Neptun Konjunkt Ascendant Natal og Transit

  Neptun Conjunct Ascendant Transit Neptun konjunkt Ascendant natal gjør deg til en følsom, omsorgsfull og åndelig person. Du ser verden fra et helt annet perspektiv enn andre mennesker. Det er som om du eksisterer halvveis mellom den virkelige verden og en høyere dimensjon. Å sitte fast mellom den harde virkeligheten i den fysiske verden og idealismen på det åndelige planet forårsaker nysgjerrighet og forvirring.

Å prøve å forstå hvem du er og hvordan du passer inn i det større bildet kan forårsake forvirring, lav selvtillit og isolasjon. Å danne normale meningsfulle relasjoner kan være en kamp fordi du ikke forstår hvordan du bør opptre rundt andre. Du kan eksperimentere med forskjellige personas for forskjellige mennesker og forskjellige situasjoner. Du er en shapeshifter og kan smelte bort til en folkemengde hvis du ikke vil bli sett.

Det vil være tider når du ønsker å forsvinne eller bli usynlig. Å være en så høysensitiv person betyr at det er veldig lett å bli overveldet av for mye sanseinntrykk. Ikke bare negative miljøer, men slike ting som forstyrrende lyder og lukter. En irriterende forelder eller folk som invaderer ditt personlige rom kan være for mye å takle. Du må fjerne deg selv eller låse deg inn i et rom som svar på sensorisk overbelastning.Det er normalt med Neptun konjunkt Ascendant å føle seg annerledes eller merkelig. Din myke, omsorgsfulle og følsomme natur betyr at du lett blir opprørt av mobbing, vold og alt som er hardt eller sårende. Prøv å ikke føle deg som et offer eller føle at du trenger å redde andre mennesker. Du kan ikke hjelpe andre hvis du ikke tar vare på deg selv først.

Følsomheten din kan påvirke helsen din i form av hudutslett, allergier og infeksjoner. Feildiagnostisering og vanskelig å diagnostisere sykdommer er mulig. Du kan prøve å blokkere vår virkelighet eller det åndelige riket gjennom narkotika eller alkohol. Dessverre er du mer utsatt for avhengighet enn de fleste andre, og for forgiftning og overdose.

Følsomheten din for høyere vibrasjoner kan også være skummel. Du må utvikle ferdigheter til å skjelne og lære hvordan du filtrerer bort negative energier eller åndelige enheter som du ser, hører eller på annen måte sanser. Med alder og selvtillit vil du lære å stole på drømmene dine og sterke intuisjon, og utnytte dine psykiske evner.

Idealer og moral er viktig for deg. Du kan se på religion, spiritualitet eller filosofi som et rammeverk eller moralsk kompass. Neptun styrer speil, kameraer, scenen og skjermen. Skuespill og musikk er ideelle utløp for din kreativitetsstil og stor fantasi. Dette aspektet gir ofte en teft for å underholde folk.

Mysterier og hemmeligheter fascinerer deg, og du kan være en spion. Det er imidlertid viktig å holde seg til en moralsk kode, ellers kan du misbruke gavene dine og lure folk. Løgn og forfalskning ville til slutt ende i skuffelse og skam.

Neptun Conjunct Ascendant Transit

Neptun-konjunkt Ascendant-transit bringer forvirring, bedrag og skuffelse til dine nære en-til-en-forhold. Den åndelige naturen til denne transitt gjør at du føler deg optimistisk og tillitsfull, og tror på universell kjærlighet og medfølelse. Dette senker forsvaret ditt og gjør deg mer utsatt for å bli utnyttet.

Faktisk bør du ta den stikk motsatte tilnærmingen til all omgang med andre mennesker. Det er som om du har en etikett på skjorten din som sier 'sucker' som tiltrekker seg alle slags sleaze bags, svindlere og junkies. Selv om du møter en ærlig og ekte person, bør du passe på å ikke bli involvert i noen økonomiske eller juridiske ordninger ennå.

På samme måte bør du unngå å utnytte andre mennesker. Det er en tendens med Neptun konjunkt Ascendant transitt til å ta den enkle veien ut og ta snarveier. Imidlertid vil enhver løgn, forfalskning, lureri eller undergraving til slutt bringe tap og skuffelse.

Vær ærlig i alle dine omganger. Søk profesjonell rådgivning for juridiske spørsmål, større kjøp eller forretningsavtaler. Hvis du blir viklet inn i en eller annen skandale, så stopp i sporene dine og søk hjelp før det kommer ut av kontroll.

Å ikke stå opp for deg selv kan også føre til voldelige forhold. Din trang til å hjelpe andre ville vært bedre brukt til veldedighetsarbeid eller et sykehjem. Det er godt å hjelpe andre, men kjenner dine fysiske og følelsesmessige grenser.

Ta tak i eventuelle tegn på sykdom ettersom du er mer utsatt for infeksjoner og allergier. Det er også en risiko for feildiagnostisering eller vanskelig å diagnostisere sykdommer. Du kan rett og slett føle deg svak eller mindre sikker på deg selv.

Lavere selvtillit er mulig og i noen tilfeller depresjon. Du er mer utsatt for avhengighet og forgiftning. Brukere bør passe på, ikke å overdose. Selv reseptbelagte medisiner kan påvirke deg sterkere og ha verre bivirkninger nå.

Hvis du kan være realistisk, etisk og ærlig, vil denne transitt være åndelig oppløftende. Økt intuisjon, fantasi, kreativitet og psykiske evner kan føre til nye oppdagelser og innsikter eller en ny karriere. Å føre en drømmedagbok ville vært mest avslørende og veldig moro.

Det er mulig å finne en sjelevenn så lenge du kan være sikker på at de er den virkelige avtalen. Du vil bli tiltrukket av mer åndelig tilbøyelige mennesker, men pass deg for kulter og karismatiske ledere. Finn din egen vei til religiøs eller åndelig forståelse.

Neptun Conjunct Ascendant kjendiser

Eddie Van Halen 0°01′, Paul Ryan 0°02′, Victoria Tennant 0°17′, Immanuel Kant 0°24′, Jane Austin 0°25′, Elsie Wheeler 0°25′, Pierre-Auguste Renoir 0°31 ′, Richard Speck 0°32′, Tracey Ullman 0°33′, Johannes Kepler 0°34′, Cat Stevens 0°36′, Ariana Grande 0°46′, Benjamin Disraeli 0°47′, Mirka Mora 0°54′, Marcel Proust 0°55′, Prince John of the UK 1°11′, Nancy Mitford 1°12′, Angela Lansbury 1°13′, Julian Assange 1°17′, Rosaleen Norton 1°18′, Bill Clinton 1°20′, Bob Woodward 1°21′, Hugh Greene 1°26′, John Edward 1°35′, Richard Simmons 1°40′, Rudy Giuliani 1°45′, Paul McCartney 1°48′, hertug William av Cambridge 1°53′, Jim Carrey 1°55′.