Finn Ut Antall Engel

Numerologi tall og betydninger

Finne Numerologienummeret ditt nedenfor og klikk på bildet eller tittelen for å lese alt om den hellige og åndelige betydningen av din livsvei, skjebne, kompatibilitet og karriere nummer! Hvis du ikke er sikker eller ikke vet hva tallene dine er , bruk min Numerologikalkulator for å enkelt finne ut av det! Bla også ned eller klikk for å lære mer om Numerologi som spådomsverktøy .

-

Numerologikalkulator

Numerology Calculator Big data handler mest om å ta tall og bruke disse tallene til å komme med spådommer om fremtiden. Den ...
Les mer

Numerologi 1 - Nummer 1 Livssti, kompatibilitet og skjebne

Numerologi 1: Nummer 1s livssti, kompatibilitet og skjebnemålinger Om, universets første pust. Jeg er, ...
Les mer

Numerologi 2 - nummer 2 livssti, kompatibilitet og skjebnebetydninger

Numerology 2: Number 2's Life Path, Compatibility, and Destiny Meanings The Divine Feminine. Vår hellige mor. Dette er Yin-energier ...
Les mer

Numerologi 3 - Nummer 3 Livssti, kompatibilitet og skjebnebetydninger

Numerology 3: Number 3's Life Path, Compatibility, & Destiny Meanings Syntesen, avkommet til 1 & 2, nummer 3 ...
Les mer

Numerologi 4 - Nummer 4 Livssti, kompatibilitet og skjebnebetydninger

Numerology 4: Number 4's Life Path, Compatibility, and Destiny Meanings With four sides of the same size, a square has ...
Les mer

Numerologi 5 - Nummer 5 Livssti, kompatibilitet og skjebnebetydninger

Numerologi 5: Nummer 5s livssti, kompatibilitet og skjebnenes betydninger Vår indre og ytre verden er flettet sammen med sett ...
Les mer

Numerologi 6 - Nummer 6 Livssti, kompatibilitet og skjebnebetydninger

Numerology 6: Number 6's Life Path, Compatibility, & Destiny Meanings Gaia, den ultimate pleier, giveren av ubetinget kjærlighet. Hun, ...
Les mer

Numerologi 7 - Nummer 7 Livssti, kompatibilitet og skjebnebetydninger

Numerology 7: Number 7's Life Path, Compatibility, & Destiny Meanings The dreamer of dreams. Den tidligere patriot av mennesker. Sinnet ...
Les mer

Numerologi 8 - Nummer 8 Livssti, kompatibilitet og skjebnebetydninger

Numerology 8: Number 8's Life Path, Compatibility, & Destiny Meanings Karma, høste det som er sådd, antagelse om makt, økonomisk suksess; ...
Les mer

Numerologi 9 - Nummer 9 Livssti, kompatibilitet og skjebnenes betydninger

Numerology 9: Number 9's Life Path, Compatibility, and Destiny Meanings I betydningen av tall omfavner 9 det ytterste i ...
Les mer

Numerologi 11 - Mester nummer 11 Livssti, kompatibilitet og skjebnebetydninger

Numerology 11: Master Number 11's Life Path, Compatibility, & Destiny Betydninger I den åndelige betydningen av tall blir 11 ansett ...
Les mer

Numerologi 22 - Mester nummer 22 Livssti, kompatibilitet og skjebnenes betydninger

Numerology 22: Master Number 22's Life Path, Compatibility, and Destiny Meanings Numerologer beskriver 22 som byggmester for mystiske ...
Les mer

Hva er numerologi

Fra vi lærer å snakke, blir tall en del av vår daglige virkelighet, pulserende i bakgrunnen av livet. Du har fødselsdato, personnummer, husnummer, skostørrelse og hattemål. Listen fortsetter og fortsetter.

Den altomfattende sifrene alene gir oss en følelse av deres betydning ikke bare verdslig, men også åndelig. Gamle seere og moderne lysarbeidere oppdager begge spesifikke vibrasjoner i tall, et slags aritmetisk språk som taster inn i andre symboler, tegn, varsler og mønstre i selve universet.

Så fortsett å nynne!

Prinsippet bak numerologi er at alt i denne verden har en type energisk fingeravtrykk - inkludert deg! Gjennom historien har filosofer, guruer og guider klassifisert disse fingeravtrykkene slik at vi bevisst kan begynne å omfavne konfigurasjonene som gir oss ledetråder til meningen med livet og vår rolle som åndelige reisende.

Med tall spesifikt er tanken at tidspunktet for fødselen din skaper visse muligheter og begrensninger, et rammeverk for personlighet. Når du har kjent de svarte og hvite omrissene, kan du fortsatt farge utenfor dem, men linjene er utgangspunktet for å forbedre alt i livet ditt, inkludert karrierer og forhold.

Her, ta noen fargestifter og la oss se litt nærmere.

En lærd numerolog vil aldri fortelle deg at fødselsdagstallene dine definerer deg helt (pokker, vi slutter alle å bli eldre ved 25, ikke sant?).

Mens de fleste i den vestlige verden bruker den tradisjonelle pythagoreanske tilnærmingen til tallsymbolikk og mening, er det andre metoder som ikke følger Pythagoras overhodet (hvis de til og med har hørt om fyren).

Så vi må sørge for et oppmerksomt vri på å presentere disse emblemene og troen på hvordan de påvirker livene våre.

Hvordan fungerer numerologi?

Så hvor begynner du?

Grunnleggende om numerologi er ikke altfor kompliserte.

Hver bokstav i det gitte fødselsnavnet ditt har et nummer det tilsvarer.

Ved å legge sammen disse tallene på forskjellige måter (ditt fulle navn, bare vokaler, bare konsonanter eller tallene i hele fødselsdatoen din) ender du med en profil med attributter.

Noe av symbolikken utfordrer deg, noen støtter og letter - men alt avhenger av hvordan du bruker informasjonen.

Noen mennesker har gått så langt som å lovlig endre navn for å endre vibrasjonene i den numerologiske konstruksjonen. Hvis du tenker på dette, husk det gamle ordtaket om å være forsiktig med det du ønsker deg. For å gjøre en så dramatisk endring er det ikke så enkelt som bare å endre et 'jeg' til et 'E' (unntatt etter C). Du må (a) vite hva du vil og (b) gjøre deg klar til å jobbe for det.

Med mindre noe dramatisk skjer i din virkelighet som vil støtte en numerologisk transformasjon, er det ikke sikkert gresset er grønnere med et nytt navn i det hele tatt.

Før vi går videre med undersøkelsen, kan du være interessert i å vite at numerologi har blitt brukt i noen overraskende sektorer. Noen meglere bruker det til å forutsi aksjemarkedet. Andre bruker bibelsk numerologi i et forsøk på å sikre velstand. Artisten Prince brukte fire sifre i å navngi albumene sine og til og med i måten han priset turbilletter.

Er numerologitallene mannlige eller kvinnelige?

I sin konstruksjon representerer tall orden. En av livsordrene er kjønn - nemlig mann og kvinne. Det antas at oddetall er maskuline og partall har feminine egenskaper.

Vær oppmerksom på at det er uskarpe her, så vurder dette som en veldig generell observasjon og en som bare skummer på overflaten av informasjonen Numerology gir.

Hvordan finne Numerology-tallene dine (livssti, skjebne, kompatibilitet, sjeletrang og karriere)

Mens det er noko gadgets og gizmos rikelig på Internett som regnes som ' Numerologikalkulatorer 'Vi bruker dem ikke fordi de er basert på algoritmer vi ikke har vært involvert i å lage, og dette betyr at vi ikke kan bekrefte nøyaktigheten.

Videre er de vi kjenner til veldig generaliserte, og vi tror når en person jobber med å bygge sin egen vakre sjel at spesifisiteten skal telle.

Da vi virkelig begynte å grave dypt inn i denne numerologien, ble vi snudd på hvor raskt og enkelt det er å legge sammen dine egne hellige tall. Når du leser om betydningen av disse tallene, vil symbolikken og de åndelige budskapene være de rette.

Det tar bokstavelig talt bare noen få minutter, så les våre enkle instruksjoner og bli din helt egen Numerologikalkulator !

I dette Pythagoras-systemet for numerologi (hva vi bruker) representerer navnet ditt og fødselsdatoen din 'Væring', og eksperter på dette feltet deler videre denne grunnleggende informasjonen i spesifikke underkategorier:

  • Livsstilsnummer :

Numerologer føler dette tallet er viktigst. Dette tallet er basert på datoen du ble født, inkludert året. Det resonerer med ditt karmiske oppdrag i dette livet.

  • Skjebne eller uttrykk nummer:

Dette er tallet som har å gjøre med mål, talenter og fysisk / emosjonell velvære. Du får dette tallet ved å tilordne tall til hver bokstav i hele navnet ditt.

  • Soul Urge or Heart's Desire Number:

Dette tallet gir en titt på dine hemmelige lengsler og motivasjoner. Få denne verdien ved å legge til tallene som bare er tilknyttet vokalene i navnet ditt.

  • Personlighet nummer :

Dette tallet er det du viser til verden, og det oppnås ved å legge til konsonantene i hver del av navnet ditt, redusere disse delene til et enkelt siffer, legge de to eller tre sammen igjen og redusere igjen.

  • Kompatibilitetsnummer :

Dette tallet er sammenligningen av partnerens Life Path Numbers for å oppnå potensiell forholdssuksess og snublesteiner.

  • Karriere nummer :

Ved å bruke biter av informasjon fra alle underkategoriene til Numerology kan man få en god ide om karrieren de er best egnet for og innsikt i hva deres Soul Contract også kan være.

Numerologihistorie

Numerologi har en lang historie på steder så langt borte som Egypt, Israel, India og Hellas for bare å nevne noen. En filosof ved navn St. Augustine (354-430 CE) fortalte oss at tall var et universelt språk fra Gud. Han og Pythagoras hadde mye til felles. Begge forsøkte å koble tall til ikke bare det menneskelige sinnet, men innbyrdes forholdet til alle ting.

Ingen liten oppgave!

Talsmenn for numerologi dukket opp i alle tider, men det var rundt midten av 1800-tallet at vi begynte å se et mer sosialisert aspekt. I likhet med måten Language of Flowers vokste som et stille kommunikasjonssystem mellom elskere, kan du finne folk som snakker over te og kaker om å finne ekte kjærlighet ved å bruke tallene fra navnet eller fødselsdatoen. Nøkkeltallene for denne spådomsinnsatsen var 1-10, men det var også masternumre - 11, 22 og 33 (de som vises i I Ching, Tarot, Runes og Kabbalah).