Finn Ut Antall Engel

Mohandas Gandhi horoskop

  Mohandas Gandhi horoskop

Mohandas Gandhi

Gandhis prinsipp om enkelhet var antikapitalistisk. Han oppfordret tilhengerne sine til å slutte å kjøpe klær i vestlig stil og lage sine egne. Spinnehjulet på det indiske flagget er en påminnelse om dette sosialistiske prinsippet. Dette innlegget ser på astrologien til attentat. Jeg har sett på overgangene til Mohandas Gandhi-horoskopet fra attentatet og konjunksjonene til fødselsplaneter forklarer livet hans veldig godt.

Fordi Gandhi var 78 år gammel da han ble myrdet, blir bruk av presesjonskorreksjon kritisk når man ser på transittene. Jeg bruker alltid denne metoden for astrologien min fordi jeg ser faststjernene som bakteppet til fødselsplanetene, ikke stjernetegnene.Mohandas Gandhi horoskop

Det er som å forestille seg at hele diagrammet beveger seg fremover i tid med stjernene. Faststjernene presesserer ved omtrent én grad hvert 72. år, så presesjonskorreksjonsverdien for Gandhi på tidspunktet for hans død er 66′. Du kan se hvilken forskjell dette gjør for kulene ved å legge til presesjonskorreksjonsverdien til fødselshoroskopet hans. Jeg lister bare opp konjunksjonene her:

Solformørkelse konjunkt Mars 06′, første kvartal Månekonjunkt DC 36′, Nordknutekonjunkt Pluto 53′, Sørknutekonjunkt Mars 08′, Saturn konjunkt Måne 63′, Ascendant konjunkt Nordknute 01′

Det som ble utløst mest av alt var T-firkanten i fødselshoroskopet hans med Moon i fokuspunktet, Månefirkanten Mars og Månefirkanten Pluto. Månen er offentlig og natten ble han skutt mens han hadde sin nattlige offentlige tur. Mars styrer skytevåpen og skyting, og Pluto er dødens Herre. Det første kvartalet Moon utløste den fødende etterkommeren som styrer åpne fiender, han ble myrdet av et medlem av en hindunasjonalistisk gruppe som åpent motsatte seg Gandhis politikk overfor Pakistan. Den andre sammenhengen ved transitt var begivenheten Ascendant på natal North Node, den karmiske banen antar jeg som alltid var bestemt.

Disse konjunksjonene ved transitt fremhevet alle unntatt én av de viktigste faste stjernene i fødselshoroskopet, som var Sun conjunct Porrima, oppkalt etter den romerske profetiens gudinne. Det mest slående aspektet ved transitt var Mars fra fødselen som ble truffet av den foregående solformørkelsen og den sørlige måneknuten. Disse var alle sammen med fiksestjerne Zubeneschamali , I god posisjon vil stjernen vekke fremfor alt åndelige og mentale krefter. Kreditert for å gi et udødelig navn. Med Mars: Høye ambisjoner, suksess gjennom energi, innflytelsesrik posisjon, kraftfull forfatter og foredragsholder. Med Mars overfor Pluto, 'You may feel picked on' [Robert Hand, Planets in Youth, s.240.] Vel, det er bare historien om hans liv! Det viser også hvordan energien hans påvirket massene (Pluto).

  Mohandas Gandhi horoskop Gandhis fødselsmåne var på fiksestjernen Ras Elased Borealis 'en takknemlighet for språk og en uttrykkskraft'. Plassen til både Mars og Pluto betyr at han alltid ville ha følt seg tvunget til å snakke ut på vegne av folket. Hans etterkommer var på Al Risha som markerer knuten som binder de to fiskene i stjernebildet Fiskene, hver på vei i forskjellige retninger. Interessant at han ønsket å forene folket i India, men delingen av Pakistan kom ut av det hele, og var grunnen til at han ble myrdet. Den stigende stjernen på tidspunktet for skytingen var den samme som på hans fødsels nordknute, Asellus Borealis 'omsorg og ansvar, med en veldedig og fosterende natur, men fare for voldelig død ... tålmodighet, velvilje og mot, og gjør sine innfødte heroiske og trassige ledere».

Den første arabiske delen av Assassinant er Ascendant + 12th house cusp – Neptun. For Gandhi var dette 07ari02. For datoen han døde, gjør presesjonskorreksjon dette til 08ari08. Klokken 08lib08, nøyaktig motsatt da han ble skutt, var månen i transit. I attentatoversikten var denne arabiske delen av Assassination 00tau57, sammen med Midheaven of 00tau44. Disse arabiske delene som involverer husknuser ser bare ut til å vise magi som dette når du bruker Placidus-hussystemet.

Basert på fiksestjernene, transittene og de arabiske delene, ser det ut til at det var skjebnesvangert at Gandhi ville bli myrdet, og alltid ville skje og noen måtte gjøre det. Hver person har en rolle å spille i ordningen. Det er ingen fødselsdato tilgjengelig for leiemorderen, Nathuram Godse, men hvis det var det, er jeg sikker på at fiksestjernene og transittene ville bidratt til å forklare hvorfor han var bestemt til å spille denne rollen i historien. I en alder av 78 år hadde Gandhi en god omgang, og som i mange attentater, ble budskapet han kom for å gi liv sterkere som et resultat.

«En mann som var fullstendig uskyldig, ofret seg selv som et offer til beste for andre, inkludert sine fiender, og ble verdens løsepenge. Det var en perfekt handling.' Mohandas Gandhi.