Finn Ut Antall Engel

Minor Grand Trine Aspect Pattern

  Minor Grand Trine Astrologi En Minor Grand Trine er en av to typer blå aspektmønstre. Den andre er Grand Trine . Blå aspektmønstre kalles 'talenttrekanter' [1] og de gir mye reserver. De indikerer en overflod av tilgjengelige evner, kompetanse, uttrykksevne, dyktighet og streben etter harmoni.

Det avhenger av kvaliteten på planetene som er involvert, om det kan implementeres eller om det forblir ubrukt på grunn av lediggang, selvtilfredshet eller likegyldighet. Og hvis en talenttrekant står for seg selv, uten røde aspekter, er den passiv og må aktiveres av omgivelsene, utenfra.

Men talenttrekanter gjør de individuelle blå trekantaspektene mer allsidige og animerte enn deres sløve natur skulle tilsi. Spesielt når motivasjonen er kjærlighet, reagerer de med mye forståelse og vennlighet.

Minor Grand Trine Astrologi

En Minor Grand Trine kalles også en Small Talent Triangle. Det er dannet av et trigon aspekt som vender mot kjernen av horoskopet, og to sekstile aspekter. Minor Grand Trine har en lignende motivasjon og virkemåte som Grand Trine , men som en asymmetrisk figur er den mer dynamisk. Det viser et talent i stadig utvikling, i motsetning til et som allerede er utviklet.

Sekstilene med sin Venus-kvalitet assimilerer naturen til de involverte planetene. Vekst oppnås ved å tilpasse seg, så langt det er mulig uten stress, for å nyte det området av livet som planetene angir. De passende egenskapene utvikles gradvis til et særegent og spesialisert talent og dannes i løpet av livet ditt. Vanligvis akkumuleres kunnskap og ferdigheter konstant ved å rolig absorbere erfaringer inn i din bevissthet, ikke gjennom aktiv anstrengelse og hardt arbeid.

  Minor Grand Trine Astrologi

Venus Williams

Venus kvalitet

Begge sekstilene tilsvarer Venus-kvaliteten, symbolsk for blomstringsstadiet til en plante, og er opptatt av å fortsette å vokse og absorbere materie og nyte det som tilrettelegges av trekanten. Rikdommen i din indre holdning (trine) implementeres harmonisk med tilgjengelige muligheter og så langt det er mulig uttrykt uten friksjon og konflikt.

En Minor Grand Trine gjør deg til en lykkelig person som nyter livet uten å overanstrenge deg. Du planlegger energien din og er forsiktig og selektiv i målsettingen din. Når du har bestemt deg for noe og det har fanget all din interesse, går alt greit. Du bruker energien din relativt enkelt og kan være aktiv 'døgnet rundt' uten å bli sliten.

Toppen av Minor Grand Trine er planeten der de to sekstilene møtes. Den representerer målretningen din. Minor Grand Trine astrologi lar deg bruke dine evner optimalt, ofte til fordel for andre. Som et eksempel, på toppen av Venus Williams Minor Grand Trine er Mars, sportens hersker. Hun ble verdens nr. 1 i både singel- og doubletennis og er ansett som en av sportens all-time store.

Minor Grand Trine-kjendiser

Chuck Berry, Bono, Dick Cheney, Aleister Crowley, Althea Flynt, Brody Jenner, Caitlyn Jenner, Nicole Kidman, Jerry Lewis, Lorde, Diana Ross, Donna Summer, Justin Trudeau, Venus Williams.

Referanser

  1. Aspect Pattern Astrology, Bruno og Louise Huber, 2005, s.150.

Flere aspektmønstre