Finn Ut Antall Engel

Moon Square Mars Natal og Transit

 Moon Square Mars Transit Månefirkant Mars natal skaper et umettelig behov for å møte dine ønsker, enten de er personlige eller profesjonelle. Du er følelsesmessig knyttet til alt du ønsker eller trenger. Dette er flott for å gi dynamikken og kampånden for å lykkes, men kan gjøre deg sta og kortvarig.

En tendens til å overreagere og slippe løs sinnet ditt ser ut til å gå hånd i hånd med din dypt lidenskapelige natur og i hvilken grad du deler følelsene dine. Spesielt i kjærlighetsforhold vil det være viktig å finne noen som også uttrykker seg åpent. Men ikke for sprø, da du vil lykkes bedre i den ytre verden hvis du har et relativt rolig og stabilt hjemmeliv.

Du kan oppleve mye følelsesmessig turbulens i dine nære relasjoner, men dette trenger ikke å være ødeleggende. Prøv aldri å flaske opp følelsene dine. Finn heller teknikker for å slippe dem ut på en mer raffinert eller kontrollert måte. Din emosjonelle teft og dramatiske visninger er faktisk sterke sider som andre finner sensuelle eller direkte sexy.Med Månen som styrer offentligheten og Mars som styrer sex, kan du bli et sexsymbol eller være veldig attraktiv på andre måter. Månen styrer også kvinner og moren din spesielt. Eventuell ekkelhet eller følelsesmessig smerte fra moren din vil uten tvil belaste deg med noen 'morproblemer' som enhver psykolog vil være villig til å merke deg med.

Noen metoder for å avgjøre de sinte følelsene dine kan variere fra anstrengende sport- og treningsregimer til mer subtile meditasjons- og pusteteknikker. Enten sakte eller raskt, sikter du på å regulere frigjøringen av varm energi slik at det er trygt rundt kjære.

Din naturlige tendens er imidlertid å skyte først og stille spørsmål senere. Din følelse av å være truet kan manifestere seg som overfølsomhet, eller faktisk som følelsesmessige angrep fra andre. Når binyrene dine begynner å pumpe og du føler det hastverket, prøv å holde deg bevisst på de potensielle risikoene forbundet med utslett. En hule og bål vil alltid få deg til å føle deg trygg.

Moon Square Mars Transit

Moon square Mars transitt gir et umettelig behov for å møte dine lidenskapelige ønsker. Men dynamikk og kampvilje for å lykkes kan gjøre deg kortvarig. Simmende sinne kan dukke opp som irritasjon, irritasjon og følelsesmessige utbrudd. En underbevisst trang til å handle impulsivt bringer fare fra risikotaking. Ekstra forsiktighet er nødvendig for å unngå å bli skadet eller forårsake skade.

Det er imidlertid ikke lurt å holde på sinne. Nøkkelen til å håndtere denne raske, varme energien er å frigjøre følelsene dine på en kontrollert måte. Prøv å ikke være for defensiv eller slem når andre deler sine vonde følelser med deg. Men dette er ikke lett, så en viss grad av følelsesmessig ubehag er å forvente, spesielt i intime forhold.

Mot er nødvendig for å møte det som forårsaker deg smerte eller får deg til å føle deg truet. Raserianfall, ulykker, vold, kutt eller brannskader vil være tegn på at du ikke takler dine følelsesmessige problemer.

Denne tolkningen for månefirkant Mars-passasje gjelder for en måneformørkelse og fullmånefirkant Mars .

Moon Square Mars-kjendiser

Georges Clemenceau 0°02′, Myra Hindley 0°05′, Gloria Estefan 0°07′, Oliver Baldwin 0°10′, North West 0°15′, Michael Bloomberg 0°21′, Eileen Brennan 0°21′, Alan Jardine 0°22′, Dennis Rodman 0°29′, Nicolas Cage 0°43′, Walt Disney 0°43′, David Croft 0°47′, Phil Donahue 0°52′, Camille Grimaldi 0°55′, Larry Hagman 1°04, Bobby Fischer 1°07′, Aly Bain′ 1°15, Abraham Lincoln 1°29′, Kourtney Kardashian 1°52′, Roman Polanski 2°31′.