Finn Ut Antall Engel

Nymåne 13. mars 2021 – Drømmeelsker

 Nymåne mars 2021 Astrologi Fiskenes nymåne lørdag 13. mars 2021 er veldig nær justeringen av Venus og Neptun. Så den åndelige betydningen av nymånen mars 2021-astrologi er knyttet til idealistisk kjærlighet, medfølelse og empati.

Nymånen i mars 2021 er bra for å finne drømmeelskeren din eller legge til romantikk til et eksisterende forhold. Men en utfordrende fiksestjerne i samme grad som nymånen medfører risiko for bedrag og skuffelse. Så det er viktig å ikke overidealisere romantiske interesser.

Nymåne mars 2021 Astrologi

Nymånen 13. mars 2021, ved 23°03′ Fiskene er nær Venus konjunkt Neptun i både tid og rom. De oppstår på samme dag og bare noen få grader fra hverandre: • 05:21 – 23 ♓ 03 – Nymåne mars 2021
 • 23:07 – 20 ♓ 45 – Venus konjunkt Neptun
 Nymåne mars 2021 Astrologi

Nymåne mars 2021 Astrologi [Solar Fire]

Nymåne betydning

Sol konjunkt Månen (0°00′) representerer slutten på en syklus og begynnelsen på en annen ny 28-dagers syklus. Det gir et oppkvikkende utbrudd av energi og initiativ. Men det bringer også følelsesmessig balanse, ikke irrasjonelt følelsesmessig, og ikke for kaldt og beregnende.

Så dette er en utmerket tid for å starte på nytt, snu et nytt blad eller starte et nytt prosjekt. Du kan også stille spørsmål ved gamle vaner, atferd og tro når du søker etter nye og oppfinnsomme måter å gjøre fremskritt på.

Nymåneaspekter

Nymåne sammen med Venus (3°13′) bringer kjærlighet, fred, harmoni og skjønnhet, med fokus på dine kjærlighetsforhold, kreativitet og økonomi. Denne hyggelige, kjærlige, sjarmerende og omgjengelige innflytelsen er et godt varsel for vennskap og romantikk.

Så dette er en god nymåne for å søke nytelse gjennom sex, underholdning, underholdning og festing, men også for å slappe av i komfort eller ha det gøy med barn. God motefølelse og et øye for et røverkjøp gjør dette til et godt tidspunkt for shopping og innredning.

Imidlertid kan Venus noen ganger gjøre deg lat og overbærende, spesielt med andre utfordrende aspekter eller faststjerner. Så med nymåne mars 2021 også sammen med Neptun og en vanskelig fiksestjerne, er det potensiale for forhold eller økonomiske vanskeligheter.

Solen konjunkt Neptun (2°20′) øker din følsomhet, intuisjon og empati. Å bli mer påvirket av andres og omgivelsenes tanker og følelser kan være en positiv eller negativ opplevelse. Resultatet avhenger av personene og forholdene du befinner deg i.

Negative mennesker eller miljøer kan tappe energien din og få deg til å føle deg deprimert, redd eller syk. Når du er så omsorgsfull og medfølende, vil din vennlighet bli sett på som en svakhet i øynene til selgere, lånehaier, narkotikahandlere og synske vampyrer.

Å sette grenser vil tillate deg å nyte en følelse av samhold med dine kjære. Du kan ha nytte av engasjement i miljømessige eller sosiale årsaker. Din interesse for den åndelige verden vil bli stimulert, men igjen kan du være mottakelig for falske profeter og konspirasjonsteorier.

Venus konjunkt med Neptun (0°53′) bringer potensialet for et nytt kjærlighetsforhold eller mer medfølelse og åndelig binding i et eksisterende forhold. Dette er en romantisk, drømmende og idealistisk justering som forbedrer din fantasi og kreativitet. Så dette er en god nymåne for musikalske og kunstneriske prosjekter, så vel som for å slappe av eller feste.

Det er imidlertid en risiko for tap, bedrag, skuffelse eller skandale. Spesielt hvis du overidealiserer en potensiell partner eller ignorerer de harde realitetene i et utfordrende forhold. Dagdrømmer og latskap kan også føre til problemer hvis du har alvorlige forpliktelser på jobb eller hjemme.

Nymånestjerner

Nymånemars 2021 er i Fiskenes tegn og også i Fiskenes stjernebilde, som vist nedenfor. Men den er nærmest i lengdegrad en lysende stjerne i Pegasus, stjernebildet til den bevingede hesten.

 Nymåne mars 2021 Astrologi

Nymåne mars 2021 Astrologi [Stellarium]

Fast stjerne Markab

ved 23°46′ Fiskene i salen til den bevingede hesten er av typen Mars og Merkur. Det gir ære, rikdom, formue, fare fra feber, kutt, slag, stikk og ild, og en voldelig død. [1]

Markeb sies å påvirke fremfor alt den åndelige og mentale naturen, for å gi et godt hode for figurer, intellektuell årvåkenhet, mentale krefter generelt, og evnen til videre propagandaaktivitet. [to]

Med sol: Energisk, uheldig, forgjengelig kamputmerkelse, skuffede ambisjoner, ulykker, sykdom. [1]

Med månen: Skader fra fiender og innenrikssaker, ganske god helse, men mange ulykker. [1]

Constellation Pegasus gir ambisjoner, forfengelighet, intuisjon, entusiasme, lunefullhet og dårlig dømmekraft. Seirer mot sykdommer hos hester og bevarer ryttere i kamp. [1] Den varsler hendelser angående skip og hav og også endringer i været. [3]

Nymåne mars 2021 Sammendrag

Nymånen 13. mars faller på samme dag som Venus sammen med Neptun, og de er bare tre grader fra hverandre. Så dette er en drømmende, medfølende og sensuell nymåne. Den er ideell for å finne din ideelle elsker eller være mer romantisk med partneren din.

Nymånen er imidlertid sammen med den utfordrende fiksestjernen Markab. Så tendensen til idealistisk kjærlighet har potensial til å gjøre deg sårbar for et knust hjerte og skuffelse. Noen mennesker kan se din vennlighet som en svakhet og prøver å utnytte deg.

Effektene av nymånen 13. mars varer i fire uker opp til 11 april nymåne . Og den beste tiden for nystart er under den voksende månefasen, fra 13. mars til 28. mars fullmåne .Hvis nymånen mars 2021 astrologi direkte påvirker tegnet ditt kan du lese om det i gratis Månedlig horoskop . Til slutt, for mer informasjon om hvordan det påvirker fødselshoroskopet ditt Soloverganger .

Nymåne mars 2021 Tider og datoer
 • Los Angeles, 13. mars, 02:21
 • New York, 13. mars kl. 05.21
 • London, 13. mars, 10:21
 • Delhi, 13. mars kl. 15.51
 • Sydney, 13. mars, 21:21
Referanser
 1. Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923, s. 76, 174.
 2. Faste stjerner og deres tolkning, Elsbeth Ebertin, 1928, s. 79.
 3. Fixed Stars and Judicial Astrology, George Noonan, 1990, s.29.