Finn Ut Antall Engel

Nattkonstellasjonsstjerner

  Nattlig konstellasjon

Noctua (latin for ugle) var et stjernebilde nær halen til Hydra på den sørlige himmelhalvkule, men gjenkjennes ikke lenger. Den ble introdusert av Alexander Jamieson i 1822. Nå betegnet som Asterism a, var uglen sammensatt av stjernene 4 Librae og 54–59 Hydrae, mellom 16° og 20° Scorpio.

Constellation Night Stars

16♏02 4 Vekten 5,70 1°00′
16♏46 54 Hydrae Al Janah 5.15 1°00′
17♏08 55 Hydrae Boreal Watch 5,61 1°00′
17 ♏ 21 56 Hydrae Nattens hjerte 5.23 1°00′
17♏34 57 Hydrae Sørgarden 5,76 1°00′
18♏28 58 Hydrae Al Corni 4,42 1°00′
20♏11 59 Hydrae 5,65 1°00′

Constellation Noctua består av syv små stjerner i halen til vannslangen, Constellation Hydra . Al Corni er kloen, Al Janah vingen, Cor Noctua er hjertet til uglen, og de to stjernene på hver side av hjertet er Vigilis Borealis (Nordgarden) og Vigilis Australis (Sørgarden). 59 Hydrae er i halen. [1]

Et foreldet stjernebilde som erstattet Solitarius, Solitaire, eller Turdus Solitarius, Solitarius, dannet av Le Monnier i 1776. Den opptar enden av halen til Hydra. [2]

Constellation Noctua Astrologi

Konstellasjonen Noctua the Night Owl sies å gi visdom, diskriminering, penetrasjon, tålmodighet og dybde i tanke og studier. [2]

I astrologi er stjernebildet Noctua heldig, og gir ære og ambisjoner. Ugler er årvåkne rovdyr, og dette kommer gjennom som et morderinstinkt, målfasthet og stålfast besluttsomhet. Visdom, både åndelig og intellektuell, kommer gjennom kontemplasjon av deres erfaringer.

Noctua er artsnavnet på den lille ugle, Athene noctua. Slektsnavnet kommer fra Athena, den greske visdomsgudinnen. Athenas ugle ble kalt Glaucus, gresk for 'glansende'. Den lille ugla har et strengt uttrykk.

Glaucus satt på Athenas blinde side slik at hun kunne se hele sannheten. Ugla kan snu hodet rett rundt, se bak for å finne sannheten i ettertid. Den tyske filosofen Georg Hegel refererte til Glaucus for å forklare ideen hans om at filosofisk forståelse bare kan komme fra etterpåklokskap: 'Ugla fra Minerva sprer sine vinger bare når skumringen faller'. Minerva er den romerske ekvivalenten til Athena ( asteroide Pallas Athena ).

  Constellation Noctua Astrologi

Noctua Constellation [Uranias speil]


Margaret Thatcher (Noctua rising) sa en gang 'Visdommen til etterpåklokskap, som er så nyttig for historikere og faktisk for forfattere av memoarer, er dessverre nektet praktiserende politikere'. Det litterære geniet Johan Wolfgang Goethe fikk også Noctua til å reise seg, og et av hans beste sitater var 'Visdom finnes bare i sannhet.'

Mary Shelley (reiser seg) berørte åndelig visdom og fasthet i hensikten med 'Ingenting bidrar så mye til å berolige sinnet som en fast hensikt, et punkt som sjelen kan feste sitt intellektuelle øye på.' Maggie «jernfruen» hadde et strengt gjenskinn.

Andre med sin Ascendant i stjernebildet Noctua inkluderer astrologene Jeff Green (med Venus) og Robert Pelletier. Jacqueline Kennedy Onasis (med South Node), Evonne Goolagong Cawley, Michael Douglas, Clint Eastwood, Sarah Ferguson, Aretha Franklin, Prince og Johnny Weissmuller.

Referanser

  1. David Lee, Den lille tapte konstellasjonen .
  2. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s.53.