Finn Ut Antall Engel

Mars retrograd

 Mars Retrograde 2020

Mars retrograd transitt

Mars retrograd i transitt er en vanlig syklus som skjer hver 25. måned, som varer i 80 dager og strekker seg over 13 grader av dyrekretsen. Det er den nest sjeldneste av retrogradene etter Venus, og forekommer bare 9% av tiden. Å gå tilbake til Mars er en tid for å tenke før man handler. Skjebnede hendelser og gjentatte temaer vil forsterke hvilke av dine sterke ønsker som trenger mer bakgrunnsarbeid før de blir fulgt opp.

Mars retrograd betyr at uansett hvilket område av seksualitet eller avgjørende handling du utvikler er så viktig at det trengs ekstra tid for å gjøre status og sørge for at alt er i orden før du fortsetter. Skjebnede hendelser kan oppstå som kan være smertefulle, men som er nødvendige, slik at du trekker deg tilbake og ikke gjør en stor feil.Det er også mulig at du har slitt med destruktiv Mars-atferd som sinne, raseri, vold eller seksuelle overgrep. I så fall vil den retrograde fasen bringe skjebnesvangre hendelser som tvinger deg til å innrømme at du har noen sinnehåndteringsproblemer. Dette kan også være en veldig smertefull opplevelse for deg.

Innen Mars-stasjonene sender direkte, burde du ha forstått de aktuelle problemene. Dette kontemplative stadiet er over, og du er klar til å komme ut av skallet ditt og selvsikkert hevde deg selv og handle på dine ønsker.

Mars Retrograd Datoer

  • 26. juni til 27. august 2018 – 9° Vannmannen til 28° Steinbukken
  • 9. september til 13. november 2020 – 28° til 15° Væren
  • 30. oktober 2022 til 12. januar 2023 – 25° til 8° Gemini

Natal Mars Retrograd Betydning

Mars retrograd natal antyder at du synes det er vanskelig å uttrykke din seksualitet, konkurranseevne eller styrke. Kanskje du sliter med å være direkte, modig eller vise initiativ. Du har en tendens til å internalisere disse normale, sunne uttrykkene for Mars-energi, slik at du nøler, tar handling på feil tidspunkt, eller har noen psykologiske hangups om seksualitet eller kjønn.

I utgangspunktet stammer denne frykten for å ta sterke handlinger og stå opp for deg selv fra noen tidligere livskriser relatert til skade og smerte. Du kan ha blitt offer for en voldelig død, krigsforbrytelse eller voldtekt. Kanskje du ble utsatt og misbrukt på grunn av din seksualitet. Det kan til og med være slik at du mistet besinnelsen og såret eller drepte noen alvorlig.

Det er uendelige mulige scenarier for hvordan Mars-energi kan bli destruktiv når adrenalinet ditt starter og du handler på primale instinkter, i overlevelsesmodus. Uansett, om du er offer eller gjerningsmann, kommer du inn i dette livet med en dyp forståelse av smerten som følger av Mars i en tilstand av raseri.

Det er derfor forståelig at du er litt forsiktig med å ta risiko eller forlate deg selv i en sårbar posisjon. Selv om de er unge spesielt, kan smertefulle tidligere livserfaringer gjentas, men ikke til samme ytterlighet.

Mars retrograd i fødselshoroskopet ditt utsetter deg for mange skjebnesvangre hendelser som tar sikte på å bringe deg ut av skallet ditt og lære deg hvordan du kan uttrykke Mars energi trygt. Aspekter til Mars og andre fiksestjernekonjunksjoner vil gi flere detaljer om hvordan du håndterer Mars retrograd i fødselshoroskopet ditt.