Miranda Barbour horoskop

  Miranda Barbour horoskop

Miranda Barbour

Miranda Barbour, 'Craigslist-morderen', er siktet for drap på én person, og hevder å ha drept over 20 andre. Noe detektivarbeid av astrologvenn Tera Maria Major har gitt oss en fødselsdato som skal brukes til Miranda Barbour-horoskopet. Født 14. desember 1994, North Pole, Alaska. *

Som du vil se når jeg begynner å tolke horoskopet, at selv uten fødselstidspunkt, er dette et perfekt eksempel på hvordan fiksstjernene, ikke stjernetegn, markerer naturen og livet til en person, og deres oppgang og fall. En annen ting som blir åpenbar, er at månefaser, spesielt formørkelser, er en viktig, men dessverre underbrukt metode for å forstå det astrologiske kartet.40 dager før Miranda Barbour ble født, var det en solformørkelse ved 10 grader Skorpionen, på samme grad som hennes Venus. Dette forklarer hennes modus operandi, og lokker ofrene hennes. I saken hun er siktet for, reklame for kjærlighet til penger. Den prenatale solformørkelsen og Venus er i stjernebildet Crux. Sørkorset er assosiert med magi, det okkulte, lidelse og offer. Stjernen i korset er Mimosa , et latinsk ord for 'mimic'. Etterlignet hun sine sataniske mentorer? Kanskje det var det Sarah Aldrete , hovedprestinnen i de forferdelige Matamoros-kultmordene. Sarah uttalte: «Jeg tror ikke religionen vil ende med oss ​​... den vil fortsette.»

Den ofrende okkulte Venus-formørkelsen i Mirandas horoskop ble aktivert av November 2013 Solformørkelse ved 11 grader Skorpionen: «Gjeld må betales, overtredere straffes». Når vi tar i betraktning presesjonskorreksjon, som vi burde når vi bruker transitter, er denne nylige solformørkelsen bare 5 minutter fra Mirandas solformørkelse før fødselen. De 30. januar Nymåne ved 10 grader Vannmannen, var firkantet Mirandas Venusformørkelse, som representerte «et stort vendepunkt» i livet hennes.

26 dager før Miranda Barbour ble født, var det en måneformørkelse ved 25 grader Tyr, sammen med Black Moon Lilith i horoskopet hennes. Dette varselet om hekseri er på fiksestjerne Algol , 'den ondeste stjernen i himmelen.' Denne stjernen var fremtredende i horoskopet til andre okkulte seriemorder Sarah Aldrete, det samme var Black Moon Lilith. De Fullmåne 14. februar 2014 , «åndelig krigføring, med de umoralske og svikefulle i defensiven», var kvadratisk hennes Mirandas Lilith Eclipse.

  Miranda Barbour horoskop

Miranda Barbour horoskop

12 dager før Miranda Barbour ble født, var det en nymåne ved 10 grader Skytten, i Skorpionens hjerte. De fiksestjerne Antares gir «onde forkynnelser, en voldelig død, enten i kamp eller ved lov.» Så det er en kort oppsummering av ting mange astrologer ikke klarer å legge merke til, bare ved å glemme den kritiske betydningen av månefaser i fødselshoroskopanalyse og -prognoser.

Hva er de to viktigste tingene der oppe når du tar en titt? Solen og månen! Hva er de to viktigste aspektene innen astrologi? Konjunksjonen og opposisjonen! Hva legger det opp til? Nymåner, fullmåner og formørkelser! De gamle visste det, alle de massive steinene de hev rundt på landsbygda der de var justert for å forutsi månefaser.

Sammenhengen mellom Solen og Merkur i horoskopet er en indikator på et smart, vanskelig sinn, med evnen til å overbevise eller tvinge gjennom ord. Med denne konjunksjonen på fiksstjernen Ras Alhague , hennes mentalitet blir 'pervertert og depraveret'. Det foreslår også bruk av hallusinatoriske stoffer.

I likhet med Sarah Aldrete vil Miranda uten tvil hevde at hun ble hjernevasket eller tvunget til å myrde mennesker. Men som Aldrete er denne opptatt av makt. Hun har Jupiter konjunkt Pluto, stor power tripper. Jeg har fremhevet dette i horoskopet som en del av en T-Square-konfigurasjon. Uten å vite hennes fødselstidspunkt ennå, er dette T-firkanten den viktigste indikatoren på hennes morderiske natur. Pluto er destruktiv, kaldhjertet og hensynsløs med utfordrende aspekter. Jupiter forsterker den mørke naturen til Pluto. Overfor Lilith Eclipse blir dette en stor kamp for å overvinne de mørkeste kreftene.

Mars i fokuspunktet for T-Square, er der denne skumle energien kommer til uttrykk gjennom voldshandlinger. Mars på fiksestjerne Regulus øker den allerede sterke trangen til makt og kontroll. Regulus gir også «vold, destruktivitet, fengsel og en voldelig død». Enda nærmere Mars på 6 minutter orb er den mer dødelige fiksestjerne Phecda , årsak til «et flott blodbad».

* ujsportal.pacourts.us