Mercury overfor Saturn Natal og Transit

 Mercury Opposite Saturn Transit Merkur overfor Saturn natal bringer intelligens og visdom, men også stor frustrasjon og tristhet. Frustrasjonen kommer fra en manglende evne til å koble seg til andre på et personlig nivå. Årsaken er mangel på kommunikasjonsevner. Problemer med hørselen eller dårlig oppmerksomhet fører til at ord blir feiltolket. Så du tenker ofte det verste eller tror at andre er uenige med deg eller maser på deg.

Frustrasjon kommer ikke bare fra dårlige kommunikasjonsevner, men også fra manglende evne til å dele kunnskapen din på en forståelig måte. Talen din kan virke kjedelig og kjedelig, eller for negativ eller teknisk. Men det er håp fordi Saturn er en senblomster. Den konstante kampen for å bli hørt og tatt på alvor kan resultere i en mestring av kommunikasjon, oftere med det skrevne ord, men noen ganger det talte ordet.

Internett gir en fantastisk mulighet til å kommunisere mer effektivt der det kan brukes ekstra tid på å forstå og svare på meldinger. Du har også et talent for å forstå symboler og den dypere betydningen av bilder.Generelt kan negativ tenkning føre til tristhet og depresjon. Når du vokser opp, kan du bli utsatt for nedsettende eller harde ord fra en forelder, vanligvis din far, fra lærere og andre autoritetspersoner. Slike negative betingelser kan få deg til å anta at folk kritiserer deg senere i livet, selv når de i virkeligheten ikke er det.

Det kreves en bevisst innsats for å omkoble hjernen din med positive bekreftelser. Dette krever kontinuerlig hardt arbeid, og det samme gjør å øve på å kommunisere tydelig. Ellers vil depresjon og feil håndtering av saker fortsette å forårsake frustrasjon og mangel på muligheter. Andre ville da fortsette å se deg som ensom, trist, brå eller slem.

Mercury Opposite Saturn Transit

Mercury overfor Saturn transitt bringer seriøs tenkning og samtale, men også negativitet og tristhet. Dårlig selvtillit kan føre til kommunikasjonsvansker og isolasjon. Å være alene og studere eller på datamaskinen ville føles mer komfortabel enn å være i sosiale situasjoner, med dyptgående forskning som tilbyr en måte å holde tankene opptatt.

Det er mulighet for at noen dårlige nyheter eller svært utfordrende situasjoner oppstår, spesielt hvis du har vært forsømmelig på en eller annen måte tidligere. Imidlertid er det sannsynlig at du vil se det verste i enhver situasjon. Dette er ikke en dag for å ta viktige avgjørelser, spesielt om forhold. Unngå også å signere kontrakter eller gjøre store investeringer. Du kan ha et kritisk blikk, men kan også gjøre feil.

Mercury Opposite Saturn Celebrities

Henry VIII 0°05′, Hans Christian Andersen 0°18′, Miles Davis 0°26′, Steven Seagal 0°38′, Matthew McConaughey 0°39′, Robert E. Zoller 0°46′, Carl Blumenreuter 0°46 ′, Novak Djokovic 0°55′, Ricki Lake 0°55′, Della Reese 1°08′, Wilt Chamberlain 1°51′, Björn Borg 1°58′, Joan Miró 1°59′.

Mercury Opposite Saturn Datoer

31. juli 2022
1. august 2023
18. september 2024
17. september 2025
18. september 2026
23. september 2027
21. oktober 2027
4. november 2027
6. november 2028
8. november 2029
11. november 2030