Finn Ut Antall Engel

Mercury Retrograde 21. april 2023 – Synsk talent

 Mercury Retrograde april 2023

Mercury retrograde 2023 begynner 21. april ved 15° Tyr og slutter 14. mai ved 5° Tyr.

Mercury retrograd april 2023 er bra for å knytte tettere følelsesmessige forbindelser med venner og familie, fornye gamle vennskap og utvikle din intuisjon og psykiske bevissthet. Men det medfører risiko for angst og hindringer, spesielt når det gjelder juridiske forhold og tilbakebetaling av boliglån. Flere detaljer om Mercury retrograd april 2023 følger denne generelle betydningen av Mercury retrograd:Merkur retrograd betydning

Merkur retrograd bremser og kompliserer vanligvis din tenkning, kommunikasjon og reise. Du kan bli forvirret og nervøs, gjøre feil i vurderingen, ha problemer med å huske ting eller miste ting. Det kan være uvelkomne nyheter, dårlige råd, teknologiskader, reiseforsinkelser, uenighet eller argumenter. Forretningsforhandlinger kan være i endring. Noen avgjørende detaljer er kanskje ikke tilgjengelig ennå, og andre kan være upålitelige eller uærlige.

Merkur er retrograd 19 % av tiden. Det varer omtrent tre uker og forekommer tre ganger i året. I løpet av denne tiden bør det utvises ekstra forsiktighet med viktige beslutninger og forhandlinger, og signering av kontrakter. Men disse bør unngås helt i løpet av de mest risikable dagene når Mercury-stasjoner går tilbake og styrer.

Kvikksølv retrograd er imidlertid ikke bare dårlige nyheter. Du kan oppleve déjà vu, mimre om lykkelige tider, møte uventet en gammel venn eller kjæreste, eller gjenopprette undertrykte minner eller ferdigheter fra barndommen eller tidligere liv.

Men retrogradenes karmiske natur betyr at du også kan oppleve skyldfølelse eller tilbakebetaling for tidligere feil. Dette kan innebære kritikk, erting, mobbing, ærekrenkelser, baktalelse, brutte løfter, verbale eller psykiske overgrep, svindel, tyveri eller løgner.

Hver Mercury retrograd fase har en mer spesifikk effekt avhengig av planetariske aspekter og fiksstjerner knyttet til øyeblikket Mercury stasjoner retrograd. Mer individuelle effekter avhenger av aspektene som Mercury stasjonær retrograd gjør til kartet ditt. Se Mercury Transits for flere detaljer. Hvis du har Mercury retrograd i fødselshoroskopet ditt, se Natal Mercury Retrograde .

Mercury Retrograde april 2023

Det er tre faser av Mercury retrograde-syklusen når den beveger seg fremover, tilbake og fremover igjen gjennom retrogradsonen. Men Mercury stasjonære retrograd og retrograd fase er den mest kritiske av disse.

7. april går Merkur inn i retrosone 5° Tyren
[første skyggefase]
21. april, Merkur stasjonær retrograd 15° Tyr
[retrograd fase]
14. mai, Mercury stasjonær direkte 5° Tyren
[andre skyggefase]
31. mai forlater Mercury retro sone 15° Tyren

Mercury Stationary Retrograde

Kvikksølvstasjoner går tilbake 21. april 2023, ved 15°37′ Tyren. Horoskopet nedenfor viser Merkur konjunkt Månen og Uranus. Kvikksølvsekstilen Mars bør få frem det beste av denne trippelkonjunksjonen.

Imidlertid forsterkes den generelt utfordrende naturen til Merkurs retrograd av justeringen av en vanskelig fast stjerne med Månen og Merkur. En annen tøff innflytelse kommer fra Sun square Pluto, forsterket av 20. april Solformørkelse bare 15 timer før Mercury-stasjonene retrograderer.

 Mercury Retrograde 2023

Mercury Retrograde april 2023 [Solar Fire]

Intuisjon

Månen konjunkt Merkur gir emosjonell sensitivitet, intuisjon og noen ganger psykiske evner. Du vil sannsynligvis knytte tettere følelsesmessige bånd med mennesker og danne tettere følelsesmessige tilknytninger til ideer eller til og med eiendeler. Men vær oppmerksom på at disse følelsesmessige forbindelsene kan skygge dømmekraften din og påvirke intuisjonen din. Humørsvingninger er mulig, spesielt hvis du kommer under press.

Denne justeringen oppmuntrer til sosialt samvær. Det hjelper deg å dele følelsene dine gjennom skriftlige eller talte ord. Din åpenhet og forståelse fremmer ekte vennskap. Du kan få ting fra brystet, spesielt forholdsproblemer. Samtaler og mimring vil være følelsesmessig nærende, spesielt med kvinner og familie.

Begeistring

Merkur konjunkt Uranus bringer nysgjerrighet, originalitet, oppfinnsomhet og åpenhet. Dette kan føre til nye ideer, oppdagelser og glimt av innsikt. Den er utmerket for kreativt, vitenskapelig, teknisk og okkult arbeid som astrologi.

Rask tenkning og raske reflekser vil hjelpe deg med å tilpasse deg plutselige endringer. Men det kan gjøre deg lett distrahert og nervøs. Beslutningstaking og planlegging kan bli komplisert av avbrudd og skiftende meninger. Dine interaksjoner og daglige rutiner blir mer uforutsigbare og spennende. Uventede nyheter, tilfeldige møter og nye vennskap er mulig.

Månen, Merkur retrograd og Uranus er sammen spesielt gode for å utvikle psykiske evner. Du kan få et glimt av fremtiden eller komme med en spådom! Og siden dette er en retrograd fase, kan verdifull informasjon hentes fra fortiden.

Mot

Kvikksølv sekstil Mars fokuserer tenkningen din og reduserer sjansen for å gjøre feil eller bli distrahert. Du vil føle deg drevet til å lykkes med noe med en sterk følelse av mål og initiativ. Med pågangsmot og kampvilje kan du oppnå mye på rask tid.

Dette aspektet reduserer den negative innvirkningen Mercury retrograd april 2023 har på din tenkning, kommunikasjon og reiser. Det oppmuntrer folk til å være mer direkte og ærlige, så det blir mindre feilkommunikasjon, misforståelser og forsinkelser. Sosialisering og ditt kjærlighetsliv vil dra nytte av en følelse av eventyr og en mer utadvendt og karismatisk natur.

Konflikt

Solfirkant Pluto har en innflytelse gjennom denne retrograde fasen på grunn av den forsterkende effekten av 20. april solformørkelse . Det gir deg mer energi, styrke og motivasjon. Men et behov for mer makt og innflytelse, med en tendens til å være mer selvsikker og kontrollerende, kan føre til stress, ego-konflikter, maktkamper eller kriser med selvtillit, aktelse eller identitet.

Ved å ofre behovet for å ha kontroll, kan du utvikle deg til et høyere nivå og la ting gå, slappe av og føle deg mindre truet. En betydelig transformasjon er mulig, en gjenfødelse som frigjør deg fra dypet av smerte og lidelse.

Mercury Retrograde april 2023 stjerner

I horoskopet er Merkur-stasjoner retrograd i Tyrens tegn, men på himmelen er det i Værens stjernebilder. Tegnene og stjernebildene stemmer ikke overens. I løpet av de siste 2000 årene har stjernebildene beveget seg nesten 30° ut av linje med skiltene på grunn av presesjon av jevndøgn .

Zodiac ble bare oppfunnet som et måleapparat. Ekliptikklinjen i himmelkartet samsvarer med gradene i horoskopet. Som de originale astrologene bruker jeg stjernebildene og fiksstjernene for tolkning, ikke tegnene.

 Mercury Retrograde april 2023

Mercury Retrograde april 2023 [Stellarium]

 • 14♉32 – Gamma Andromeda, Almach
 • 14♉38 – Alpha Ceti, Menkar
 • 15♉37 – Merkur
 • 15♉53 – Måne
 • 17♉52 – Uranus

Sjømonsteret

Fast stjerne Menkar forårsaker sykdom, skam, ruin, skade fra dyr, sykdom og tap av formue. [1] Dens Saturn-natur tilsvarer hindringer av mange slag, bekymringer og utholdenhetstester; hos noen herder og tøffer dette individet. [2]

Med Moon: Psykisk angst, kvinners dårlige vilje, fare fra tyver, krangel, juridiske tap, arv og arv fulgt av mye ondskap.

Med Mercury: Vanskeligheter gjennom skriving, problemer med å betale boliglån, ødeleggelse av avlinger.

Constellation Cetus sies å forårsake latskap og lediggang, men å gi en emosjonell og veldedig natur, med evnen til å kommandere, spesielt i krig. Gjør en elskverdig, forsiktig og glad til sjøs og til lands og hjelper til med å gjenopprette tapte varer. [1]

Sammendrag

Mercury retrograd april 2023, sammen med månen, er spesielt bra for å knytte tettere følelsesmessige forbindelser med venner og familie, fornye gamle vennskap, mimre og gjenkalle minner og talenter fra barndom og tidligere liv.

Å legge til Uranus i blandingen gjør dette til en mer uforutsigbar, men spennende retrograd fase. Det er bra for vitenskapelige, tekniske og kunstig intelligens gjennombrudd, utvikle din intuisjon og psykiske evner og forstå okkulte emner som astrologi.

Kvikksølv retrograd april 2023 sekstil Mars reduserer den negative effekten av retrograd stasjon, så det vil være mindre forvirring, misforståelser og forsinkelser. Det gir deg mot til å si din mening. Men stjernen Menkar øker risikoen for angst og hindringer, spesielt når det gjelder juridiske forhold og tilbakebetaling av boliglån.

Mercury Retrograde 2023-datoer

 • 29. desember 2022 til 18. januar 2023: 24° til 8° Steinbukken.
 • 21. april til 14. mai 2023: 15° til 5° Tyr.
 • 23. august til 15. september 2023: 21° til 8° Jomfru
Referanser
 1. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s.38, 176.
 2. Faste stjerner og deres tolkning, Elsbeth Ebertin, 1971, s.12.