Finn Ut Antall Engel

Mars Trine Uranus Natal og transitt

  Mars Trigon Uranus Transit Mars trigon Uranus natal gir et sterkt ønske om selvstendighet. Du trenger friheten til å handle på instinktene dine og gå i din egen retning uten begrensninger. Instinktene dine er veldig sterke og vanligvis korrekte. Når du er ung, kan imidlertid utslett gjøre deg sårbar for kritikk, men vanligvis forårsaker ikke din vågale og direkte tilnærming store forstyrrelser i livet.

Du er villig til å kjempe for det du brenner for og har evnen til å fremme nye eller vanlige prosjekter. Du er også villig til å ta risiko og fordype deg i ting som er originale, unike, kontroversielle eller eksperimentelle. Mange eksentriske forskere og ledere har dette aspektet. Selvfølgelig går kreativ briljans hånd i hånd med din eksperimentelle tilnærming.

Din sterke arbeidsmoral betyr at du sannsynligvis vil lykkes og gjøre et stort inntrykk. Men til tider kan det hende du må bremse ned og trekke deg tilbake fordi du forbrenner så mye energi på kort tid. Du foretrekker kanskje å jobbe alene, men må lære å delegere og lære andre din nye tilnærming. På et tidspunkt vil spenningen og hastverket du får ut av å lage noe nytt forsvinne. Etter å ha ladet opp batteriene kan du dra ut på et nytt eventyr.Det er faktisk lett for deg å få hjelp av andre, for selv om det du gjør er forskjellig fra normen, har du sjarmen og karismaen til å bringe andre om bord. Din seksuelle attraktivitet kan ha et element av risiko eller fare som andre synes er spennende. Du kan se frem til mye stimulering og glede for dine intime relasjoner.

Å opprettholde stabilitet i kjærlighetsforhold kan vise seg å være utfordrende ettersom du kan få et ego-boost av å flørte. Det er godt mulig at din spennende lokke vil tiltrekke seg mye interesse fra andre, selv om du er gift. Du foretrekker en partner som er like åpen og eksperimentell som deg.

Mars Trigon Uranus Transit

Mars trigon Uranus transitt lar deg slippe håret og ta noen risikoer. Du vil føle en sterk trang til å bryte ut av tidligere restriksjoner eller kjedelige rutiner. Du vil bli presentert med mange unike muligheter til å oppleve nye aktiviteter, følelser og relasjoner.

Instinktene dine vil være sterke og nøyaktige, så det å ta ekstra risiko på dette tidspunktet burde lønne seg. Ditt behov for frihet eller en ny type selvuttrykk vil ikke resultere i store omveltninger på det noen ganger kan. Andre mennesker er mer sannsynlig å gå sammen med den nye deg eller bli tiltrukket av dine nye ideer eller prosjekter.

Dette er et godt tidspunkt for å få nye prosjekter i gang med et utbrudd av vågal energi. Selv om kampånden og adrenalinet til slutt vil falme, kan du få nye prosjekter til en tilstand der det initiativet ikke lenger er nødvendig.

Din sexlyst og fysiske attraktivitet vil også nyte et løft på denne tiden. Dette vil matche ditt økte ønske om spenning og sex, så det er lettere å finne en villig partner enn andre ganger. Ny romantikk på dette tidspunktet ville føre til mye moro og spenning, men det kan ikke være at det varer.

Hvis du allerede har ball og kjede, kan enten du eller partneren din ha vandrende øyne hvis spenningen ikke er tilgjengelig hjemme. Du kan bli overrasket over hvor åpensinnede du og partneren din vil være under denne transitt, noe som fører til mye glede og stimulering gjennom eksperimentering.

Mars Trine Uranus-kjendiser

Bobby Fischer 0°00′, Brad Pitt 0°02′, Gerardus Mercator 0°06′, Brody Jenner 0°06′, Dolores O'Riordan 0°06′, Louis-Ferdinand Céline 0°06′, Marshall Applewhite 0° 14′, Carmen Electra 0°16′, Ghislaine Maxwell 0°16′, Albert Grzesinski 0°16′, Jada Pinkett Smith 0°18′, Phil Collins 0°19′, Andrew Garfield 0°22′, David Icke 0° 24′, Rip Taylor 0°27′, Humphry Davy 0°35′, Lee Majors 0°37′, Manuel Ferrara 0°41′, James Earl Jones 0°50′, Tara Reid 0°59′, Jim Jones 1° 08′, Gerard Manley Hopkins 1°28′, Pricilla Chan 1°36′, Tracey Ullman 1°39′, Eva Braun 1°43′, Gloria Star 1°46′.

Mars Trigon Uranus-datoer

22. august 2021
8. februar 2022
16. august 2023
29. januar 2024
8. august 2025
20. januar 2026
30. juli 2027