Nymåne 1. april 2022 – A Time To Heal

 Nymåne april 2022 Astrologi Værens nymåne 1. april 2022 er på linje med planeten Merkur og den lille planeten Chiron. Så den åndelige betydningen av nymånen april 2022 astrologi er relatert til deling av smertefulle minner og opplevelser for å helbrede.

Nymånen i april 2022 er sammen med Midheaven i Ukraina horoskop . Det vil gjøre verden mer bevisst på den forferdelige smerten og lidelsen som folk i Ukraina opplever. Regjeringen, og spesielt president Zelenskyy , vil være i søkelyset og under stort press. Kritiske møter og beslutninger om fremtiden til landet er nødvendig i de påfølgende ukene.

Nymåne april 2022 Astrologi

Nymånen fredag ​​1. april 2022 ved 12°30′ Væren sitter mellom Merkur og Chiron. Det er ingen andre store aspekter ved nymånen. Og det er bare én fast stjerne i kulen til nymånen. Det er en Saturn-naturlig stjerne i stjernebildet Cetus the Whale. Nymåne horoskop for april 2022

Nymåne april 2022 [Solarbrann]

Nymåne betydning

Sol konjunkt Månen representerer slutten på en syklus og begynnelsen på en annen ny 28-dagers syklus. Det gir et oppkvikkende utbrudd av energi og initiativ. Men det bringer også følelsesmessig balanse, ikke irrasjonelt følelsesmessig, og ikke for kaldt og beregnende.

Så dette er en utmerket tid for å starte på nytt, snu et nytt blad eller starte et nytt prosjekt. Du kan også stille spørsmål ved gamle vaner, atferd og tro når du søker etter nye og oppfinnsomme måter å gjøre fremskritt på.

Nymåneaspekter

Nymåne sammen med Merkur (1°46′) legger vekt på din tenkning og kommunikasjon, og korte avstander. Det gir mental årvåkenhet, rask tenkning, tilpasningsevne og nysgjerrighet. Forvent en økning i personlig interaksjon i nabolaget ditt, med søsken, skoler og over internett.

Så dette blir en travel månefase med mange avtaler, korrespondanse, møter, sosial aktivitet, ny informasjon å behandle og beslutninger å ta. Dette bør være en god nymåne for å dele ideer, legge planer, kjøpe og selge, forhandle og møte nye mennesker.

Chiron

Nymåne konjunkt Chiron (0°47′) gjør sår og helbredelse til et hovedtema for denne nymånen. Chiron representerer det dypeste såret i sjelen din og også din evne til å helbrede deg selv og andre gjennom tradisjonell medisin samt mer alternative helbredelsesmetoder.

I gresk mytologi var Chiron den klokeste av kentaurene som underviste i astrologi og urtemedisin. Så Chiron er assosiert med visdom og dyktighet innen botanikk, musikk, astronomi, spådom og medisin. I kristen astrologi representerer Chiron Kristus.

Nymåne april 2022 sammen med Chiron avslører dine mest smertefulle sår, fysiske og følelsesmessige. Du vil føle smerte fra sårene du har pådratt deg, men også skyldfølelse fra smerten du har påført andre. Chiron kan også manifestere et nytt sår gjennom sykdom, ulykke eller tap.

Økt bevissthet om disse sårene kan gjøre deg mer følsom for smerten. Du kan til og med bli redd for å uttrykke deg selv, men det er viktig at du ikke holder smerten begravd inne. Økt empati og forståelse betyr at sårene til dine kjære også vil bli tydeligere og påvirke deg dypere.

Barndomssår knyttet til foreldrene dine kan dukke opp igjen. Sorg, frykt, avvisning, fremmedgjøring eller offer er mulig. Du kan føle at du er skadet eller at skjebnen har vært spesielt grusom mot deg. Dette kan føre til tap av selvtillit, depresjon og selvmedlidenhet.

På den annen side kan du reagere mer aggressivt på smertene dine og begynne å skade deg selv og andre. Men nymåne april 2022 er en tid for pleie og helbredelse. Chiron helbreder gjennom medisin, astrologi, Tarot og dine hender og ord. I sin høyeste manifestasjon helbreder Chiron gjennom tanker alene.

Kvikksølv konjunkt Chiron (2°34′) gjør det lettere å helbrede gjennom tanker, ord, hender og ved å lytte. Men det kan også gjøre det lettere å påføre smerte gjennom ekle ord og til og med tankeprojeksjon.

Dette aspektet kan fremheve smertefulle forhold til søsken, barn og naboer. Det kan også avsløre smertefulle minner om tidlige skoleerfaringer, kommunikasjonsproblemer og til og med ulykker og skader knyttet til lokale reiser.

De faste stjernene

Nymåne april 2022 er i Værens tegn. Men som stjernekartet nedenfor viser, er det faktisk Fiskenes stjernebilde. Dette avviket skyldes presesjonen til jevndøgnene . Det har flyttet solskiltene nesten et helt skilt ut av justering med stjernebildene som de ble navngitt fra for over 2000 år siden.

 Nymåne april 2022 Astrologi

Nymåne april 2022 [Stellarium]

Som vist i listen nedenfor, er det bare én navngitt stjerne innenfor én grads orn fra nymånen. Det er Eta Ceti, Deneb Algenubi, kalt Dheneb på bildet ovenfor.

 • 09♈27 – Gamma Pegasus, Algenib
 • 09♈44 – Merkur
 • 09♈59 – Mu Cephei, Erakis
 • 11♈30 – Nymåne april 2022
 • 12♈04 – Eta Ceti, Deneb Algenubi
 • 12♈18 – Chiron
 • 13♈03 – Alpha Cephei, Alderamin

Hvalen

Konstellasjonen Cetus hvalen (eller Sea Monster) er som Saturn. Det sies å forårsake latskap og lediggang, men å gi en følelsesmessig og veldedig natur, med evnen til å kommandere, spesielt i krig. Gjør en elskverdig, forsiktig, glad til sjøs og til lands, og hjelper til med å gjenopprette tapte varer. I følge Ptolemaios er Cetus som Saturn. [1]

Navnet Deneb Algenubi kommer fra det arabiske ذنب القيطس الجنوبي – al-dhanab al-qayṭas al-janūbī, som betyr den sørlige halen til sjømonsteret.

Andre stjerner i denne konstellasjonen uttrykker sin Saturn-natur gjennom forsiktighet, hemming, tap, ulykke, bekymring, isolasjon, depresjon, selvdestruksjon, sykdom, ulykker, skam, hemning, tilbakeholdenhet og avlingssvikt. Men hindringer og utholdenhetstester som disse fører ofte til mental og følelsesmessig seighet og stor motstandskraft.

Kongen

Konstellasjonen Kongen Cepheus gir autoritet og et nøkternt sinn, noen ganger gjør de innfødte til dommere eller voldgiftsdommere, men utsetter for grusomme og alvorlige prøvelser. I følge Ptolemaios er Cepheus som Saturn og Jupiter. [1]

Nymåne april 2022 Sammendrag

Solen, månen og kvikksølv med Chiron gjør det lettere å diskutere smertefulle minner og opplevelser med venner og slektninger. Dette kan føre til personlig helbredelse og også helbredelse av ødelagte forhold.

Påvirkningen fra nymånen 1. april varer i fire uker frem til solformørkelsen 30. april. Den beste tiden for å starte nye prosjekter er under den to ukers voksende månefasen, fra 1. april til 16. april fullmåne.

Hvis nymånen april 2022 astrologi direkte påvirker tegnet ditt, kan du lese om det i gratis Månedlig horoskop . Til slutt, for mer informasjon om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt Soloverganger .

Nymåne april 2022 Tider og datoer

 • Los Angeles, 31. mars, 23:24.
 • New York, 1. april, 02:24
 • London, 1. april, 07:24
 • Delhi, 1. april, 11:54
 • Sydney, 1. april, 17:24
Referanser
 1. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s.37-38.