Finn Ut Antall Engel

Mars Conjunct Mars Transit

 Mars Conjunct Mars Transit

Vel, jeg har en dum av en Mars-retur 11. november 2011. Jeg vil dele det fordi mange av oss blir litt engstelige når vi ser fremover og ser utfordrende transitter komme. Dette er en av de gangene for meg, inntil for noen dager siden var jeg litt pessimistisk på hva det kan bety, jeg har hatt en følelse en stund om at noe vesentlig ville skje i løpet av disse dagene. Grunnen til at jeg har vært bekymret for denne Mars-returen, er på grunn av de andre transittene som faller sammen med den, en haug med harde aspekter som for meg har en skjebnesvanger kvalitet ved seg.

Heldigvis trener fullmånen i kveld både Ascendanten og Jupiter, noe som kan være grunnen til at jeg har følt meg mindre bekymret. Den viktigste kilden til min angst og bekymring kommer fra å flytte Saturn på Venus (nøyaktig på lørdag). Alt som passerer min Venus treffer også Merkur og Saturn fordi jeg har Merkur og Venus overfor Saturn. Så wow, Saturn-motstand på toppen av en Mars-retur. Jeg har jobbet hardt og er en ansvarlig forelder håper jeg, antar at jeg er i ferd med å finne ut om Saturn også synes det.Noe viktig å nevne her er det vi leser i bøker eller på nettsider om bestemte ting innen astrologi. Hvis de er virkelig negative, spiller de i tankene dine. Påvirker den pregingen resultatene? Tanker er ting, så vi må holde dem positive. Her er et eksempel. Min Saturn-motstand er sannsynligvis den mest betydende transitten siden min Saturn kom tilbake for 14 år siden. Fordi Saturn min er toppen av en boomerang Yod, føler jeg at jeg går over til den ekstremt kraftig og ofte skjer ting som virker utenfor min kontroll. En Saturn-opposisjon i seg selv (å glemme Saturn på Merkur og Venus) kan høres forhemmende ut. Det kan gå begge veier avhengig av om du er på rett spor eller ikke.

Dette er den virkelige clincher skjønt. Jeg har Merkur og Venus på fiksestjerne Arcturus . Det er en veldig heldig stjerne, men Ebertin sier: 'Hvis den blir kritisk aspektert, vil den gode innflytelsen bli hemmet eller gjort til et reelt handikap. Hvis innblandet i rettslige skritt, kan en slik innfødt miste alt». Vel, jeg har det kritisk aspekt av Saturn, og nå kritisk gjennomgått av Saturn. Jeg tapte mye da jeg kom tilbake til Saturn, kone, hund, hus, virksomhet, helse. Så gikk jeg på pub i noen år :). Vil du tro at min arabiske del av attentatet (Mars + Neptun – Uranus) er rett mellom Merkur og Venus? Krysser fingrene denne gangen!

Så fordi jeg har Mars på fiksestjerne Regulus , inkluderer denne Mars-returen en motstand fra Neptun og Chiron, som forhåpentligvis toner ned enhver aggressiv natur og vender den energien mer til åndelige og helbredende prosjekter. Hvis du ser negativt på det, kan det være undergang og forræderi. Å ja, Pluto er square my Midheaven for siste gang etter å ha gått frem og tilbake i år. Den konjunksjonen mellom Merkur og Venus er kvadratisk månen min samme dag som Mars kommer tilbake. Det strammeste aspektet i diagrammet mitt er månefirkantet Lilith, slik at Mercury Venus konjunksjon også er motsatt min Lilith. Jeg er forvirret nå. Hva i helvete gjør Ascendanten for min Mars-retur på min fødselsdescendant?

Uansett, jeg holder meg positiv og håper alt dette fører til en god utvikling. Ungene har det bra og er fornøyde. Marina og jeg har det bedre enn noen gang ser det ut til, og ser frem til neste besøk med jenta hennes om et par uker til juleferien. Målinger fortsetter å strømme inn, så vi er begge veldig opptatt, noe som er bra for flybillettene. Jeg fikk en hyggelig melding fra en gammel motstander for et par dager siden. Jeg planlegger å lansere vår nye Google Plus-bedriftsside når Saturn er rett på Venus. Skal holde dere oppdatert om hvordan jeg føler meg gjennom de neste par dagene og hvordan det hele går i kommentarfeltet.