Finn Ut Antall Engel

Mercury Retrograde mai 2022 – Offentlig debatt

 Merkur Merkur retrograd begynner 10. mai ved 4° Gemini og slutter 3. juni ved 26° Tyr.

Kvikksølv retrograd er generelt assosiert med nervøs angst, kommunikasjonsproblemer og teknologisammenbrudd. Mercury retrograd Mai 2022 bringer personlige uenigheter og følelsesladet offentlig debatt fordi det er firkantet måne.

De tre fasene av Merkur retrograd mai 2022 varer fra 26. april til 18. juni 2022, mellom 26° Tyr og 4° Gemini: 1. 26. april til 10. mai – Den første skyggefasen: Merkur går inn i retrograd sone (26° Tyren) til Merkur stasjonær retrograd (4° Gemini).
 2. 10. mai til 3. juni – Den retrograde fasen: Merkur stasjonær retrograd (4° Gemini) til Merkur stasjonær direkte (26° Tyr).
 3. 3. til 18. juni – Den andre skyggefasen: Merkur stasjonært direkte (26° Tyren) til Merkur forlater den retrograde sonen (4° Gemini).

Mercury Stationary Retrograde

Kvikksølvstasjoner går tilbake 10. mai 2022, ved 04°51′ Gemini. Det eneste aspektet som påvirker Merkur er kvadratet til månen. Interessant nok, Pluto retrograd den 29. april var også firkantet Månen.

 Merkur

Mercury Retrograde mai 2022

Månefirkant Merkur skaper spenning mellom dine tanker og følelser. Dine emosjonelle skjevheter påvirker tankene dine og dine intellektuelle resonnementer påvirker hvordan du føler om en person eller et emne. Du kan føle deg veldig selvstendig og bryr deg lite om hva andre tenker.

Parochialisme eller humørighet kan føre til uenigheter og argumenter. Dette kan ha en spesielt skadelig effekt på dine intime relasjoner. Uenigheter kan bli følelsesladet, involvere kvinner, mødre og feminisme, og bli diskutert offentlig.

Denne følelsesmessig anspente energien kan brukes godt til hardt mentalt arbeid. Du kan ta et kritisk blikk på begge sider mens du perfeksjonerer ideene dine.

Hyades Rainy Stars

Kvikksølv retrograd mai 2022 ved 04°51′ Tvillingen er på linje med fiksestjerne Prima Hyadum ved 06°06′ Gemini. Som vist nedenfor, selv om Merkur er i Tvillingens tegn, er det i stjernebildet Tyren. Dette avviket skyldes presesjonen til jevndøgnene . Det har flyttet solskiltene nesten et helt skilt ut av justering med stjernebildene som de ble navngitt fra for over 2000 år siden.

 Hyadene

Mercury Retrograde mai 2022 [Stellarium]

Hyadene i hodet på oksen gir tårer, plutselige hendelser, vold, voldsomhet, forgiftning, blindhet, sår eller skader på hodet av instrumenter, våpen eller feber, og lykkemotsigelser. [1]

I gresk mytologi var hyadene døtrene til Atlas og Aethra, hovedfigurer i perioden før katastrofen i vår historie. Som halvsøstrene deres Pleiadene , de var en sorgfull gruppe, og de har lenge varslet regn.

Hyadene er Saturn-Mercury-stjerner som forårsaker ulykkelige tanker, spesielt hvis de er strenge aspekter. Men harmonisk aspekter betegner de en god klar tenker, forfatter eller foredragsholder. Så i forkant av en katastrofe hadde søstrene ferdighetene som kreves for å formidle nyhetene til en panikkrammet befolkning og til å utøve fast kontroll over dem. [to]

Hyades-hopen av regnstjernene gir en svimlende økning av seksuell trang; selvbevaring, noe som kan føre til grådighet; seksualitet; et oppløst liv; overdrevne og løsslupne måter; og en streben etter prestisje som fører til maktpolitikk. Hvis denne tendensen tøyles, kan en økning i positiv forstand bli resultatet, som fører til enorm suksess i livet. Når toppen av karrieren er nådd, dukker det opp faren for at den iboende naturen kan komme igjen i forgrunnen, og kan, hvis ukontrollert, føre til fiasko og fall fra makten. Det er dobbelt viktig at makt og styrke ikke må brukes til å utnytte andre mennesker. [3]

Mercury with the Hyades: Rask sinn, ergerlig, forhastet temperament, grubler over små problemer, gunstig for vinning. [1]

Så de personlige uenighetene og den offentlige debatten om kvinnespørsmål kan inkludere innenlandske og seksuelle overgrep på grunn av Hyades. Debatten kan bli politisk og voldelig. Nyheter, uenighet og protester er også mulig om klimaendringer og naturkatastrofer.

Mercury Direct juni 2022

Mercury-stasjoner retter 3. juni 2022, til 26°05′ Tyren. Denne gangen, Månen er sextil Merkur som gir mer intuitiv og balansert tenkning. Følelser og meninger kan deles på en mer samarbeidsvillig og vennlig måte.

Enhver sjanse for en mer samarbeidsvillig og vennlig debatt spores imidlertid av Merkur direkte kvadrat Saturn . Dette aspektet har en veldig lik innflytelse som Mercury retrograd fordi det bringer dårlige nyheter, negativ tenkning, misforståelser og argumenter.

 Mercury Retrograde Gemini 2022

Mercury Direct juni 2022

manethode

Kvikksølv rett ved 26°05′ Tyren justerer seg med fiksestjerne Algol ved 26°28′ Tyren. Det representerer hodet til Gorgon Medusa som ble drept av Perseus. Det forårsaker ulykke, vold, halshugging, henging, elektrokusjon og pøbelvold, og gir en seig og voldelig natur som forårsaker død for den innfødte eller andre. Det er den ondeste stjernen på himmelen. [1]

Selv om 'høye åndelige stråler' kommer fra Algol, kan bare de som allerede har nådd høy åndelig utvikling motta dem. Selv da vil det være vanskeligheter og hindringer i veien, og mye energi må brukes for å overvinne disse handikappene. Hvis deres bestrebelser mislykkes, vil sterke motkrefter og fiendskap være tilstede. [to]

For mer detaljer om hvordan Mercury retrograd mai 2022 påvirker deg, se din Månedlig horoskop . Hvis du er kjent med diagrammet ditt, se Mercury Transits .

Kvikksølv retrograde datoer

 • 14. januar til 3. februar 2022 – 10° Vannmannen til 24° Steinbukken
 • 10. mai til 3. juni 2022 – 4° Gemini til 26° Tyren
 • 9. september til 2. oktober 2022 – 8° Vekt til 24° Jomfru

Referanser

 1. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s.188.
 2. Faste stjerner og deres tolkning, Elsbeth Ebertin, 1971, s.19.
 3. The Living Stars, Dr. Eric Morse, 1988, s.37.