Finn Ut Antall Engel

Nord-Korea horoskop

  Nord-Korea flagg

Et nøyaktig horoskop for Nord-Korea har aldri vært tilgjengelig for oss fordi det ikke er registrert tid for proklamasjonen av Den demokratiske folkerepublikken Korea (DPRK). Vi vet at uavhengighet ble erklært 9. september 1948 i Pýongyang, og denne datoen feires fortsatt som nasjonaldagen. Jeg har rettet opp Nord-Korea-horoskopet til 12:39. For flere detaljer se Forskningsdata og diagrammer om Nord-Korea .

Nord-Korea Horoskop Tolkning

Moon conjunct Ascendant gjør Nord-Korea følsomt, insulært og reaksjonært. Innbyggerne identifiserer seg sterkest med nasjonen sin, noe som gjør dem patriotiske, hengivne og sterkt påvirket av internasjonale relasjoner. Folkets sikkerhet er av største betydning for nasjonen. De ble brutalisert i 50 år under den japanske okkupasjonen. Så drepte Koreakrigen 300 000 av deres soldater og resulterte i at 1,5 millioner sivile ble drept eller såret. Siden den gang har den mektigste militære styrken i verden vært på dørstokken deres.Saturn square den stigende månen forårsaker isolasjon, frykt og motgang. Det gjør denne allerede øysomme og følsomme nasjonen enda mer defensiv og mangler venner. Dette forklarer også diktaturets undertrykkende og kontrollerende natur. Et dynastisk militærdiktatur med Saturn på fiksestjerne Regulus , ' Den knusende foten '. Dette er en militærstjerne assosiert med vold, ødeleggelse, kontrollerende makt og hevn.

  nord-korea-horoskop Solen og Midheaven (MC) i verdslig astrologi styrer begge lederen. Sun conjunct MC betyr at lederen totalt dominerer den nasjonale identiteten, en annen indikator på diktatur. Solfirkanten Jupiter forårsaker et oppblåst ego, overdrivelse og mangel på tilbakeholdenhet. Ettersom Jupiter styrer handel og traktater, resulterer dette aspektet i grensetvister og handelsunderskudd. Mellom solen og MC, ved 16°42′ Jomfruen, er den arabiske delen av katastrofen (AC + Uranus – Sol).

Venus styrer generelt fred og diplomati, men i verdslig astrologi betyr krig i harde aspekter. I det gamle Mesopotamia var hun gudinnen for kjærlighet og forplantning når kveldsstjernen, og krigsgudinnen når morgenstjernen. I Nord-Korea-horoskopet er hun krigsgudinnen, synlig før soloppgang. Det lengste hun noen gang kan være foran solen er 48 grader, så ved 46 grader foran solen i dette diagrammet er hun en veldig opptent gudinne Ishtar. ' morgenopptredenen hennes vekket dem til å gå til krig ' [ Deborah Houding ].

Så en sint Venus vekket nordkoreanerne klokken halv tre om morgenen for å gå til krig. Plassen fra Mars, hersker over militæren og krigen, snur hennes sinne til blindt raseri. Måneformørkelsen før uavhengighetserklæringen var ved 03°17′ Skorpionen, mindre enn en halv grad fra den nordkoreanske Mars. Dette øker landets aggressive og reaksjonære natur.

Hemmelighold, paranoia og propaganda kommer fra Merkur sammen med Neptun. Dette blir verre med denne sammenhengen på fiksestjerne Algorab , ' Drep eller bli drept '. Det er assosiert med løgn, attentater og hemmelige militære angrep, ' Forsinkelser og tilbakeholdenhet er indikert å komme av fiaskoer, tap, feil håndtering av saker og fiendskap generelt .'

Oppsummert er Nord-Koreas astrologikart en blåkopi for et mektig og aggressivt diktatur, paranoid og ute av kontroll. Folket lider under undertrykkelse, isolasjon og fattigdom. Den eneste måten for denne nasjonen å avverge en voldelig og katastrofal slutt, er å kaste dette horoskopet i søpla og begynne på nytt.

Oppdatering 27. september 2017

Fullmåne oktober 2017 i Nord-Korea: Etter å ha sammenlignet Oktober 2017 fullmånekart satt til Pyongyang til mitt korrigerte Nord-Korea-horoskop. Jeg har en følelse av at noe stort vil skje med Nord-Korea i løpet av de to ukene av denne månefasen.