhet. Du skal føle deg sosial, romantisk, sensuell og sentimental. Noen ganger kan du imidlertid være uforsiktig, humørsyk eller overbærende. Hvis kjærlighetslivet ditt skulle lide, ville du føle deg trist og ensom.

Du vil sannsynligvis finne det vanskelig å bli motivert for vanskelige eller utfordrende oppgaver som å gå på jobb. Et mye bedre alternativ er å søke glede gjennom vennskap eller aktiviteter som gir deg glede.

Et sunt forhold kan gjennomgå noen litt ubehagelige øyeblikk. Dette kan enkelt avhjelpes ved å gjøre en ekstra innsats for å glede kjæresten din og inngå kompromisser for å opprettholde harmoni.

Utilfredsstillende forhold kan lide av illojalitet eller andre former for manglende respekt. Å prøve å tilfredsstille ditt behov for intimitet med en fremmed ville forårsake problemer på grunn av din uforsiktighet og lave standarder.

En ny romanse nå ville være utfordrende, men ikke umulig. Det ville være en rekke tester å bestå for å være sikker på gjensidig kjærlighet, respekt og lojalitet.

Når du søker glede, vær oppmerksom på en tendens til å overdrive ting. Selvfornøyelse, grådighet og latskap ville ikke få deg til å se så vakker ut. Unngå impulskjøp og la kredittkortet være hjemme.

Denne tolkningen for månefirkant Venus-passasje gjelder for en måneformørkelse og fullmånefirkant Venus .

Måneplassen Venus-kjendiser

Greta Garbo 0°02′, Pablo Escobar 0°05′, Candice Bergen 0°09′, Edward Higgins White 0°10′, Olivia Rodrigo 0°11′, George H. W. Bush 0°15′, John F. Kennedy 0°28′, George Lucas 0°29′, prinsesse Diana av Wales 0°39′, Nikola Tesla 0°48′, Francis Galton 0°52 ′, Sam Cooke 0°54′, Ally Sheedy 1°04′, Donald Rumsfeld 1°20′, Stephen Arroyo 1°21′, Robert the Bruce 1°32′, Paul McCartney 1°33′, Charles Dickens 1°39 ′, Oscar Pistorius 1°40′.

Referanser

Greta Garbo, Wikipedia .