Neptun Motsatt Sol Transit

 Neptun Motsatt Sol Transit Neptun overfor solovergangen gir innsikt i din sanne identitet, en som sannsynligvis har vært skjult i lang tid. Neptun fungerer som et speil gjennom de andre menneskene i livet ditt. Det er ved denne tilbakemeldingen i forhold du lærer mer om deg selv i løpet av dette eller to året.

Du kan også finne ut at Neptun får deg til å projisere visse idealer eller kvaliteter på mennesker eller situasjoner som du kanskje ønsker, men som faktisk ikke er ekte. Så når visjonen din ikke stemmer overens med virkeligheten, gir hendelser eller folk beskjed.

Denne erkjennelsen kan være vanskelig å håndtere fordi den ofte er forbundet med vantro, frykt eller forvirring. Når du blir konfrontert med noen ubehagelige sannheter under denne transitt, er det normalt å føle seg usikker og eksponert, og egoet ditt kan tåle litt, og få deg til å føle deg oppblåst eller svak, til og med beseiret.Mistanke, mistillit, paranoia og hypokondri er alle ting du kan gå gjennom. Disse kan betraktes som negative, men de kan faktisk ha noe grunnlag, så du må akseptere dette og jobbe gjennom dem. Hvis du oppdager at andre ikke er ærlige mot deg, så se først på deg selv og sørg for at du er helt ærlig med deg selv og mot dem.

Rydd opp i eventuelle misoppfatninger og så bør ting begynne å bli bedre. Hvis du føler deg svekket, ta opp eventuelle kostholds-, helse- eller avhengighetsproblemer og få en sjekk. Denne transitt kan bringe helseproblemer på hodet, men det kan ta litt tid å komme til bunns i det, siden forvirringen også gjelder tester og leger. Gjør din forskning for å finne sannheten, få andre og tredje meninger fra en rekke leger og healere.

Neptun Motsatt Sun Transit Datoer

Jomfruen Decan 2 mars 2016 februar 2021
Jomfruen Decan 3 april 2020 januar 2026
pund dekan 1 mars 2025 mars 2030
Pund Decan 2 mai 2029 februar 2035
Pund Deccan 3 juli 2033 mars 2039
Scorpio Decan 1 mai 2038 februar 2044
Scorpio Dean 2 juli 2042 april 2048
Scorpio Dean 3 juni 2047 mai 2052