Finn Ut Antall Engel

Nymåne 1. mars 2014

De nymåne den 1. mars 2014 er den første av to nymåne denne måneden, den neste er den 30. mars. Nymånen 1. mars er på 10 grader Fiskene, rett inn i Fiskene dekan 2. Dette er en generelt positiv nymåne, som tillater en sjanse til å overvinne noen av vanskelighetene fra andre, vanskeligere påvirkninger i løpet av mars 2013. Denne nymånen vil påvirke dekan 1 og 2 av de fleste tegn, som du kan lese om i månedshoroskopene.

  Nymånebilde

Nymåne

Nymånen 1. mars 2014 er den første av to nymåne denne måneden, den neste er 30. mars. Nymånen 1. mars er på 10 grader Fiskene, rett inn i Fiskene dekan 2. Dette er en generelt positiv nymåne. måne, noe som gir en sjanse til å overvinne noen av vanskelighetene som utgjøres av andre, vanskeligere påvirkninger i løpet av mars 2013. Denne nye månen vil påvirke dekans 1 og 2 av de fleste tegn, som du kan lese om i månedlige horoskoper .

En ny måne representerer en ny start for denne måneden fremover, med den beste tiden for å sette i gang nye prosjekter og sette planene ut i livet er de to første ukene. Dette er voksfasen av denne nymånesyklusen, frem til fullmånen 14. mars. Nymånekonjunkt-asteroiden Chiron er både en positiv og negativ påvirkning. Det antyder at noen sår vil bli åpnet opp, men samtidig tillater det tilheling av disse sårene. Denne nye månen vil lene seg mer til den helbredende siden av ting fordi den er trigon både Jupiter og den forrige solformørkelsen. En ny start kan da være i området med å helbrede forholdsproblemer, eller tilpasning til noen store og ubehagelige endringer som skjer, som vist av de andre hovedaspektene i nymånehoroskopet nedenfor.

Den nye månen trigon November 2013 Solformørkelse betyr at vi kan gjøre gode fremskritt med de restriktive forholdene og vanskelighetene som følge av den forrige solformørkelsen. De nymånestrigon Jupiter betyr at vi kan trekke på sterk tro og forvente å oppnå store gevinster i personlig vekst og lykke. Det er mye rom for forbedringer på disse områdene. At Novemberformørkelsen var konjunkt med Saturn , og i Sørkorset, stjernebildet Crux , som viser svært prøvende forhold med mye beltestramming og ofre.

Vi begynner også denne nymånefasen fra en vanskelig posisjon på grunn av de to andre sterke aspektene vist nedenfor. Jupiter kvadrat Uranus er nøyaktig for den andre av tre ganger, bare noen få dager før denne nymånen. Dette forårsaker utålmodighet og en sterk trang til å bryte fri fra restriksjoner, noe som kan føre til uønskede forstyrrelser og uventede hendelser.

Nymåne mars 2014 astrologikart

  Nymåne mars 2014 Astrologi

Nymåne mars 2014 Astrologi

Vi beveger oss nærmere hjemmet, til de indre planetene nå som har en mer personlig effekt. Venus firkantet Mars er ikke et godt tegn for relasjoner, spesielt de av intim natur. Dette er kampen mellom kjønnene, gjort mer intens som Mars blir retrograd bare timer etter nymånen. Sårene som trenger tilheling, er derfor knyttet til dvelende sinne og harme over et knust hjerte, eller en viss oppbygging av spenning i et forhold. Mars retrograd under denne nymånesyklusen betyr at sinne godt kan bli presset ned, noe som gjør det farligere.

Jupiter firkantet Uranus vekker ytterligere oppildning til dette begravde sinnet eller sjalusien, og skaper svært anspente forhold der enhver liten uro kan utløse en brå utløsning av sinne på en sårende måte. Den nye månetreen den forrige solformørkelsen antyder at problemene som ble utsatt av denne nymånen har ulmet, og har blokkert fremdriften i flere måneder. Trigon-aspektet gjør også at fremgang kan gjøres ved å bruke tålmodighet og en moden holdning.

Den nye månetreen Jupiter legger til rette for ærlighet og en gjensidig vilje til å nå et positivt resultat, hvor begge parter kan opprettholde en selvfølelse og håp for fremtiden. Nymånekonjunkten Chiron, i den kritiske armen til den store trekanten, antyder at de to første ukene av mars 2014 vil resultere i helbredelse av dype og smertefulle sår, som har holdt på i en stund nå. Hvordan alt dette går ut til slutt vil avhenge av de avtagende to ukene av denne nymånefasen, som vi snart vil avdekke når jeg ser på fullmåne mars 2014 astrologi .

For en liste over alle månefasene i år se Månefaser 2014 .