Finn Ut Antall Engel

Nymåne 13. januar 2021 – Soul Evolution

 Nymåne januar 2021 Astrologi Steinbukkens nymåne onsdag 13. januar 2021 er konjunkt Pluto. Så den åndelige betydningen av nymånen januar 2021 astrologi er knyttet til sjelens vekst og evolusjon som svar på en krise.

Nymånen i januar 2021 gjør mange andre planetariske aspekter. Den sterkeste av disse aspektene er Mars square Saturn som bringer frustrasjon og hemning. Og Jupiter firkantet Uranus skaper spenning og plutselig endring.

Disse andre aspektene skaper et komplekst aspektmønster som indikerer en pågående krisemekanisme og åpner for store muligheter for utvikling. Men også et dyptliggende problem som vil ta tid og krefter å tilpasse seg.

Nymåne betydning

En nymåne representerer slutten på en syklus og begynnelsen på en annen ny 28-dagers syklus. Sol konjunkt Månen gir et oppkvikkende utbrudd av energi og initiativ. Så dette er en utmerket tid for å starte på nytt, snu et nytt blad eller starte et nytt prosjekt. Du kan også stille spørsmål ved gamle vaner, atferd og tro når du søker etter nye og oppfinnsomme måter å gjøre fremskritt på.

Nymåne januar 2021 Astrologi

Nymånen 13. januar ved 23°13′ Steinbukken er sterkest påvirket av konjunksjonen til Pluto som vist nedenfor. Men det er også et komplekst aspektmønster dannet av nesten alle de gjenværende planetene, inkludert Merkur-Jupiter-Saturn-firkanten Mars-Uranus.

Med over et dusin individuelle aspekter involvert, vil jeg kun fokusere på de viktigste. Nymåne januar 2020 stemmer ikke overens med noen store faste stjerner, men det er nyttig å se på stjernebildene i dette området av Steinbukken dekan 3.

 Nymåne januar 2021 Astrologi

Nymåne januar 2021 Astrologi

Nymåneaspekt

Nymåne sammen med Pluto (1°22′) øker din personlige kraft og evne til å påvirke resultatene i livet ditt. Imidlertid kan din økte intensitet og sonderende natur føre til maktkamp. Du må kanskje håndtere underhåndstaktikker som kontrollerende og manipulerende oppførsel. Paranoia er mulig, men det er også mulig at fiendene dine planlegger mot deg.

En evne til dyp forskning og etterforskning hjelper deg med å avdekke hemmeligheter og komme til bunns i eventuelle mysterier. Y du kan få innsikt i all destruktiv atferd som tvangstanker og avhengighet. Dette er også et godt tidspunkt å komme til bunns i eventuelle alvorlige forholdsvansker. Kompleks relasjonsdynamikk vil bli tydeligere for deg.

Dette nymåneaspektet favoriserer transformasjoner og sjelevolusjon. I første omgang vil dette innebære å trekke seg tilbake og se godt på situasjonen. Gjenfødselsprosessen vil føre til større selvtillit. Dette er også en god nymåne for m ta reparasjoner og eliminer unødvendig rot i livet ditt.

Andre aspekter

Mars kvadrat Saturn (0°05′) bringer frustrasjon og hemning. Dine ønsker kan vokse sterkere, men du kan finne det vanskeligere å uttrykke lidenskapene dine og lykkes. Jo hardere du forfølger målene dine, jo mer motstand vil du sannsynligvis møte.

Den beste tilnærmingen nå er en defensiv. I stedet for å starte nye prosjekter eller jakte på dine ønsker, er det bedre å konsentrere seg om å holde på det du allerede har.

Jupiter kvadrat Uranus (1°06′) indikerer stor indre spenning forårsaket av en plutselig endring i formue eller i retning av livet ditt. Store muligheter kan være nærme. Utålmodighet og en sterk trang til å bryte fri fra restriksjoner kan imidlertid føre til uønskede forstyrrelser og uventede hendelser.

Ekstravaganse og uberegnelig oppførsel kan føre til tap, så ikke søk endring bare for endringens skyld. Velg nøye hvilke muligheter du vil følge og moderer risikotakingen med skjønn.

Merkur kvadrat Uranus (0°56′) bringer spenning og forandring som kan forårsake forstyrrelser og nervøs spenning. Uventede nyheter kan tvinge deg til å endre planer.

Det normale tempoet i livet øker og du kan ha en urovekkende følelse av å alltid måtte ta igjen. En økt evne til å se ting fra et annet perspektiv kan imidlertid føre til originale ideer og kreative gjennombrudd.

Venus trigon Uranus (1°00′) stimulerer dine følelser og bringer spenning til kjærlighetslivet ditt. En uventet ny romanse er mulig, eller du kan søke en annen type nytelse med en eksisterende partner. Eksperimentering på soverommet kan være nødvendig for å hindre øynene dine fra å vandre. Det er også sjansen for en økonomisk bonus eller vindfall.

Denne positive påvirkningen gir et utløp for å redusere nivået av frustrasjon forårsaket av Mars square Saturn. Det bidrar til å lindre spenningen forårsaket av Merkur og Jupiter firkantet Uranus. Og det vil også forhåpentligvis gjøre eventuelle endringer mindre uberegnelige og opprivende.

New Moon Aspect Pattern

Aspektmønsteret dannet i astrologikartet for nymånen januar 2021 ved kombinasjonen av de blå trigonene, røde firkantene og grønne semi-sekstile aspekter kalles en Middels læringstrekant . [1] Det er en lærings- eller utviklingsfigur.

Det er en pågående krisemekanisme og åpner for store muligheter for utvikling. Det er tre faser i krisemekanismen:

rød grønn blå

Den dynamiske prosessen starter med rutene. Konfliktpunktet er der de røde og blå aspektene berører hverandre (Mars-Uranus). Den rolige og balanserte, nytelsessøkende tilstanden til det blå aspektet er forstyrret eller irritert, forårsaker spenning eller konflikt og en slags beslutning eller innsats må tas. Den gamle staten er ikke lenger holdbar, det har oppstått et problem som må løses.

Kommunikasjon og formidling av informasjon fører som regel til nye erfaringer (grønne aspekter). Det betyr at du alltid er klar til å eksperimentere, og de nyervervede oppdagelsene fører til at du prøver å etablere en ny, harmonisk tilstand i en fortsatt usikker og ustabil posisjon (Venus), som oppfyller kravet til det opprinnelige problemet. Så denne prosessen ser ut til å være fullført. Men bare inntil et nytt problem kommer og krisemekanismen kommer i gang igjen:

konflikt streber etter løsning harmonisering

Grunnholdningen og motivasjonen til utviklingsprosessen og dens tema kan utledes fra aspektet som ligger nærmest den sentrale kjernen. Dette er Venus trigon Mars-Uranus. Det gir på den ene siden en spesiell evne til å nyte og perfeksjonisme og på den andre en tendens til selvtilfredshet og uforsiktighet. Begge statene er rystet av konflikter og problemer i miljøet. Ytre omstendigheter, daglige forpliktelser, sosiale regler, påminnelser, forbud osv. forstyrrer din fredelige tilværelse.

Deretter er det beslutninger som skal tas og tjenester som skal utføres. Erfaringer og fruktene av ditt svunne arbeid, samlet i trekanten, blir stadig satt i tvil av forskjellige omstendigheter (firkanter). Ny innsats må settes inn for å møte disse kravene.

Ditt eget perspektiv (triner) gjør at du ønsker å forbedre miljøet ditt, å være aktiv i det, og å kjempe hvis det må være (firkanter). Dette oppnås ved å inngå relasjoner med andre, kommunisere og sekvensere informasjon (grønne aspekter) slik at aktiviteten beveger seg i riktig retning og den tapte indre roen som utledes av utførte handlinger gjenvinnes. Dette kan få deg til å virke utad ganske nervøs, irritabel og stadig ha det travelt.

Rotasjonsretningen er et viktig trekk ved evalueringen av middels læringstriangel. Det er gitt av fargerekkefølgen rød til grønn til blå. For nymånen januar 2021-astrologi er dette med klokken, i motsatt retning av dyrekretsen.

Dette er en retrograd opplevelsestriangel. Det betyr at det kreves mange erfaringer for å oppnå nødvendig læring og utvikling. Det tar tid og krefter å tilpasse seg et dyptliggende problem.

Nymånestjerner

Nymåne januar 2021 i Steinbukkens tegn er faktisk i stjernebildet Skytten Bueskytteren. Dette avviket skyldes presesjon av jevndøgn som har flyttet solskiltene nesten et helt skilt ut av justering med stjernebildene som de ble navngitt fra for over 2000 år siden.

 Nymåne januar 2021 Astrologi

Nymåne januar 2021 [Stellarium]

Det er ingen store faste stjerner i forbindelse med nymånen 13. januar. Men stjernekartet ovenfor viser at nymånen er på linje med mindre stjerner i stjernebildene Skytten Bueskytteren, Ørnen Aquila og Påfuglen Pavo.

 • 22 ♑ 46 – β Påfugl
 • 22 ♑ 50 – ι Skytten
 • 23 ♑ 13 – Nymåne
 • 23 ♑ 42 – n Aquila
 • 23 ♑ 55 – δ Aquila, Almizan I
 • 24 ♑ 06 – α Pavonis, Påfugl
 • 24 ♑ 08 – φ1 Påfugl
 • 24 ♑ 35 – Pluto

Nymåne i Skytten Constellation gir optimisme og en følelse av eventyr. Det gir entusiasmen til å utvide horisonten din gjennom reiser og filosofi. Et annet perspektiv kommer gjennom å utforske utlendinger, religion, juss, næringsliv, sport, akademia og etikk. Dette er en spesielt god nymåne for å sette mål. Å se frem til en ny visjon gir spenning.

Iota Sagitarri i foten av Bueskytteren er som Jupiter og Saturn: arv, arv, berømmelse, men tåpelig og uheldig i kjærlighetsforhold.

Konstellasjonen Aquila the Eagle sies å gi stor fantasi, sterke lidenskaper, ukuelig vilje, en dominerende karakter, innflytelse over andre, klarsyn, et skarpt penetrerende sinn og evne til kjemisk forskning. Den har en natur som ligner Mars og Jupiter: Stor stolthet, storslått liberale, kommanderende, kosmopolitiske synspunkter.

Konstellasjonen Tyrkia påfuglen sies å gi forfengelighet og kjærlighet til visning, sammen med et langt liv og noen ganger berømmelse. to

Nymåne januar 2021 Sammendrag

Nymånen 13. januar er ekstremt intens og kompleks. Intensiteten kommer ikke bare fra konjunksjonen til Pluto, men fra fire andre konjunksjoner og seks kvadratiske aspekter.

Disse aspektene og aspektmønsteret frembringer peker på en krise som er et resultat av kombinasjonen av uventede endringer og oppbygging av frustrasjon og spenning.

Men Venus trigon Mars-Uranus, pluss de semisextile aspektene, hjelper til med å lindre frustrasjonen og spenningen og åpner opp for store muligheter for utvikling. Nymåne januar 2021 kan tvinge deg til å konfrontere et dyptliggende problem, men sjelens utvikling kommer bare gjennom å møte utfordringer.

Effektene av nymånen 13. januar varer i fire uker frem til nymånen 11. februar. Og den beste tiden for å sette i gang endringer og løse eventuelle problemer er under den voksende månefasen, fra 13. januar til 28. januar fullmåne .Hvis nymånen direkte påvirker tegnet ditt, kan du lese om det i gratis Månedlig horoskop . Til slutt, for mer informasjon om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt Soloverganger .

Nymåne januar 2021 Tider og datoer
 • Los Angeles, 12. januar kl. 21.00
 • New York, 13. januar kl 00:00
 • London, 13. januar kl. 05.00
 • Delhi, 13. januar kl. 10:30
 • Sydney, 13. januar kl. 16.00
Referanser
 1. Aspect Pattern Astrology, Bruno og Louise Huber, 2005, s.201.
 2. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923. s. 29, 55, 60.