Finn Ut Antall Engel

Nymåne 11. april 2021 – Fortune favoriserer de modige

 Nymåne april 2021 Astrologi Værens nymåne søndag 11. april 2021 er midtpunktet på Mars trigon Jupiter. Så den åndelige betydningen av nymånen april 2021-astrologi er knyttet til å bruke mot og god dømmekraft for å utnytte mulighetene for vekst.

Nymånen i april 2021 mottar imidlertid den motsatte energien fra en fiksstjerne forbundet med hemming, reserve og ulykke. Så dette er en spesielt god nymåne for å overvinne personlige begrensninger som sjenanse og depresjon. Det er også bra for å bryte gjennom andre barrierer for fremgang og suksess.

Nymåne april 2021 Astrologi

Nymånen 11. april 2021, ved 22°24′ Væren lager aspekter til seks av de åtte planetene. Men bare de to sterkeste er fremhevet i diagrammet nedenfor. Den nye månen er midt på Mars trigon Jupiter som skaper en overflod av positiv energi så vel som hell. Nymåne april 2021 Astrologi

Nymåne april 2021 Astrologi

Nymåne betydning

Sol konjunkt Månen representerer slutten på en syklus og begynnelsen på en annen ny 28-dagers syklus. Det gir et oppkvikkende utbrudd av energi og initiativ. Men det bringer også følelsesmessig balanse, ikke irrasjonelt følelsesmessig, og ikke for kaldt og beregnende.

Så dette er en utmerket tid for å starte på nytt, snu et nytt blad eller starte et nytt prosjekt. Du kan også stille spørsmål ved gamle vaner, atferd og tro når du søker etter nye og oppfinnsomme måter å gjøre fremskritt på.

Nymåneaspekter

Solsekstil Mars gir et løft til din selvtillit, styrke og mot. Så dette er en utmerket nymåne for fysiske aktiviteter som trening, manuelt arbeid og konkurranseaktiviteter som sport og forretninger.

Personlige relasjoner, spesielt de av intim natur, vil dra nytte av din ekstra varme, sjarm og karisma. Sexlysten din vil være sterk og andre vil finne deg mer seksuelt attraktiv enn normalt.

Solsekstil Jupiter bringer optimisme, lykke og lykke. Så nymåne april 2021 er utmerket for å starte nye prosjekter og nå målene dine. Det skal være liten eller ingen motstand, og andre vil være sjenerøse og gjestfrie mot deg.

Dette er en månefase med materiell og åndelig vekst med muligheter til å øke rikdommen din. Du kan også utvide horisonten din gjennom videre utdanning eller reise.

Mars trigon Jupiter gir et sterkt ønske om å konkurrere om å vinne. Nesten enhver handling du starter vil vise seg å være vellykket. Dette er det rette tidspunktet for avgjørende handlinger, ta viktige avgjørelser, ta ledelsen og øke formuen din.

Du kan stole på mot og god dømmekraft for å dra nytte av alle muligheter for personlig, materiell eller åndelig vekst. Dette er en spesielt god nymåne for dating og forbedring av eksisterende forhold.

Minor Grand Trine

Den blå trekanten som er fremhevet i astrologikartet for New Moon april 2021, kalles et mindre stor trekant-aspektmønster. Huberne kaller blå aspektmønstre for talenttrekanter. [1] De gir mange reserver og indikerer en overflod av tilgjengelige evner, kompetanse, uttrykksevne, sjelfullhet og streben etter harmoni.

Den lille store trekanten gjør deg mer bevisst på mulighetene som naturlig vil bli presentert for deg. Det gir et ekstra mål på intelligens og objektivitet, som hjelper deg å presentere dine evner til andre på en mer kompetent måte. Det gir en klar evne til å kommunisere effektivt med andre. Det gir også en veldig spesifikk type logikk som hjelper deg med å få prosjektene dine i gang.

Nymånestjerner

Nymåne april 2021 er i Værens tegn. Men som stjernekartet nedenfor viser, er det i stjernebildet Fiskene. Dette avviket skyldes presesjon av jevndøgn . Det har flyttet solskiltene nesten et helt tegn (30 grader) ut av justering med stjernebildene som de ble navngitt fra for over 2000 år siden.

Og mens den nye månen er innenfor stjernebildet Fiskene, er den nærmest på linje med en fast stjerne i stjernebildet Cetus. Baten Kaitos, Zeta Ceti, ligger i magen til sjømonsteret, eller hvalen.

 Nymåne april 2021 Astrologi

Nymåne april 2021 [Stellarium]

Fast stjerne Baten Kaitos

ved 22°14′ Væren er av Saturns natur. Det gir obligatorisk transport, endring eller emigrasjon, ulykke med makt eller ulykke, forlis, men også redning, fall og slag. [to]

Saturniske egenskaper som hemming, reserve, forsiktighet, ensomhet og enkelhet blir ofte tvunget inn på mennesker enten av en verdslig makt eller en høyere makt. Noen ganger forplantes ideer som gjør livet prøvende eller plagsomt. Skjebnen er vanligvis forandring. Baten Kaitos gir en tendens til depresjon eller til å dvele ved tanken på døden. Livet er ofte fullt av ydmykelse, forsakelse og hindringer. Men plasseringen av det komplette diagrammet er alltid viktig. [3]

Baten Kaitos markerer ofte hvor noen blir sittende fast i en situasjon for en liten stund, kanskje på grunn av deres dårskap. Men med gode aspekter, bør de dukke opp med en viss fordel å regne for opplevelsen, til og med ære fra det. [4]

Constellation Cetus the Whale sies å forårsake latskap og lediggang, men å gi en følelsesmessig og veldedig natur, med evnen til å kommandere, spesielt i krig. Gjør en elskverdig, forsiktig, glad til sjøs og til lands, og hjelper til med å gjenopprette tapte varer. [to]

Nymåne april 2021 Sammendrag

Nymånen 11. april er midtpunktet på Mars trigon Jupiter, brennpunktet for en mindre stor trigon. Dette betyr at all den positive energien, initiativet, motet, sexigheten og lykken til Mars trigon Jupiter forsterkes gjennom nymånen.

Imidlertid er fiksestjernen på linje med nymånen april 2020 assosiert med ulykke, hindringer, hemming og reserve. Disse Saturn-egenskapene er det motsatte av Mars trigon Jupiter. Denne kombinasjonen av en sjenert og deprimerende stjerne med utadvendte og optimistiske aspekter er en unik mulighet, spesielt for mennesker med en planet rundt nymånegraden 22 Væren.

For det første, hvis du er sjenert eller lider av depresjon, gir denne nymånen deg sjansen til å ta en modig ny start. Dette er en flott mulighet til å forlate komfortsonen og komme ut av skallet ditt. Du kan bruke motet, entusiasmen, initiativet og lykke til fra Mars trigon Jupiter for å bryte Saturnine-lenkene av hemming, pessimisme og ensomhet.

For det andre kan den dynamiske nymånen april 2021 astrologiaspekter brukes til å bryte gjennom barrierer som kan ha stått i veien for deg i svært lang tid. Dette er en utmerket nymåne for å overvinne ytre begrensninger og hindringer. Du kan også overvinne en frykt for å mislykkes eller en frykt for å lykkes. Dette er en spesielt god nymåne for å starte din egen bedrift eller be noen ut på date. Fortune favoriserer de modige denne månefasen.

Effektene av nymånen 11. april varer i fire uker frem til 11 mai nymåne . Og den beste tiden for nystart er under den voksende månefasen, fra 11. april til fullmånen 26. april .Hvis nymånen april 2021 astrologi direkte påvirker tegnet ditt kan du lese om det i gratis Månedlig horoskop . Til slutt, for mer informasjon om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt Soloverganger .

Nymåne april 2021 Tider og datoer
 • Los Angeles, 11. april, 19:30.
 • New York, 11. april, 22:30
 • London, 12. april kl. 03.30
 • Delhi, 12. april kl. 08.00
 • Sydney, 12. april kl. 12.30
Referanser
 1. Aspect Pattern Astrology, Bruno og Louise Huber, 2005 , s.150.
 2. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s.38, 145.
 3. Faste stjerner og deres tolkning, Elsbeth Ebertin, 1971, s.3.
 4. The Living Stars, Dr. Eric Morse, 1988, s.123.