Finn Ut Antall Engel

Numerology 3: Number 3’s Life Path, Compatibility, & Destiny Meanings

Syntesen, avkommet til 1 og 2, nummer 3, ber menneskene om å huske at vi bærer guddommelighet innenfor. I den åndelige betydningen av tall, er dette grunnlaget for numerologibetydningene til det overmenneskelige nummer 3.

Som det tredje av alle tall er 3s symbolikk livets overflod; det åndelige vesenet har en menneskelig opplevelse.

Numerologi 3 Innholdsfortegnelse

 • Livssti
 • Personlighet
 • Skjebne og uttrykk
 • Heart’s Desire & Soul’s Calling
 • Kompatibilitet
 • Karrierevei
 • Metafysiske foreninger
 • Gå tilbake til alle betydninger av numerologi
 • Livssti nummer 3

  Å gå denne livsstien betyr å gå med Muse. 3-er er utrolig kreative mennesker som uttrykker seg på helt unike måter. All kunsten passer perfekt til 3-ånden. Hvis en 3 ikke bruker oppfinnsomheten, er det muligheten for humør og depresjon.

  Når det gjelder personlige egenskaper, hvis du er en 3, har du et veldig optimistisk livssyn som gir kraften til positiv tenking en helt ny mening. Det mangler ikke venner og bekjente fordi du siver ut karisma, forstår viktigheten av aktive lytteferdigheter, gjør folk rolige og rett og slett er morsomme å være rundt.

  De tre personlighetene griper livet av hornene og kjører det fullt ut. Ulempen er at de ikke liker ansvar. Lek er mye mer interessant, og penger er til å bruke. Utsiktene her er at uansett hva, til slutt vil ting være ok. Dette kan gjøre andre rasende, spesielt tendensen til å utsette 'uinteressante' ting.

  3 personer elsker også nettverk og tilkobling. De går på den ordspråklige 'solsiden' av gaten, og tilbyr en ånd av gjestfrihet uansett hvor de går. Når 3 kommer inn i livet ditt, finner du deg selv å snakke mye, men du trenger også nedetid. Det er øyeblikk, spesielt hvis du har blitt såret, at et stille tilfluktssted er bra for sjelen din. Andre kan bli overrasket over dette, så ikke vær redd for å gjøre dine behov kjent.

  Som en kombinasjon av 1 og 2 opplever de 3 ofte veldig intense følelser. Å kontrollere denne syklusen er en av leksjonene i dette livsstienummeret. Styr dine følelser, ikke la dem styre deg. Når du er under kontroll, ta den energien og led den mot en lidenskap for størst suksess og lykke.

  I ditt åndelige oppdrag bringer 3 Life Path Number deg i kontakt med Fey, engler og andre Devic-vesener og åpner også profetiverden for deg. Tenk på at treenigheten av eik, aske og torn var de tre 'eventyrtrærne', og at i sjamanismen blir evnen til å se fortid-nåtid-fremtid under visjon oppdrag hedret som en flott gave.

  Numerologi personlighet nummer 3

  Personlighetstrekk: Divine Spark Within, Creative, Social, Bringer of Change

  Under studiet av numerologi og mystiske tall tre skiller seg ut som den kanskje mest omtalte innen religion, folklore og overtro. Tenk på folkeeventyrene fra ungdommen din: genien som gir tre ønsker, Three Little Pigs and Billie Goats Gruff, Goldilocks and the Three Bears, Rumpelstiltskin får tre spinn og den vakre prinsessen får tre gjetninger på navnet sitt - listen fortsetter og fortsetter . Hva er den metafysiske og magiske betydningen bak 3?

  Alle disse historiene forteller om en livsreise og leksjoner vi trenger å integrere. Å gjøre noe tre ganger stivner det i vår bevissthet. Mennesker født med tre møter et veldig interessant liv med vekst og manifestasjon når de følger livets mønsternummer til virkelighet. 3 kan være et noe overveldende symbol som legemliggjør fødsel-liv-død, treenige guder og gudinner, kropp-sinn-sjel og fortid-nåtid-fremtid, alt samlet i ett lite primtall som pakker en wallop på jordplanet.

  3s er movers og shakers. Uansett hvor de går, følger kreativ energi sammen med noen form for overflod. Tre sjeler er tenkte mennesker blir satt i handling, og de gjør det gledelig. Det er ingenting så spesielt for ånden til 3 enn å dele lykke. Derfor, hvis du er en tre, kan du ha vært klasseklovnen eller vokst opp med komedierutiner for venner.

  Latter er den universelle utjevneren mellom mennesker, og den tjener deg godt i å få langsiktige venner og bygge andre positive forhold. Det er ikke rart at et triadesymbol dukket opp blant de eldste av indiske emblemer Chintamani, som betyr 'lykke'.

  Global mytologi gir oss annen innsikt i betydningen og symbolikken til 3. Norske historier er fylt med nummer tre. Det er tre harde vintre før Ragnarok og Odin utholdt tre vanskeligheter for å finne de hellige runene. I begge tilfeller representerer 3 årvåkenhet og årvåkenhet sammen med et profetisk element. De gamle grekerne så ut til å være enige, og hadde tre skjebner, tre furier og tre nåd som alle påvirket menneskets skjebne på en eller annen måte. De orfiske skrifter forteller oss om Being-Life-and Intelligence som en hovedtrekk for vår utvikling.

  Vi kan også se til hverdagen for eksempler på 3-års betydning både i vår hverdag og i åndelig praksis. Menneskelig evne har tre komponenter: ord, tanke og handling. Dette er nøkler til manifestasjon. Verden omfavner tre riker: grønnsaker, dyr og mineraler. Dette stativet opprettholder alle levende ting. Tre handler om å fullføre sykluser, om å bygge bro over gapet mellom jord og himmelske riker, og selvfølgelig er 3 en sjarm!

  Individer som går med dette tallet, kan naturlig finne seg tiltrukket av hellig geometri og mysteriene til alkymien. Det er ikke tilfeldig at samarbeid med to andre mennesker styrker 2 enda lenger mot å uttrykke det hellige på nye og kreative måter. I dette bærer den hebraiske betydningen for tre, Limitless Light, meditasjon. Hvis skoen passer, gå i den!

  Nummer 3 som uttrykk eller skjebnenummer

  Ah skjebne, du er noen ganger en hard elskerinne. Det er mye arbeid som skal gjøres for 3 personer, og de vil ofte unngå det. Det kommer til å være en tendens for andre å gi deg mer enn det som normalt er i komfortsonen din. Det er her de tre trenger å lære å bruke sin svært effektive stemme, stå opp og si fra.

  Det er noen viktige livstimer for 3-tallet, delvis hvordan man kan være mindre kritisk til andre. Uttrykket, 'når du peker med fingeren, husk at det er tre andre som peker tilbake på deg', gjelder 3. Folk kan forlate deg på grunn av stolthet, dårlige forhold i forholdet og fordi du har en tendens til å være veldig mangelfull når det gjelder økonomi. Selv med all denne serendipity ser ut til å elske 3-årene, og på slutten av dagen vil de ha det de trenger og oppnå mål.

  I tillegg har de tre kapasitet til å vise stor varme og lojalitet, selv om de er litt eksentriske og ofte naive. Sjarm hjelper de tre til å vri gjennom mange situasjoner som andre skjebnenumre ikke kan navigere. Det er en optimisme i en 3 Destiny som virkelig tror at verdensfred og universell bevissthet er fullt mulig. Hvis de tre bruker den troen og bruker den på mennesker som er mest i nød, forbedrer det Karma deres sterkt.

  Nummer 3 som et hjertesug eller sjelenummer

  Din sjel er den fra en synsk, spesielt en som prøver å bringe gode nyheter til andre. 3 mener, og med rette, at glede multipliserer når den deles. Når du ser på denne personen, kan du lett se dem som en Candy Striper eller Good Humor-driver. Deres lykke er smittsom.

  Hvis dette er ditt sjelenummer, liker du å være populær og nyte sosialisering. Du liker også lek over arbeid (men erkjenner at arbeid er en nødvendighet, slik at du virkelig kan spille 'hardt'). Denne utadvendte naturen kan vise seg å være avskyelig, da det noen ganger kommer overmot, så vær oppmerksom på hvordan du presenterer deg for andre.

  Vær også oppmerksom på hvordan du tolker det andre sier om deg. Du er veldig følsom for kritikk, men en av livstimene for en 3 er at du ikke kan behage alle hele tiden.

  Numerologikompatibilitet med nummer 3

  De tre nøler ikke med å bruke penger på å gjøre sitt livsmiljø vakkert (tenk 'wow' -faktor). De vil omgi seg med de beste og vakreste tingene. Selv med dette vil huset aldri være akkurat ryddig. De tre liker ikke mye hard struktur, vinkler eller kanter i hjemmet eller livet.

  3-er har ingen problemer med å møte mennesker ved å bruke deres naturlige karisma og kommunikasjonsevner. Dine beste forbindelser for kjærlighet er med 5s , 6s , og 9s . De fem tilbyr en sterk sosial tilknytning, de 6 gir 3 større stabilitet og de 9 gir uendelige muligheter til å gå og se og gjøre (disse to er veldig mye sigøynere).

  Numerologi nummer 3 og karrierevei

  Som allerede nevnt, de 3 personlighetene ikke glede seg i arbeid, så det er best hvis du finner en jobb som inspirerer og gir deg selv og andre lykke. Du vil være flott innen stand-up komedie, matlaging, utdannelse (spesielt yngre barn), som skuespiller, danser, artist eller musiker. Uansett hva, ikke ta en jobb som isolerer deg fra andre. Det vil føre deg til distraksjon og depresjon. Det er ingenting rutinemessig med sysselsettingsveien din, og du kommer sannsynligvis til å bli en ordspråklig sommerfugl som bytter jobb slik at du ikke kjeder deg. 3s legemliggjøre ideen om at variasjon er krydder i livet, og som inkluderer på jobben.

  Metafysiske foreninger

  • Healing Crystals: Ametyst , Svart ametyst, blå aventurin, krysopras, grønn aventurin, honningkalsitt, Lapis Lazuli , Sitronkrysopras, regnbueobsidian, Rubin
  • Astrologisk: Jupiter, Venus
  • Zodiac: Skytten
  • Nummer 3 i Tarot:

   I Tarotkortbetydninger og symbolikk nummer 3 er assosiert med Keiserinne-kortet i Major Arcana . Det klassiske Rider Waite Tarot Card Deck skildrer denne kongelige herskeren i en trone omfavnet av naturen, og derfor er keiserinneens budskap en av overflod og rikelig.

   De tre ønsker sjelden i livet, og det å være omgitt av naturen gjør 3 veldig innhold.

   Keiserinnen symboliserer gode perspektiver, en sterk indre stemme, utmerket arbeidsmoral og til og med ekte kjærlighet. Dette er egenskaper som buntes perfekt inn i 3 arketypen.

   De gir gode råd, jobber hardt og finner vanligvis et sterkt langtidsforhold som virker som om det er ute av et eventyr.