Finn Ut Antall Engel

November Horoskop 2016

postet på

*** Spesiell merknad ***
Nedenfor er November Horoskop 2016 månedlig astrologioversikt . Bla ned for å finne månedlig horoskop for stjernetegnet ditt ! Horoskoper får du, Beautiful Soul, av den internasjonalt anerkjente astrologen Sara Gilbert. Besøk nettstedet hennes LifeSpiritConnections.com.au og bestill din astrologilesning med Sara i dag!

November Horoskop 2016 Oversikt

Nymånen i Skorpionen 30. / 31. oktober vender søkelyset mot skiltets gjennomtrengende intensitet, allerede før måneden begynner! Selvfølgelig er månedene i kalenderen vår en menneskeskapt konstruksjon, som ikke er synkronisert med naturens syklus fra månen. Så det er tull å hevde spesiell betydning for flere nye eller fullmåne i løpet av en måned.

Skorpionenergien var allerede styrket av tilstedeværelsen av de feminine asteroidene Juno og Astraea, sammen med Black Moon Lilith - som representerer sinne fra alt som er blitt undertrykt i kraften til det feminine i den rasjonelllogiske og materielt fokuserte verden.Kvikksølv følger tett bak solen når den kommer inn på skiltet 25. oktober , mens Skorpionens herskere, Pluto og Mars, fremdeles danser tett i tett i Steinbukken, og oppfordrer planetenergiene til å gjøre forandring og bringe virkeligheten tilbake i vårt sprø miljø !

Kvikksølvens energi forblir hos Sol og Måne når de forenes for å gnist de 4 ukene som lå foran. På grunn av dette, du vil grave dypt for å søke etter sannheten inni og måter å uttrykke det for hele verden. Hvem er du? Hva er du her for å oppnå? Hvem ønsker du å forvandle til?

Mellom 9. og 13. november , personlige planeter vil endre tegn. Du vil på jakt etter mer inkluderende måter å nå dine mål på . Du vil sannsynligvis ha en mer forsiktig og noe hemmet tilnærming til kjærlighet og relasjon, men vil utvide tankene dine mye mer mot moro og eventyr. Dette vil være universelt, alle vil være i omtrent samme humør.

De Taurus Full Moon 14. november vil gi mer klarhet . Nok en gang er Månen nærmere Jorden, så har en sterkere trekk mot Solen. Faktisk vil hun ikke være så nær igjen før 2034!

Med Scorpio Sun nær asteroiden Gaea og Black Moon Lilith, din følelser vil være nær overflaten men spenning vil komme fra firkanter til asteroider Pallas Athena og Apollo - begge tilhengere av å favorisere det maskuline. Så hodet og hjertet ditt vil ha forskjellige agendaer.

Følsomheten vil bli økt og mønstre fra fortiden begynner å virvle gjennom tankene dine kort tid etter, som Neptun konjunkturer den sørlige noden på månen 17. november . Det blir det tid til å gi slipp på urealistiske idealer og umulige drømmer ettersom Neptun er på en viktig nesten stasjonær tid i syklusen sin - før han begynner å bevege seg direkte igjen 20. november.

Denne slippingen passer godt sammen med Solens inngang i morsomme Skytten dagen etter. De energi lyser opp, ettersom vi gir et enormt sukk av lettelse og forbereder oss på nye eventyr!

November Horoskop 2016 - Alle 12 stjernetegn

Væren Horoskop

Væren som allerede er i forhold vil sannsynligvis gå gjennom en interessant periode der kompleksitet og maktspill kommer i forkant - kanskje til og med teste forholdet til bristepunktet . Den gode nyheten er at dette kan ta deg til et nytt nivå av intimitet og lidenskap. Imidlertid, Væren, følelsene dine vil føles som om de har vært gjennom en vrider.

Singel Væren kan finne seg i å få involvert i en plutselig, lidenskapelig affære eller låst i en kamp om andres penger på en eller annen måte.

Midt i måneden Væren vil finne seg i å stille spørsmål ved hva de virkelig setter pris på , inkludert deres egen selvtillit.

Rundt 20. november når sjelsøking dypet av dine ensomme refleksjoner. Det kan være nødvendig for å gi slipp på noen dype frø - som hvordan du mener at Væren til enhver tid må være i førersetet.

Healing Crystals & Stones: Væren største utfordring er å tenke før du handler. Ved anledninger hvor du faller tilbake i gamle mønstre, kan Red Jasper advare deg mot tanke i forkant av handling og hjelpe deg med å forstå konsekvensene av din oppførsel.

Tyren Horoskop

I november er det Taurus sin tur fokusert på relasjoner . Tyrens behov er ganske grunnleggende. Du liker å føle deg stabil og trygg, å vite hva som kommer videre. Dessverre er det motsatt av det Taurus vil oppleve denne måneden.

Tyren er mer sannsynlig å oppleve kompliserte manipulasjoner og maktspill som er sentrert rundt hvem som får og hvem som gir. Dette vil bli vanskeligere for Taurus å takle rundt 11. november når sikkerhetsbehovet skjerpes.

Fullmåne i dyrekretsen din klargjøres endringer Taurus har ønsket å gjøre hjemme og vil tilby strategier for å kaste ting opp på arbeidsfronten for å finansiere dem.

Tyren må kanskje gi slipp på noen drømmer de har rundt å forandre verden gjennom en slags gruppeaktivitet eller organisasjon de tilhører. Det vil bli tydelig hvilken innvirkning dette har på rutinene som Tyren elsker så mye i det daglige.

Healing Crystals & Stones: Tyren du best kan pleie deg selv med Blue Tourmaline, da den raskt vil koble deg til naturen som du trenger for å begrense følelsen av usikkerhet. Det forhindrer også at negativitet forblir hos taurerne og blokkerer energien deres.

Tvillinghoroskop

Mange endringer vil sannsynligvis være på gang rundt måten Gemini lever livet sitt på daglig basis. Balansen mellom materielle og åndelige rutiner er ute av kilter, og det er behov for å innstille seg på den mer komplekse, feminine og intuitive siden av deres natur.

Hva Gemini er tvunget til å påta seg daglig har blitt sjelsødeleggende og resulterer i hyppig angst som kulminerer rundt tiden for fullmånen - 14. november.

Tvillingene må ta en strategisk holdning fra Pallas Athena for å sikre at det ikke er noe ekstra press fra juridiske forhold eller håndhevet høyere studier. Ta vare på Tvillingene, da disse kreftene kan forstyrre mengden kreative ideer som Apollo legger til rette for å flyte gjennom tankene dine. Et eller annet sted vil det være et svar.

Å gi slipp på tidligere drømmer rundt hvordan dette stjernetegnet anser at det burde bli sett av publikum, burde gjøre det mulig for ideer om et nytt formål å presentere seg rundt midten av november. Det blir på tide å iverksette tiltak mot en mer samarbeidende tilnærming.

Healing Crystals & Stones: Apophyllite, Gemini’s Moon stone, vil lede deg til å finne balanse mellom den åndelige og materielle verdenen. Det fremmer intuisjon og introspeksjon som hjelper deg å gjenkjenne ditt sanne formål.

Krefthoroskop

Kreft trekkes naturlig til å ta vare på de som er nærmest og kjærest med dem, deres barn og deres elskere. I november tar dette på et helt nytt nivå av kompleksitet og intensitet for dette dyrekretsen. Trangen til å 'ta vare på' økes spesielt for elskere og barn som er kvinnelige eller følsomme i naturen - og fremhever kreftens beskyttende instinkter.

På tidspunktet for fullmånen , Kreftens hersker i Taurus, legger til behovet for et nytt sikkerhetslag, og det blir reist spenninger rundt hvordan man kreativt og strategisk finansierer tiltakene som er involvert.

Kreft vil være kreves for å revurdere og muligens gi slipp på noen av sine noen av sine omfattende planer for utenlandsreiser eller høyere utdanning i løpet av den påfølgende uken for at denne finansieringen skal kunne forvaltes effektivt.

Healing Crystals & Stones: Pink Tourmaline vil lette kreft gjennom det følelsesmessige tapet som er involvert i å gi slipp på drømmene sine fra fortiden og forhindre dem i å lide av emosjonell overbelastning.

Leo Horoskop

Leo må være kongen eller dronningen av domenet deres! I løpet av november, maktspill innenfor deres stolthet (eller hjemmet og familien) gir noen kompliserte lederbeslutninger . Det kan være på tide å transformere hvor og hvordan Leo tilbringer tiden sammen med sine kjære.

Problemer som vil stabilisere Leo status i verden kommer frem med fullmåne. Dette kan være vanskelig for Leo å navigere, da det vil være behov for mer inkluderende handlinger i samfunnet. Imidlertid må dette tenkes nøye gjennom.

Det vil være behov for en bedre balanse mellom individuelle kreative behov og hvilke kompromisser som er strategisk nødvendige for å opprettholde relasjoner med viktige partnere. Dette kan innebære at Leo gir slipp på oppfatningene de har holdt lenge på felles ressurser eller i dybden de er forberedt på å dele sine intime følelser og sårbarhet.

Healing Crystals & Stones: Rosenkvarts er en kraftig følelsesmessig healer som vil hjelpe Leo til å uttrykke sine følelser mer fritt, spesielt i områder der de har hatt smerter eller har sin stolthet i fortiden, og har vanskelig for å gjøre dem selv sårbare.

Jomfruhoroskop

De forandringsvindene blåser kraftig for jomfruen! Nymånen og begynnelsen av november gir mye kompleksitet og dybde av informasjon - noe som bidrar til at selvsikker beslutningstaking kan finne sted.

Å vite hvordan man skal reagere blir tydeligere , når dette stjernetegnets hersker Merkur flytter inn i Skytten den 9. november og bedriver seg videre med fullmåne som okkuperer området forbundet med vekst. Praktiske detaljer av trinnene som skal tas begynner å falle på plass, assistert av reflekterende intuisjon.

Analyse, teknologi og kommunikasjon synes å spille en rolle i Jomfruens fremtidige retning, men håp og drømmer knyttet til fortid, nåtid eller potensielle forhold må frigjøres før trekkraft kan oppnås.

Healing Crystals & Stones: Å sove med et stykke Smoky Quartz, eller bruke det i et ritual, vil hjelpe Jomfruen til å overvinne de følelsesmessige blokkene som kan være en barriere for å slippe forholdsproblemer. Det hjelper kritisk jomfru å akseptere problemene de har med kroppen eller seksuell natur.

Vekten Horoskop

November vil sannsynligvis etterlate Vekten å være ganske voldsom og blåst når du møter noen ganske utfordrende og muligens demoraliserende omstendigheter rundt økonomien, eiendelene og til og med verdien du legger på deg selv. Det er mulig at du ikke mottar betalinger du skylder deg på grunn av komplikasjoner eller situasjoner som tar bort makten din.

Dette stjernetegnets herskende plante, Venus, begynner måneden med Saturn som indikerer vanskeligheter med kommunikasjon og teknologi , før du byttet skilt og koblet til Pluto herskeren av Skorpionen den siste uken i november. Vekten, pass på pass på at du ikke prøver å manipulere andre eller å tegne makt spiller mot deg selv rundt eiendom, ditt hjem og familieproblemer.

Vekten, det kan lønne seg å gi slipp på eventuelle umulige drømmer du har satt deg opp slik du ønsker å tilbringe livet ditt på daglig basis rundt samme tid.

Healing Crystals & Stones: Pink Carnelian kan vise seg å være veldig nyttig for Vekten denne måneden. Det er livskraftig energi som kan hjelpe deg med å komme deg gjennom vanskelige tider og vil overtale deg til å jobbe med kjærlighet i stedet for dømmekraft når du blir utsatt for press.

Skorpionen Horoskop

Det Scorpios har jobbet med en stund, i hemmelighet bak kulissene, er i ferd med å gjøre komme ut i det fri !

Tanker og følelser om de kraftige Scorpio-evnene at de ikke har fått lov til å uttrykke tidligere, kommer til syne i løpet av den første uken i november. Det er på tide å vise dem frem og få fotfeste, før mer konservative spenninger mellom Scorpio familie / hjemmeliv og arbeid begynner å komme i veien rundt 14. november.

Skorpioner må kanskje teste virkeligheten til en drøm de har lengtet etter en stund rundt måten de uttrykker kreativitet og har det gøy på. Det kan være på tide å la det gå, noe Skorpionen synes det er vanskelig å gjøre.

Alternative ordninger vil dukke opp som involverer grupper av mennesker / venner som dette stjernetegnet vil kos deg med enda mer !

Healing Crystals & Stones: Malakittens virvlende virvler er energi i bevegelse og kan hjelpe deg med å frigjøre tankene dine og se nye visjoner for fremtiden. Denne vakre, intense grønne helbredende steinen hjelper transformasjon på alle nivåer og kan nådeløst bringe frem alt som blokkerer deg og trenger å bli frigitt.

Skyttens horoskop

For en gangs skyld, Skytten, du kan være fornøyd med å jobbe i bakgrunnen mens du prøver å få mening om hva som skjer i din indre verden - i stedet for å lete etter eventyr i din ytre.

Du kan finne deg selv grave dypt inn i en slags åndelig filosofi som krever refleksjon og sjelsøking mens du arbeider for å transformere bevisstheten din.

Ved midt i måneden kan det oppstå en konflikt mellom om du holder deg nær hjemmet eller prøver å forstå hvordan kreativitet praktiseres i andre land eller kulturer. Dette kan innebære endringer i hvor du bor eller hvem du deler hjemmet ditt med når du gir slipp på tidligere oppfatninger om hvordan du ønsker å omgås dette området.

Etter hvert som måneden skrider frem kan dette stjernetegnet også være tvunget til å gjøre livsstilsendringer spesielt rundt matinntak og opprettholde en sunnere kropp,

Healing Crystals & Stones: Skytten kan ha stor nytte av deres Sun birthstone - Topaz i november. Topaz utvider perspektivet og lyser veien mot å nå sine mål - spesielt de som er mer materielle i grunnlaget.

Steinbukken Horoskop

Steinbukken, du liker å benytte enhver anledning til å forbedre din stående i samfunnet, og denne måneden vil det være mulig gjennom venner, grupper eller foreninger du er involvert i eller samfunnet for øvrig.

Komplekse transformasjoner er i gang og New Moon, like før måneden begynte, så et nytt prosjekt som kunne gi Steinbukken dyktighet. Vær forsiktig med Mars og Pluto, begge herskerne av Skorpionen-prosjektet i ditt område av omdømme, status eller merke, kan ting blåse opp i ansiktet ditt.

Mars flytter inn i Vannmannen 9. november som støtter energien fra dine virksomheter, slik at ting skal være tryggere derfra og inn.

Taurus Full Moon gir en mulighet for Steinbukken utvikle indre sikkerhet gjennom behagelig aktivitet forsterket av spenning fra den kreative tilnærmingen til felles finansiering og unike personlige verdier som gjorde dette mulig.

Rundt 17. november Å slippe idealistiske tankemønstre og kommunikasjonsmetoder vil sannsynligvis gjøre det mulig for dem å få de nye Capricorn-markedsføringsmeldingene ut til et mye bredere publikum.

Healing Crystals & Stones: Dette stjernetegnets ganske seriøse og kontrollerte bilde kan forkles ved å jobbe med deres Rising Sign's følgesvennkrystall, Garnet. Denne dyprøde helbredende krystall kan hjelpe Steinbukken med å uttrykke sin naturlige autoritetsluft med mer varme og lette alvorlighetsgraden av energien de skildrer.

Vannmannen Horoskop

Dette er måneden til gjøre en forskjell i hvordan du tar din plass i verden - men for dette dyrekretsen er det en ganske kompleks situasjon.

Vannmannen liker å tro at de vet det hva formålet deres er og hvordan de skal oppnå det, men det skjer litt intern kamp for deg. For å forstå følelsene dine, prøver du å forstå hva som skjer på dette tidspunktet. På grunn av dette vil Vannmannen trolig tiltrekke seg fag og personer som kan hjelpe deg lære hva som får folk til å krysse av , som psykologi eller astrologi.

Rundt 9. november , Vil Vannmannen ønske å endre noe som skiller dem ut som forskjellige i utseendet på en eller annen måte. I løpet av et par uker vil dette ha gjort en forskjell i økonomien eller selvtilliten deres. Noen oppfatninger om hva de virkelig er i stand til blir utfordret til det bedre når først gamle mønstre er sluppet løs.

Vannmannen kunne også finne seg i et kreativt slags partnerskap rundt Full Moon.

Healing Crystals & Stones: Moonstone hjelper Vannmannen med å takle den nye begynnelsen som er knyttet til de forskjellige banene du går denne måneden, det vil berolige tankene dine når du prøver å gjøre verden til et bedre sted.

Fiskhoroskop

Sannheten er belønningen på bunnen av mange en svingete sti gjennom kompleksiteten for Fiskene - men dette stjernetegnet må grave dypt for å grave den ut .

Akkurat hva som skjer i verden for øyeblikket, gir stor nød til de uberfølsomme Fiskene. Ny informasjon vil oppstå rundt Full Moon som vil gjøre det positive blir mye tydeligere.

Fiskenes rike kreativitet kan brukes på arbeidet deres, og gir service til mange mennesker gjennom skjønnhet og til og med har innflytelse på søskenforhold.

Fiskene må slippe tidligere oppfatninger de har hatt om måten andre ser på dem, hvis de virkelig skal lykkes denne måneden. Herskeren Jupiter i deres transformasjons- og vekstområde gir rikelig resultater til den energien de bruker på denne måten. Ettersom Saturn påvirker deres offentlige image denne måneden, må de imidlertid legge ned mye arbeid og finne arbeidet deres litt slitsomt.

Healing Crystals & Stones: Bloodstone er et flott funn for dette stjernetegnet, da det har den doble fordelen av å holde deg jordet mens du finpusser den fantastiske følelsen av intuisjon. Denne helbredende steinen holder ut uønskede påvirkninger, stimulerer drømmer og best av alt letter det å handle i øyeblikket.

Dette innlegget ble postet iGratis månedlige horoskop & astrologi spådommer. Bokmerke permalink .