Finn Ut Antall Engel

Neptun overfor Ascendant Natal og Transit

  Neptun Motsatt Ascendant Transit Neptun overfor Ascendant natal foreslår at partnerne dine og din individuelle identitet oppløses i hverandre til en viss grad. Det er viktig for deg å beholde integriteten til din egen personlighet og selvbilde. Ellers kan dine nære relasjoner bli en kilde til forvirring og skuffelse.

Du og partneren din lar seg sannsynligvis lett påvirke av hverandre. En partner kan være svak, vag, godtroende, for søt og uskyldig, eller villig til å lukke øynene for karakterfeil og bedrag. Overidealisering av partneren din eller ønsker å redde dem kan faktisk gi næring til deres negative oppførsel. Denne typen medavhengig dynamikk kan faktisk gjøre det vanskelig for dem å ikke dra nytte av uselviskheten din.

Du kan starte et forhold og synes synd på noen, men ende opp med å synes synd på deg selv. Å spille rollen som frelser eller martyr kan gjøre deg demoralisert, blakk, utmattet og tro at du er uverdig til noe bedre. Du kan gå gjennom en rekke mislykkede forhold med utro, voldelige, løgnaktige, syke, alkoholiserte eller narkotikaavhengige partnere. Noen ganger vil det kreve en krise, intervensjon eller personlig sykdom for å få deg ut av vrangforestillingen og gjenoppbygge selvtilliten og selvtilliten din. Du må sette sterke grenser i relasjonene dine hvis du er mottakelig for dårlig påvirkning.

Hvis du er partneren som jukser og lyver deg til et gratis måltid, er det på tide med en realitetssjekk. Selvbevissthet er en god start og åndelig utvikling er neste steg. Det er mulig med Neptun overfor Ascendant å finne en lykkelig balanse. Noen mennesker lar partnerne tro at de har mye innflytelse selv når de ikke gjør det. Du trenger ikke la partnerne dine forvrenge selvbildet ditt.

Noen ekteskapspartnere er godt matchet på dette området, slik tilfellet var med Anthony Armstrong-Jones og prinsesse Margaret. Anthony hadde Neptun overfor Ascendant (0°11′).

Ekteskapet ble ledsaget av narkotika, alkohol og bisarr oppførsel fra begge parter.
[ Wikipedia ]

Selv om det kan ta mer enn ett forsøk, kan du ha et normalt kjærlig forhold til dette aspektet. I sine høyere manifestasjoner kan Neptun overfor Ascendant representere din sjelevenn og en åndelig opplyst romantikk. Du kan faktisk drømme opp din ideelle partner og oppleve ekte ubetinget kjærlighet. Du kan tiltrekke deg en sykepleier, lege, musiker eller en annen underholder. Kanskje Neptun manifesterer seg som noen med lignende håp og drømmer eller en veldig åndelig person.

Neptun Motsatt Ascendant Transit

Neptune overfor Ascendant transitt kan bringe din ideelle partner til døren, men også ditt verste mareritt. Det er bedre å være forberedt på det verste fordi det vil være vanskelig for deg å se forskjellen basert på førsteinntrykk. Når Neptun går over din etterkommer, har du en tendens til å gjøre deg synd på andre mennesker og mer utsatt for forvirring og bedrag i dine en-til-en-forhold.

Det er aldri hyggelig å tro at vennen din eller ekteskapspartneren din skjuler noe for deg, men hvis noe slikt noen gang kommer til å skje, vil det sannsynligvis skje nå. Du vil ikke leve ut året hans eller så i mistanke om alle rundt deg, så den beste måten å håndtere denne villedende påvirkningen på er å sørge for at du ikke skjuler ting for partneren din. Dette gjelder din ekteskapspartner og eventuelle forretnings- eller profesjonelle partnere.

Å være helt ærlig og rett på sak i alle dine omganger vil redusere risikoen for å bli lurt eller utnyttet. Bygg tillit og hold kommunikasjonskanalene åpne og fri for forstyrrelser som sladder og løgner. Med nye forhold bør du spørre deg selv hvorfor de vil være din venn eller partner. Denne transitt har en tendens til å tiltrekke seg psykiske vampyrer, tyver og en rekke andre skurker.

Ikke gjør det enkelt for folk å bruke deg eller ta fra deg. Din økte følsomhet og medfølelse vil gjøre det vanskelig å ignorere andres lidelser, men din første prioritet er å ta vare på deg selv. Bare hvis du er helt sunn, velstående og klok kan du ha råd til å redde tapte sjeler under denne transitt. Hvis du er ensom og har lav selvtillit eller depresjon, må du være spesielt forsiktig så du ikke får hjertet ditt knust av et lavt liv med øyne på huset ditt og sparepenger.

Som nevnt i begynnelsen, kan denne transitt bringe din ideelle partner. Et kjærlig ekteskap kan bli mer romantisk og åndelig. I sine høyere manifestasjoner kan Neptun overfor Ascendant-passasjen bringe din sjelefrende og en åndelig opplyst romantikk. Du kan faktisk drømme opp din ideelle partner og oppleve ubetinget kjærlighet. Du kan tiltrekke deg en sykepleier, lege, musiker eller en annen underholder. Kanskje Neptun manifesterer seg som noen med lignende håp og drømmer eller en veldig åndelig person.

Neptun Motsatt Ascendant-kjendiser

Audrey Hepburn 0°01′, Anthony Armstrong-Jones 0°11′, Charles Gounod 0°12′, Benito Mussolini 0°23′, Juliette Drouet 0°45′, Emperor Hirohito 0°55′, Charles Ponzi 1°10′ , Jelena Dokic 1°11′, Giuseppe Verdi 1°20′, Stephen Arroyo 1°30′, Ringo Starr 2°00′, Oscar Wilde 2°11′.