Finn Ut Antall Engel

Numerology 11: Master Number 11’s Life Path, Compatibility, and Destiny Meanings

I den åndelige betydningen av tall blir 11 ansett som et mesternummer.

Dynamikken skapt av denne treenigheten på 2/1/1 eksploderer med potensialer, hvorav noen aldri våget å gruble.

Egenskapene knyttet til masternummer 11 i Numerologi er instinkt (nemlig tillit til dem). Nummer 11 personlighet styres av den indre stemmen mot høyere vibrasjonsliv.

I motsetning til noen veldig empatiske tall, er 11-reisen imidlertid ikke ensom. Folk synes de er naturlig karismatiske.

De som går med de 11, kan ikke unngå å oppdage personlige endringer i kjølvannet av energivannet.

Numerologi 11 Innholdsfortegnelse

Mester nummer 11 som et livsstilsnummer

Hvis du har en følelse av at noe er på gang, men ikke helt kan finne ut av det - spør en 11. Dette mestertallet har alltid et håndtak på understrømmene i denne verden og den neste.

Den beste beskrivelsen jeg kan tenke meg for de med dette livsstienummeret er at de er menneskelige seismografer, som tar opp små vibrasjoner og setter dem sammen til det større bildet. Dette kan være litt foruroligende for folk som ikke er vant til å finne nøyaktighet i forhold som tidligere er holdt private.

Du kjenner ordtaket, 'hvis vegger kunne snakke?'

En 11 hører dem - og de slipper inn disse meldingene for inspirasjon og motivasjon.

Gjennom denne inkarnasjonen må imidlertid 11 bruke denne evnen med forsiktighet. Det kan skremme folk og potensielt skade dem. Informasjonsinnhenting er annerledes enn informasjonsdeling. Vær klok.

Som barn har 11 to veldig viktige sider. Man drømmer drømmen; den andre tenker dypt om disse drømmene og hvordan de kan bringes til virkelighet.

Disse barna vil komme med uhyggelig innsikt. De kan også ha en tilbøyelighet til å snakke med engler og andre astrale vesener. Foreldrene til en 11-åring vil gjøre det bra å oppmuntre dem til å snakke om ideene og erfaringene sine, og når de er gamle nok, begynner å logge dem. Slike øyeblikk kan ta fly i virkeligheten senere.

11-årene finner seg ofte naturlig trukket til metafysiske studier i denne inkarnasjonen, og ønsker å vite mer om personlige ferdigheter, men også om universets indre arbeid.

Forsiktigheten for de 11 puster gjennom det store omfanget av det hele.

Den åndelige verden er et mulitvers som kan overvelde. Ta det sakte ved å bruke rett fokus på 1 for å veilede deg.

Numerologipersonligheten til masternummer 11

Avhengig av hvordan du ser på det, kan 11 ha samme symbolikk som 2 (1 + 1) eller som to som står side om side.

Nummer 2 gir 11 en mildere berøring - medfølelse, intuitivitet og en sterk forbindelse med gudinnen. To som står sammen side om side skaper en formidabel styrke som brovoktere og omsorgspersoner til andre riker.

Imidlertid kan de tre tallene som fungerer sammen noen ganger føre til 11 forvirring som en push-me, pull-you. Noen ganger er det vanskelig å vite hvilken vei du skal gå først.

Lysarbeidere forteller oss at folk som går med den mystiske nummer 11 trenger fokus og sette faste mål, enten de er metafysiske eller verdslige. Det er massevis av personlig kraft her som venter på retning, men hvis 11 blir et hus delt, splittes evnen til frykt og immobilitet.

Når alle elementene i 11 fungerer i samarbeid, må du imidlertid være klar for intet mindre enn en større åndelig trening.

11 symboliserer troen, og over hele verden representerer den begavede sjeler fra profeter og forkynnere til følsomme og synske.

Numerologibetydningene til 11 forteller oss at dette mastertallet også representerer rettferdighet, objektivitet, en rask intelligens, besluttsomhet og plikt. Som mesternummer når de 11 ikke når sitt fulle potensial, blir alle de positive aspektene til negativer - kald, kalkulerende oppførsel, hensynsløshet og hard ufølsomhet er bare tre eksempler.

Dette er grunnen til at folk som arbeider med energien fra Master Numbers, må være oppmerksomme og vandre med lyset.

Master Number 11 - Expression or Destiny Number

Destiny er en vanskelig figur i 11-årene.

11 lever allerede utenfor virkelighetens normale grenser, noe som får dem til å fremstå eksentriske.

Alt det tunge tankene og drøvtyggingen viser i ansiktet ditt - folk kan ikke la være å lure på hva som ligger bak masken. Det er heller ikke alltid lett for en 11 å kvalifisere disse ideene.

Åndelig belysning er ikke en konkret sak hvor du krysser T og prikker jeg og gjør det ryddig. Hva dette betyr er at de 11 går med noen rare figurer, og kanskje ikke vet nøyaktig hvor hele denne troppen vil havne, men det vil uunngåelig være interessant.

11-årene kan bli humørfylte hvis de ikke får nok innspill. Dette er en faresone for 11. Hvis de tillater depresjon og angst i matrisen, utvikler de seg til en 2 og må starte på nytt.

På den annen side, når Destiny Number 11 bruker sine gaver klokt, vet alle i nærheten det. Lysshowet er ganske fantastisk, starter i auraen og blir en dans med all livskraften i området. Dette er et øyeblikk som ingen glemmer, men det kan ikke vare lenge eller de 11 brenner ut.

Hvis personlighet nummer 11 kan legge til humor og eventyr i spillplanen deres, vil det hjelpe dem å balansere alle disse roterende vibrasjonene og opprettholde symmetri i deres hverdagsliv.

Master Number 11 - Heart’s Desire eller Soul Number

11-sjelen er den fra en åndelig lærer, healer eller leder som alltid søker disse unnvikende sannhetene.

Å mestre din vei er aldri lett, men få ting som er verdt, kommer uten noen utfordring og offer.

Noen vibrerer med en 11 Soul Number lager sin egen esoterica , samle de underliggende universelle lære fra hele verden. Når disse trådene kommer sammen, begynner meldingen.

11 vet at vi alle er guddommelige på en eller annen måte.

De strever for å legge til rette for den bevisstheten hos andre, samtidig som de bringer meldinger fra rikene til jordplanet. Mennesket med denne læren fokuserer på harmoni og gjenoppretting av fred mellom mennesker.

11-årene føles veldig ukomfortable rundt uenighet. Uansett hvor tragedie oppstår, vil 11 følge med å tilby trøst med en side av åndelig bevissthet.

Numerologikompatibilitet med masternummer 11

Du vet aldri nøyaktig hva du kan skje hjemme hos en 11 som er kjent for avantgardesmak. Man skulle mistenke et meditativt rom, eller et nøye utformet Feng Shui-design. Huset vil være ryddig, men kan gjenspeile alle de forskjellige stiene som påvirket denne søkeren underveis.

Livet til en 11 har en tendens til konsistens og rutine. Det rammeverket gir deg komfort. Når det gjelder partnere, må de 11 stole på deres instinkter for å finne den perfekte sjelevennen din som forstår hvor mye som skjer i tankene dine og lar deg løpe med det.

Fordi folk med det mystiske nummeret 11 har en tendens til selvkritikk, kan de velge mot foreldre og tenke at de vil mislykkes. Hvis de 11 gir dem selv en viss ære og lærer et barn om de 11 intuitivitet, vil det være en flott gave til de nye sjelene som ankommer dette flyet.

Numerologi Master Nummer 11 & Karrierevei

Uansett hvordan de 11 betaler den ordspråklige leien, vil åndelighet spille en rolle et sted i hans eller hennes liv.

De kan skrive om religiøs filosofi, designe religiøse dekorasjoner, lage vakre sanger av troen, bli en Tarot-kortleser ... til og med kanskje starte sin egen spiritistiske kirke.

Trikset med 11 er hva de gjør for å på en eller annen måte gjenspeile deres etikk og det større bildet, og det er derfor de jobber godt på katastrofehjelpsteam, for eksempel.

Det kan ta 11 år noen år før du treffer den perfekte kombinasjonen av det metafysiske og verdslige, men når de gjør det, er det en glede som støtter alle positive aspekter av 11-tallets vibrasjonskraft.

Metafysiske foreninger

 • Healing Crystals: Kanel, honningkalsitt, Tiger's Eye
 • Astrologisk: Uranus
 • Zodiac: Vekten
 • Master nummer 11 i Tarot:

  I Tarotkortbetydninger og symbolikk som Master Number 11 er assosiert med Justiskortet i Major Arcana .

  Den klassiske Rider Waite Tarot Card-skildringen av denne kronede mannen på toppen av en trone med vekten av balanse i den ene hånden og sverdet av ansvarlighet og belysning i den andre er et veldig kraftig bilde som symboliserer vår ultimate etikk, moral som vi lover troskap og hvordan vi løser argumentene våre.

  Folk som jobber med det metafysiske nummer 11 har en sterk drivkraft for egenkapital. De velger kampene sine nøye og gir bare tillit når de er opptjent.

  Det er også en underliggende følelse av verdens naturlige orden i rettferdighet, en orden som når den forstyrres gir alvorlige konsekvenser. Dette gjelder veldig 11 personlighet. De må følge universell orden, lov og mønstre for å oppfylle sjelens ultimate søken.